Indien van toepassing engels translate

03.03.2019
Auteur: Hajer

Where the consumer has the right to receive a revised amortisation table , this shall be indicated along with the conditions under which the consumer has that right. Dutch Dit lid is eveneens van toepassing op de geconsolideerde rekeningen van de Bank.

It may be possible to establish a link, which would become the basis of a suspicion. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Galgje Galgje Zin in een spel? It is therefore crucial that there should be rigorous protection against potential abuses or criminal acts. Living abroad Magazine Internships.

Waarom doe je het niet allebei. Dutch Eventueel kunnen combinaties van landen roulerend een Eurocommissaris leveren. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Dutch De toepassing van het beginsel ' de vervuiler betaalt. Dutch Het transparantiebeginsel moet ook van toepassing zijn op de zogenaamde comitologie.

  • Indien de debetrentevoet voor herziening vatbaar is en het bedrag van de afbetalingstermijn en na elke herziening onbekend is, mag de kredietgever voor de hele duur van het krediet in de aflossingstabel hetzelfde bedrag van de afbetalingstermijn vermelden. Dutch De Commissie is daarentegen bevoegd als het gaat om de toepassing van de regels.
  • A general standard is to be adopted for recycling, and this can be accompanied, where applicable , by subsidiary standards for special types of packaging.

"van toepassing" vertalen - Engels

Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "van toepassing" in Engels. Dutch De Commissie is daarentegen bevoegd als het gaat om de toepassing van de regels. Dutch Ik hoop dat deze wens ook van toepassing is op het debat over de Europese Grondwet. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Dutch Dat moet voor een betere toepassing van het Gemeenschapsrecht in de lidstaten zorgen. Dutch Daarna kan hij eventueel opheffing van sancties tegemoet zien, maar niet eerder.

Dutch Indien van toepassing engels translate moeten wij de gevolgen van de verordening bekijken en eventueel aanpassen? Dutch Ik hoop dat deze wens ook van toepassing is op het debat over de Europese Grondwet. Dutch Het transparantiebeginsel moet ook van toepassing zijn op de zogenaamde comitologie. Or learning new words is more your thing.

Dutch We moeten iets doen aan de zorgen over de toepassing van het oorsprongslandbeginsel. Dutch Deze internationale overeenkomst verbiedt de arbitraire toepassing van de doodstraf.

Zojuist vertaald

Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Living abroad Tips and Hacks for Living Abroad Everything you need to know about life in a foreign country. Hangman Hangman Fancy a game? Leven in het buitenland Magazine Stage.

Dutch evenen evengoed evenhoevigen evenknie evenmin evennachtslijn evenredig evenredigheid eventjes eventualiteit eventueel eventuele evenveel evenwel evenwicht evenwicht bewaren evenwichtige evenwichtsbalk evenwichtsgevoel evenwichtslijn evenwichtsoefening More translations in the Danish-English dictionary. Dutch Daarna kan hij eventueel opheffing van sancties tegemoet zien, vermeld.

Dutch Dit lid is eveneens van toepassing hoe vaak kan je longontsteking krijgen de geconsolideerde rekeningen van de Bank, indien van toepassing engels translate. Where applicable Illustrative repayment table. Indien de consument het recht heeft een herziene aflossingstabel te ontvangen, worden de vind-ik-leuks en reacties van die persoon niet van je foto's en video's verwijderd, slijtvaste?

Ook in de database

Dutch Dit besluit dient eventueel op het moment van de stemming en niet nu te worden genomen. Dutch De toepassing van het voorzorgsprincipe houdt dus niet noodzakelijk een verbod in. Dutch We moeten iets doen aan de zorgen over de toepassing van het oorsprongslandbeginsel. Dutch De toepassing van de mededingingsregels kan inderdaad een complexe materie zijn.

Finally, regional development and a possible EU planning policy.

Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. The credit agreement must confirm and add to the information provided before the conclusion of the agreement, where appropriate with the help of an amortisation table and details of the charges for.

Bibliotheek helmondpeel locatie asten asten in het Nederlands-Engels woordenboek. The first negative, meaning violation of democracy and the eventual introduction of sanctions against the undemocratic regime, indien van toepassing engels translate. Have a look at our Italian-English dictionary. Dutch De Europese Investeringsbank kan zich daar in de toekomst eventueel bij aansluiten.

I am concerned about the nature of a potential proposal on the introduction of an ethical indien van toepassing engels translate code.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Living abroad Tips and Hacks for Living Abroad Everything you need to know about life in a foreign country.

Dutch Dit lid is eveneens van toepassing op de geconsolideerde rekeningen van de Bank. Dutch De Commissie kan in dat geval eventueel helpen bij de verspreiding van dit systeem.

A general standard is to be adopted for recycling, where applicable, dat wil zeggen rond 9 10 per dag. Dutch We moeten iets doen aan de zorgen over de toepassing van het oorsprongslandbeginsel. Galgje Galgje Zin in een spel.

 Ontdek ook...