Percentage berekenen excel grafiek

09.04.2019
Auteur: Lisse

Als u een gegevenslabel aan tekst of waarden in het werkblad wilt koppelen, sleept u om de te wijzigen tekst te selecteren en voert u de volgende handelingen uit: Hiermee worden de Hulpmiddelen voor grafieken weergegeven, waarbij de tabbladen Ontwerp en Opmaak beschikbaar komen. U kunt altijd uw vraag stellen aan een expert in de Excel Tech Community , ondersteuning vragen in de Answer-community of een nieuwe functie of verbetering voorstellen in Excel User Voice.

Een draaitabel te analyseren van gegevens in meerdere tabellen maken. De rang van geselecteerde waarden in een bepaald veld, waarbij het grootste item in het veld als 1 wordt vermeld en elke kleinere waarde een hogere rangwaarde krijgt. Hiermee zoekt u de stappen in Office ? Hebt u nog meer feedback? Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten.

Wanneer u dat doet, wordt het geselecteerde bereik in het dialoogvenster Gegevenslabelreeks weergegeven.

Hiermee worden de Hulpmiddelen voor grafieken weergegeven, afhankelijk van het type grafiek, percentage berekenen excel grafiek, kunt u gegevenslabels toevoegen aan de gegevenspunten telefoon kopen los toestel de grafiek. Klik op de grafiek waaruit u gegevenslabels wilt verwijderen. Als u een gegevensreeks in een percentage berekenen excel grafiek snel wilt identificeren, waarbij de tabbladen Ontwerp.

Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten. U kunt kiezen uit diverse plaatsingsopties, waarin de graslanden in de Binnenduinrand expliciet zijn benoemd als te beschermen waarde. Afhankelijk van het gebruikte grafiektype krijgt u verschillende opties voor gegevenslabels te zien.

Was deze informatie nuttig?

Eénmaal deze geselecteerd, selecteer je het tabblad "Ontwerpen" in de menubalk, en klik je de knop "Ander grafiektype". U kunt de grootte van het gegevenslabelvak niet wijzigen en de tekst wordt mogelijk afgekapt als deze niet binnen de maximale grootte past. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagents.

Ik zal je uitleggen hoe je dit eenvoudig kunt doen. Wanneer u dat doet, wordt het geselecteerde bereik in het dialoogvenster Gegevenslabelreeks weergegeven. U kunt gegevenslabels ook op een standaardpositie ten opzichte van hun gegevensmarkeringen plaatsen.

  • Een percentage voor subtotalen in een draaitabel berekenen Excel voor Office Excel Excel Excel Meer Bedankt voor uw feedback.
  • Hiermee worden de Hulpmiddelen voor grafieken weergegeven, waarbij de tabbladen Ontwerp en Opmaak beschikbaar komen.

Afhankelijk van wat u wilt benadrukken in een grafiek, percentage berekenen excel grafiek, gaat u terug naar het werkblad en selecteer het bereik waarvan u de weer te geven als gegevenslabels celwaarden wilt, aan alle reeksen de hele grafiek of aan n gegevenspunt.

Wanneer het dialoogvenster Gegevenslabelreeks wordt weergegeven, kunt u een tekstvak gebruiken. Waarden als het verschil met de waarde van het geselecteerde basisonderdeel in het basisveld! Klik op Labelopties en kies onder Label bevat de gewenste opties? Klik op Meer opties voor gegevenslabels om het uiterlijk van de gegevenslabels wijzigen.

Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft percentage berekenen excel grafiek haar partners.

Meer hulp nodig?

Hebt u nog meer feedback? Wanneer u dat doet, wordt het geselecteerde bereik in het dialoogvenster Gegevenslabelreeks weergegeven. Als u wilt een opmerking over de grafiek toevoegen of slechts één gegevenslabel hebt, kunt u een tekstvak gebruiken.

Was deze informatie nuttig?

Wat kunnen we verbeteren. Was deze informatie nuttig. De waarde als een percentage voor opeenvolgende items in het gekozen basisveld die worden weergegeven als een voorlopig totaal. De grootte van het gegevenslabelvak wordt aangepast aan de grootte van de tekst. Hartelijk percentage berekenen excel grafiek voor uw feedback. Hebt u nog meer feedback.

Gegevenslabels zorgen ervoor dat een grafiek gemakkelijker te begrijpen is doordat ze informatie geven over een gegevensreeks of afzonderlijke gegevenspunten.

Percentages berekenen met Excel

Hiermee verwijdert u alle gegevenslabels in een gegevensreeks. Als u een label wilt toevoegen aan één gegevenspunt, klikt u op dat punt nadat u op de reeks hebt geklikt. Nieuw in Excel Index copyright © - gratiscursus.

  • Als u een gegevenslabel wilt toevoegen aan alle gegevenspunten van alle gegevensreeksen, klikt u op het grafiekgebied.
  • Klik op het tabblad Indeling in de groep Labels op Gegevenslabels en vervolgens op de gewenste weergaveoptie.
  • Klik op het tabblad Indeling in de groep Labels op Gegevenslabels en klik vervolgens op Geen.
  • Als u een specifiek gegevenslabel wilt verplaatsen, klikt u twee keer op dit gegevenslabel om het te selecteren.

Een percentage voor subtotalen in een draaitabel berekenen Excel voor Office Excel Excel Excel Meer Als de grafiek onoverzichtelijk wordt door de labels, kunt u sommige of alle labels verwijderen door op de labels te klikken en op Del te drukken. Excel voegt het waardeveld toe aan de draaitabel, waarbij een uniek identificatienummer aan de naam wordt toegevoegd. Standaard zijn de gegevenslabels gekoppeld aan waarden op het werkblad en worden ze automatisch bijgewerkt als hoe werkt fiscale bijtelling leaseauto wijzigingen optreden in die waarden.

De rang van geselecteerde waarden in een bepaald veld, waarbij het kleinste item in het veld als 1 wordt vermeld percentage berekenen excel grafiek elke grotere waarde een hogere rangwaarde krijgt. U kunt ook met de rechtermuisknop op het geselecteerde label of de geselecteerde labels in de grafiek klikken en op Gegevenslabel opmaken of Gegevenslabels opmaken klikken. Klik op Meer opties voor gegevenslabels om het uiterlijk van de gegevenslabels wijzigen, percentage berekenen excel grafiek.

Bepaal de opmaak van de cel

Klik voor extra opties voor gegevenslabels op Meer opties voor gegevenslabels , klik op Labelopties als deze optie nog niet is geselecteerd en selecteer de gewenste opties. Hoe we het verschil in percentage berekenen tussen twee getallen, had Valentin jullie reeds uitgelegd in Tip Een draaitabel te analyseren van gegevens in meerdere tabellen maken.

Waarden als het percentageverschil met de waarde van het geselecteerde basisonderdeel in het basisveld.

Selecteer eerst het grafiekvenster door dit te klikken op een lege plaats. Hoe je deze percentages verwerkt in een grafiek, leg ik jullie uit in deze tip. Hier is het Engelstalige artikel ter referentie.

 Ontdek ook...