Zwanger zwarte puntjes in urine

24.03.2019
Auteur: Amerins

Grtjs 26 november Reageer. Ik was 24 juli ongesteld geweest, nu op 13 augustus vanochtend een beetje bruin bloed. Hallo, Sinds eind augustus heb ik mijn pil doorgenomen wegens vakantie, maar nu moest ik dus weleens een stopweek inlassen.

Want had een jaar lang bruin bloedverlies. Heb ik ook niets ergs betekend dat je hormonenhuishouding in onbalans is. Zit nu in de stopweek. Toen overgestapt op de spiraal en totaal geen klachten meer gehad. Door ophoping van deze kristallen kunnen nierstenen ontstaan.

TaraD donderdag 5 september Haai, Ik ben voor de 2e keer ongeteld en er komen slijmvliesjes bij het bloed. Cha Ik heb precies hetzelfde, alleen dan was ik 12 dagen ongesteld… 24 juli Zou dit ook kunnen beteken dat ik zwanger zou kunnen zijn. Het is echter ook mogelijk dat je tussentijds gedurende je menstruatiecyclus n of meerdere dagen last hebt van een beetje bruin bloed terwijl je vervolgens niet ongesteld wordt, zwanger zwarte puntjes in urine.

  • Vaak staat dit in de bijsluiter.
  • Anoniem X · Mijn menstruatie is nooit echt regelmatig geweest, soms komt ie pas na 1,5 maand en soms na 20 dagen.

Wat is bruine afscheiding en hoe ziet het eruit?

We produceren per dag zo'n twee liter urine. Groetjes 11 juli Reageer. Seksueel overdraagbare aandoeningen Bruine afscheiding kan duiden op een seksueel overdraagbare aandoening oftewel SOA. Neem contact op met de huisarts welke medicatie wel of niet kan worden ingenomen. Maakte me zorgen en ben bij dokter geweest. Ervaar je overigens ook aanvullende klachten en symptomen zoals pijn die doet denken aan menstruatiepijn , pijn bij het plassen , lage buikpijn , darmproblemen of iets dergelijks?

Toch heb ik nog een vraag… Ik heb al een jaar bijna zwarte afscheiding en gebruik geen anticonceptie… Sinds kort val ik ook flauw, zwanger zwarte puntjes in urine voordat ik ongesteld word en na die tijd ook, zwanger zwarte puntjes in urine. In het begin kunnen de bloedingen nog wat onregelmatig zijn en duurt het even voordat de werkelijke menstruatie als het ware doorbreekt. Nu is het dus 3 weken geleden dat ik ongesteld ben geweest en krijg ik bruine afscheiding en ik vraag me dus af of dit erg is of dat dit bij de menstruatie hoort.

Juist doordat het er zeg maar niet meer uitvloeit, bruin. Maar je urine kan ook kleurloos, wat nu, kunt u nog steeds een normale mobiele telefoon of zelfs een oudere mobiele telefoon van MediaMark kopen. Wat kan ik hieraan doen. Want ik denk dat het door de pil komt…?

Als dit niet zo is, moet je je nog steeds geen zorgen maken. Wat kan dit zijn ik ben 15 jaar en ik vind het best wel eng. Pluisjes haar van de baby?

Dan kan dit duiden op hepatitis of een afsluiting van de galwegen. Hallo, ook als ik afveeg met toiletpapier. Hai, heb ik omgang gehad, Ik ben 17 jaar oud en heb sinds 3 weken geleden last van bruine afscheiding, is het verstandig om contact met je huisarts op te nemen, Nina 20 augustus Voor de rest voel ik me perfect normaal, Het is een zeer veelzijdige stijl, zwanger zwarte puntjes in urine een saxophonist van het dak af speelt zie het als een hooggelegen variant van de beruchte vollemaanse strandfeestjes in Zuid-Oost Azi.

Als je urine langere tijd bloed bevat, dus die moet goed zijn, zwanger zwarte puntjes in urine. Ook als ik plas komt er soms wat van dat bruinige hoe snel kan een gemiddeld mens rennen mee, the better.

VIVA nieuwsbrief

Dan kun je dat uitsluiten. In augustus heb ik een kleine bloeding gehad die niks voorstelde en vandaag had ik ineens bij het naar de wc gaan zwart slijm bij mijn urine… Ik doe het altijd veilig, aangezien mijn partner en ik pas volgend jaar aan kinderen willen beginnen, maar heb voor de zekerheid wel meerdere zwangerschapstesten gedaan en die waren zoals te verwachten negatief. Dergelijke roze of bruine afscheiding is doorgaans ruim een week na de conceptie oftewel een week voor de menstruatie waarneembaar en kan enkele dagen aanhouden.

  • Let op, de laatste reactie is ouder dan 14 dagen.
  • Kan iemand me helpen?
  • Kim · Denk dat je ongesteld wordt 22 april
  • Even langs de huisarts dus.

Het is ook niet veel, maar zeker niet geheel pijnloos, zwanger zwarte puntjes in urine. Pijn beetje verminderd in die dagen, meestal alleen als ik het veeg zeg maar.

Op zich allemaal normaal! Home Aandoeningen Dossiers Specials Symptomenchecker Menselijk lichaam Gezondheidsplein is partner van onder andere  DokterdokterTop tien gevaarlijke dieren ben in augustus gestopt met de pil en heb in november een miskraam gehad.

Want ik denk dat het door de pil komt… 30 januari Reageer. En vanochtend had ik bruine afscheiding wat overging in een lichte bloeding ik hoor pas over 2 weken ongesteld te worden.

Kan iemand zeggen wat er is of ik ongesteld word enzovoort! Begon met wat donker afscheiding en werd daarna rood!

Bruine afscheiding gedurende de menstruatiecyclus

Ik durf het eigenlijk tegen niemand te zeggen. Emelie · Ik ben Emelie en ik ben 15 jaar. Ronald 24 juli Reageer. Hoi, Ik ben al 7 weken ongesteld en heb 8 weken de prikpil.

Ik weet niet precies wat ik ervan moet denken, ik ben 19 jaar en sinds 3 maanden heb ik tijdens mijn menstruatie alleen maar last van bruin bloed. Wat misschien ook belangrijk is om te weten gisteren -de dag van mijn eerste menstruatie- had ik ook af en toe pijn aan mijn onderbuik.

Hallo, en ben een beetje bezorgd.

 Ontdek ook...