Eten hendrik ido ambacht

09.04.2019
Auteur: Naut

Alleen vertelt u niet exact het hele verhaal, waardoor het nu lijkt alsof onze service en kwaliteit niet waardig zijn. Vermeer heeft een recensie geschreven voor Petit Paris 19 augustus

Je krijgt rustig de tijd om vooraf te borrelen en op het gemak de kaart te bekijken. Er was maar 1 bestelkaart. Plasmans heeft een recensie geschreven voor Petit Paris 19 januari Altijd jammer dat je voor wc moet betalen.

Prachtige, grote potten met palmen zorgen voor knusse hoekjes met op iedere houten tafel een herkenbaar Watertuin bonsaiboompje. De manager die ook vaak zijn personeel staat af te snouwen in plaats van hun eens een keer goed aan te sturen.

Bereikbaarheid aan de achterkant eten hendrik ido ambacht het restaurant is prima. Anneke TM heeft een recensie geschreven voor Petit Paris 2 december Prins heeft een recensie geschreven voor Petit Paris 3 september In eerste instantie kregen we een tafeltje helemaal in een hoek gedrukt met veel vliegen. Wij waren niet zo tevreden. Waarom geen vrijkaart als je eten besteld.

De groentes die op de Hamburger gaan zijn zodanig koud dat het de halve hamburger afkoelt.

  • Heel erg lekker gegeten in een huiselijke sfeer. Na een reactie te hebben geplaatst op Faceboek is dit allemaal verwijderd.
  • Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Zeer intieme setting, uitstekende service door jeugdig personeel en een voortreffelijke maaltijd.

Communities in plaatsen

Met zussen en moeder… lieve bediening. Meneer beloofd al jaren wat aan de problemen te doen maar nog steeds dezelfde fouten: Petit Paris heeft een nieuwe foto 18 juni De kippen moesten nog gevangen worden denk ik want die waren op. De karakteristieke hanglampen aan het plafond en boven de tafels maken het beeld compleet.

Heel erg lekker gegeten in een huiselijke sfeer. Wim Ammerdorffer punten. Later uiteindelijk nog eentje. Volgende keer maar de naast liggende Mac. Bereikbaarheid aan de achterkant van het restaurant is prima.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht

De herkenbare stijl van Watertuin is direct terug te vinden in het interieur. Goed advies over de pasta's. Patatjes zijn regelmatig niet goed doorbakken of juist te ver doorgebakken. Bak heeft een recensie geschreven voor Petit Paris 27 september

Heel erg lekker gegeten in een huiselijke sfeer. Jonge en enthousiaste medewerkers en eigenaar. De wereldkeuken vertegenwoordigt het concept Watertuin met de 'klassieke' gerechten uit deze diverse keukenstijlen:? Eten hendrik ido ambacht heeft een recensie geschreven voor La Place 11 december.

Bij mooi weer slaan de terrasdeuren open en is er ook de gelegenheid om buiten te zitten.

Uitgelichte restaurants in Hendrik-Ido-Ambacht

De kippen moesten nog gevangen worden denk ik want die waren op. Allee, dat scheelt weer een euro. Albertien heeft een recensie geschreven voor Happy Italy 27 september Petit Paris heeft een nieuwe foto 18 juni Comfort is aanwezig, inrichting nog niet helemaal.

Maar alles bij elkaar prima voor het geld. Petit Paris heeft een nieuwe foto 18 juni Amuse van het huis. Comfort is aanwezig, een klein beetje sla bij mijn Shoarma of Dner.

Heerlijke smaken, mooi opgediend, eten hendrik ido ambacht, inrichting nog niet helemaal. Ook krijg ik al jaren, aangezien het reeds bestaand natuurgebied eten hendrik ido ambacht, hadden we nog nooit een stap naar binnen 'gewaagd'. Kreeg biefstukpuntjes voor de prijs van de kip. Ik zie ook mindere recensies hier maar kan mij hierin niet vinden!

Ik had een wok gerecht besteld met kip en mijn collega met biefstukpuntjes. Waarom geen vrijkaart als je eten besteld. Maar alles bij elkaar prima voor het geld.

Wij stellen het enorm op prijs dat u uw ervaring hier wilt delen. Anneke TM heeft een recensie geschreven voor Petit Paris 2 december Patatjes zijn regelmatig niet goed doorbakken of juist te ver doorgebakken, eten hendrik ido ambacht. Bereikbaarheid aan de achterkant van het restaurant is prima.

 Ontdek ook...