Ipad mini kopen in amerika

10.02.2019
Auteur: Conradus

De Amerikanen hebben een ander stroomnetwerk Volt in plaats van de Volt waar wij in Europa mee werken. Oorspronkelijk geplaatst door fgeer Hoezo extra belasting bij invoeren.

Ik verwacht dat de goedkoopste versie gaat kosten, dan heb je 40 euro winst, maar moet je wel een NL adapterstekker kopen. Kun je voor een I pad uit de VS ook gewoon een stekker van een Nederlandse I pad gebruiken f heb je echt een adapter nodig?

In de garantievoorwaarden heeft Apple de volgende regel opgenomen: Hieronder nog een aantal tips. Nee] » OS X. Weet er iemand hoeveel ik, als Belg , bij de officiële prijs moet rekenen om te weten hoeveel de iPad mij zal kosten.

Waarom is dit zo?

Marcel 5 april Je kan er bij het passeren van de douane voor kiezen niets aan te geven terwijl je wel voor meer dan euro aan producten invoert. Christopher 18 augustus Een belangrijk aandachtspunt is de garantie. E-mail ons - iCulture - Naar boven.

Je mag toch tot een bepaald bedrag invoeren zonder extra te betalen. Screenshots maken met de iPad. Tips voor het kopen van een iPad in de Verenigde Staten Er zijn veel verschillende dingen waar je op moet letten bij een iPad kopen in Amerika. Hiermee omzeil je de invoerrechten die je behoort te betalen, en de pakkans is uiterst klein. Als je student bent, of een student kent, kan je hem hier was.

Graag zou ik in de Apple Store op 5the Av. Bij het importeren van elektronica die je in het buitenland hebt gekocht, is er een belastingvrije grens van euro geldig.

  • Oorspronkelijk geplaatst door fgeer Hoezo extra belasting bij invoeren.
  • Mocht je voor meer dan euro aan elektronica invoeren in Nederland, dan betaal je hier 21 procent invoerbelasting over op het moment dat je deze aankoop aangeeft bij de douane.

Dit is erg veel en het is tevens erg opvallend dat de prijzen zo veel lager zijn? Dit niet aangeven is niet verstandig, let dan rtl late night twan huys op voor welke prijs dat is. Hierdoor willen veel mensen veel liever hun iPad halen uit de Verenigde Staten.

Overwegen nieuwe iPhone kopen: In Amerika werken ze met Volt, dit is namelijk het ontwijken van belasting? Hier leggen wij het je uit, ipad mini kopen in amerika. Dat wordt hieronder uitgelegd.

Account Options

Christopher 18 augustus Dit geldt overigens niet alleen voor een iPad die je in Amerika haalt, maar ook voor iPads en elektronica aangeschaft in andere landen buiten Europa. Een iPad kopen in Amerika kun je dus niet zomaar doen. Het stroomnetwerk van de Amerikanen verschilt met het stroomnetwerk van Nederland.

En daar wil ik best meer voor betalen. De enige nadelen die ik me kan bedenken zijn de stekker op de lader en de eventuele invoer die je hebt, ipad mini kopen in amerika.

Oorspronkelijk geplaatst door Puck Kun je voor een I pad uit de VS ook gewoon een stekker van een Nederlandse I pad gebruiken f heb je echt een adapter nodig. Garantie Een belangrijk aandachtspunt is de garantie.

Tips voor het kopen van een iPad in de Verenigde Staten

Oorspronkelijk geplaatst door matthijst Las ergens dat wattage van de lader nogal hoog is. Toch doen veel mensen een iPad kopen in Amerika. Volgens mij staat ie nog steeds gepland voor eind maart. Screenshots maken met de iPad.

Michel 9 oktober Oorspronkelijk geplaatst door Smon, ipad mini kopen in amerika. Het is namelijk strafbaar om het niet aan te geven wanneer je elektronica koopt voor meer dan euro. Xtorm power case voor iPhone 7 Review: Bij de douane is een grens van euro aan aangeschafte elektronica die je belastingvrij mee kunt nemen naar Nederland.

Hier leggen wij het je uit? Het iCulture forum is onderdeel van iCulture. Ik ben van plan om Ipad met retina scherm te kopen. Wanneer je boven dit bedrag uitkomt, betaal je maar liefst 21 procent belasting hierover wanneer je dit aangeeft bij de douane.

Douane en invoerrechten

Apple en iOS nieuws en Handleidingen. De meegeleverde adapter zal niet werken, maar je kunt wel je iPad opladen via USB in je computer of met een converter. Er zijn veel verschillende dingen waar je op moet letten bij een iPad kopen in Amerika.

We wachten het maar af.

Vergelijk de actuele prijzen in Nederland en de VS en de huidige wisselkoersen. Die 'salestaxe' is deze ook van toepassing voor buitenlanders. Oorspronkelijk geplaatst door Puck84 vergeet de garantie toch maar niet Markeer forums als gelezen.

 Ontdek ook...