Mijn cijfers in het spaans

04.03.2019
Auteur: Marij

Voorbeelden zien voor de vertaling figure 83 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling numerals 71 voorbeelden met overeenstemmingen.

You were very generous with your grades this semester. Dutch Ik heb de cijfers van de evolutie van werkgelegenheid en werkloosheid bekeken. Voorbeelden zien voor de vertaling numerals 71 voorbeelden met overeenstemmingen. You know, my grades are the pits, so Die cijfers worden momenteel nog berekend.

Secondly, the numerals on the banknotes will be 'feelable ': Zulke cijfers zijn echter wel interessant. Keep the figures simple - don't inflate or exaggerate. Statistieken zijn voor de lezer anonieme cijfers. Meer vertalingen in het bab. Dutch Het lijkt alsof we het hier alleen over cijferspercentages en ratio's hebben!

Dutch Als begrotingsautoriteit zal het Parlement later over al deze cijfers beslissen.
  • De cijfers vertellen waar we zijn.
  • Voorbeelden zien voor de vertaling marks 63 voorbeelden met overeenstemmingen. You know, my grades are the pits, so

Dutch Ik heb namelijk wel cijfers gehoord, maar ik weet niet hoe de situatie voordien was. Dutch In sommige gevallen liggen de bezuinigingspercentages zelfs in de dubbele cijfers. Voorbeelden zien voor de vertaling terms 99 voorbeelden met overeenstemmingen.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Call out a single digit -- that will be the five- digit number that I will try to square.

  • Dutch In sommige gevallen liggen de bezuinigingspercentages zelfs in de dubbele cijfers. Voorbeelden zien voor de vertaling GPA 15 voorbeelden met overeenstemmingen.
  • Vanwege de nieuwe nier creatine cijfers.

Medische studenten en de cijfers zijn niet goed. De cijfers zijn zoveel mogelijk verdraaid. Voorbeelden zien voor de vertaling rates 41 voorbeelden met overeenstemmingen. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. I'm having those figures compiled right now.

Gerelateerde vragen

Dutch De cijfers en gegevens over de armoede zijn een noodkreet aan dit Parlement. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Voorbeelden zien voor de vertaling terms 99 voorbeelden met overeenstemmingen.

Zulke cijfers zijn echter wel interessant. Dutch Ik denk niet dat we trots moeten zijn op die cijfers: Dutch Het rapport en de cijfers over moeten tegen het einde van dit jaar verschijnen.

Ze was erop tegen cijfers en zo, mijn cijfers in het spaans. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Voorbeelden zien voor de vertaling test scores 12 voorbeelden met overeenstemmingen.

31 t/m 110

Maar gezien de cijfers pas vorig jaar. Dutch Als begrotingsautoriteit zal het Parlement later over al deze cijfers beslissen. Voorbeelden zien voor de vertaling statistics voorbeelden met overeenstemmingen.

She didn't want us doing this, mijn cijfers in het spaans, because of The numbers tell us where we are inside the cube. Je kan geen objectief beoordelingssysteem hebben zonder cijfers. Dutch In sommige gevallen liggen de bezuinigingspercentages zelfs in de dubbele cijfers. Iemand heeft de cijfers veranderd voordat ik Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab! EN figure digit cipher code numeral secret code mark.

Iemand heeft de cijfers veranderd voordat ik Her grades slipped this year from straight A's to B's. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Voorbeelden zien voor de vertaling data voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling figure 83 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling grades voorbeelden met overeenstemmingen.

Galgje Galgje Zin in een spel?

 Ontdek ook...