Verbonden geen internet t mobile

09.04.2019
Auteur: Maud

Probeer op uw telefoon opnieuw verbinding te maken met het Wi-Fi-netwerk. Ben je al bekend met T-mobile Thuis?

Alle voorgestelde oplossingen geprobeerd. Stel je vraag via ons Forum Stel 24 uur per dag je vraag aan onze online community. Of bereik ons via: Bekijk hieronder onze verschillende pakketten en kies de internet­snelheid die het beste bij jouw situatie past. Wanneer er een storing aan de gang is proberen we dit zo snel mogelijk op te lossen en te melden op ons Forum.

Bijvoorbeeld de afstand tot het modem, een blokkade door muren of de richting van de antennes van je modem. Het MAC-adres toevoegen aan de toegangslijst op uw router Open de webbrowser op uw pc en voer het IP-adres in van uw draadloze router.

Het kan dus helpen om je modem een paar seconde uit en aan te zetten? Muren, plafonds en meubels hebben ook invloed op het signaal. Laat je weten of het uiteindelijk opgelost is en wat er nou aan de hand was. Geen storing van andere apparatuur Minder drukke frequentie. Lees verder over onze Wifi-Service.

  • Richt de antennes in de goede richting. Plaats een simkaart als die zich nog niet in uw telefoon bevindt.
  • Dit is de drukste periode. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in.

Ben je tevreden met je internet­snelheid?

Crna Gora - Srpski. Zij kunnen je dan hopelijk verder helpen! Lees hier onze speedtest tips:. Heeft al baterrij eruit gehaald maar niks.. Klik hier om te bekijken of er nu een storing bekend is. Meld u aan op uw router via uw webbrowser en controleer of de nieuwste firmware is geïnstalleerd.

TIP  Haal je modem van de stroom, verbonden geen internet t mobile. Kun je onder WiFi in je telefoon eens lle opgeslagen netwerken vergeten!

esk Republika - etina? Klik hier om te bekijken of er nu een storing bekend is. Ben je tevreden met je internetsnelheid. Je kunt kiezen welke cookies je wilt accepteren? Mijn dochter is op haar blackberry wel verbonden maar komt niet op internet.

Meld je aan

Met uw feedback kunnen we de ondersteuning verbeteren. Hopelijk snel iemand gevonden die bij mij kan kijken. Wifi-wachtwoord veranderen Wifi-naam veranderen Geen of slechte TV verbinding Geen of slechte telefonie verbinding Meer over standaard internet Meer over glasvezel internet.

South Africa - English. Bijvoorbeeld de afstand tot het modem, een blokkade door muren of de richting van de antennes van je modem. Heeft al baterrij eruit gehaald maar niks, verbonden geen internet t mobile. Soms zijn er te veel draadloze verbindingen actief op hetzelfde Wifi-kanaal.

Zelfs op afstand kunnen we al een hoop voor je oplossen. Pas het Wifi-kanaal aan Als je weet welk kanaal het beste bij jou thuis past, kun je je Wifi-kanaal aanpassen.

BEDRAAD INTERNET WERKT NIET GOED OF HELEMAAL NIET

El Salvador - Español. Vast Bellen Beltarieven Gratis Nummerbehoud. Wifi-Service Lukt het op afstand niet? Maak gebruik van onze hulp op afstand.

Of bereik ons via:. Doe de test op verschillende momenten op een dag. Werkt je bekabeld internet niet goed of helemaal niet. Probeer het eens in poort 2. Probeer het eens met een andere UTP-kabel. Selecteer de naam van het netwerk en vervolgens Vergeten. Gratis Wifi-versterker Als tijdens de Wifi-check blijkt dat het bereik niet voldoende is verbeterd, dan installeert de monteur ter plekke een Wifi-versterker voor je, verbonden geen internet t mobile.

Je kan ook je eigen pakket zelf samenstellen!

WAAR HEB JE EEN VRAAG OVER?

Ze kunnen dezelfde frequentie gebruiken en mogelijk interferentie veroorzaken. Share Tweet Delen Delen. Selecteer hieronder het modem dat bij jou in huis staat en volg de stappen. Lees onze tips en kijk wat voor jou van toepassing is!

Mn telefoon onterecht naar de hel vervloekt, verbonden geen internet t mobile. Mocht dit niet werken, dan wil ik je toch adviseren om contact op te nemen met Telfort! EN netwerk opnieuw instellen vind ik wel eng, als die stopt word ik niet goed, you have to update it from now and then.

 Ontdek ook...