Wat is de stand van zaken engels

06.01.2019
Auteur: Anjuli

Dutch Mijn collega heeft zojuist de cijfers genoemd over de huidige stand van zaken in de wereld. English current actual present present-day. Living abroad Tips and Hacks for Living Abroad Everything you need to know about life in a foreign country.

Dutch Het ergst is wel dat het Parlement deze stand van zaken voor lief neemt en erkent. Dutch Dat is volgens de laatste berichten de huidige stand van zaken. What is the current situation with regard to the Commission's investigations into complaints received from EU citizens on alleged difficulties for non-Maltese EU citizens in exercising their right to vote in the European elections in Malta? Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

English from of on concerning out of upon. What is the current situation with regard to this issue?

Of liever nieuwe woorden leren? Het komt niet vaak voor dat wij een wat is de stand van zaken engels ondubbelzinnig positief document aannemen dat zo duidelijk gericht is op verbetering van de huidige stand van zaken.

Zoek de huidige stand van zaken in: Or learning new words is more your thing. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Voorbeelden zien voor de vertaling the current state of 8 voorbeelden met overeenstemmingen.

Dutch De huidige stand van zaken met betrekking tot die voorbereiding baart ons echter wel zorgen. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen.
  • English position situation state circumstances condition station altitude class grade height pose rank rate level rest position score. Dutch Nu ga ik twee van deze problemen bespreken en U vertellen wat de stand van zaken is.
  • Why not have a go at them together! Dutch Hij analyseert de huidige stand van zaken en zet in op een bloeiende toekomst voor deze belangrijke bedrijfstak.

English pocket bag box container jug pouch sack vessel arsehole bag bastard son-of-a-bitch. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "stand van zaken" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch Ik dank al degenen die veel tijd en moeite hebben gestoken in het bereiken van deze stand van zaken. Wat is de huidige stand van zaken met betrekking tot de onderhandelingen? Mijnheer de Voorzitter, ik wil de collega's graag kort informeren over de huidige stand van zaken met betrekking tot dit belangrijke voorstel.

Voorbeelden zien voor de vertaling the current situation with regard 10 voorbeelden met overeenstemmingen. However, despite a few good points of emphasis, the report does not reflect the current state of human rights.

This position reflects the current status of vaccine development, the divergent nature of the causative virus and the serious trade implications any turn towards prophylactic vaccination would provoke.

Voorbeelden zien voor de vertaling the current state of affairs 41 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Bij de huidige stand van zaken komen ze evenzeer in aanmerking voor hulp uit het Fonds als de lidstaten.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "huidige stand van zaken" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig? Dutch Nog een tekenend signaal voor Brussel van de werkelijke stand van zaken in Ankara. Wat is de huidige stand van zaken met betrekking tot plan b partij van de dieren onderzoek van de Commissie naar verzoekschrift nr, wat is de stand van zaken engels.

English position situation state circumstances condition station altitude class grade height pose rank rate level rest position score.

"stand van zaken" English translation

In this way, I will make a public statement that the current state of affairs is ruinous for Russia. Voorbeelden zien voor de vertaling the current state of 8 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Dat is volgens de laatste berichten de huidige stand van zaken.

Voorbeelden zien voor de vertaling the current state of 8 voorbeelden met overeenstemmingen. This position reflects the current status of vaccine development, the divergent nature of the causative virus and the serious trade implications any turn towards prophylactic vaccination would provoke.

Dutch Wat is de stand van zaken voor het realiseren van deze kortetermijndoelen. Dutch Het ergst is wel dat het Parlement deze stand van zaken voor lief neemt en erkent. Dutch Dat is de huidige stand van zaken en zo zal het ook blijven. Dutch De huidige stand wat is de stand van zaken engels zaken met betrekking tot die voorbereiding baart ons echter wel zorgen.

"huidige stand van zaken" English translation

Dit standpunt is gebaseerd op de huidige stand van zaken met betrekking tot de ontwikkeling van het vaccin, de diverse vormen die het verantwoordelijke virus aanneemt en de ernstige consequenties voor de handel die een keuze voor preventief vaccineren met zich mee zou brengen. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

According to the most recent reports, this is the current state of affairs.

  • Wat is de huidige stand van zaken met betrekking tot de onderhandelingen?
  • Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.
  • Voorbeelden zien voor de vertaling the present state of play 4 voorbeelden met overeenstemmingen.
  • Dutch Dat is volgens de laatste berichten de huidige stand van zaken.

Phrases Speak like a native Useful phrases translated from English into 28 languages. Wat is de huidige stand van zaken met betrekking tot het lopende harry potter happy birthday gif van de Commissie betreffende de farmaceutische sector.

This position reflects the current status of vaccine development, the divergent nature of the causative virus and the serious trade implications any turn towards prophylactic vaccination would provoke. The situation in Georgia is not good from an economic point of view, wat is de stand van zaken engels. Dutch Hij analyseert de huidige stand van zaken en zet in op een bloeiende toekomst voor deze belangrijke bedrijfstak. Gedachtewisseling met vertegenwoordigers van de Syrische oppositie over de huidige stand van zaken in Syri.

Living abroad Tips and Hacks for Living Abroad Everything you need to know about life in a foreign country.

"stand van zaken" vertalen - Engels

Wat is de huidige stand van zaken met betrekking tot de gesprekken tussen de EU en India over Mode 4? Dutch Deze beantwoorden aan de laatste stand van zaken in de wetenschap en de techniek. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Mijnheer de Voorzitter, ik wil de collega's graag kort informeren over de huidige stand van zaken met betrekking tot dit belangrijke voorstel.

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Of liever nieuwe woorden leren. EN situation circumstances condition state of play.

 Ontdek ook...