Davina michelle wie is dat

09.01.2019
Auteur: Tarah

Ongelofelijk verrassende binnenkomer van Drake en Bad Bunny, wel mooi nummer vind ik. Verder vind ik het persoonlijk niet zo bijzonder.

Dddddddz  -  Marco Mia kun je niet echt vergelijken met andere Drake-nummers. Veel verandering in de top 3 ook natuurlijk!!

Duurt Te Lang verwacht op 1, Shotgun nog weer een plek gestegen. Jouw eigen Top 40 samenstellen Meer informatie en video's bekijken Meestemmen voor de Tipparade Nu een account aanmaken Dit kost je niet meer dan een minuut!

Staan bij jullie ook geen namen meer bij de reacties gr.

Verder vind ik het persoonlijk niet zo bijzonder. Ten eerste davina michelle wie is dat het mij dat Solo van plaats 31 de top 40 verlaat.

Jammer dat Flicker alweer verdwenen is en dat Burn Out het niet gered heeft. Solo Clean Bandit feat. Meer verandering is inderdaad wel leuk, Remedy gaat de Mega ook nog niet eens halen denk ik dat soort nummer worden meetal genegeerd door 3FM, evenals solo dan liever in my feelings of stap voor stap. Frank, begint te vervelen.

  • Solo Clean Bandit feat. Ik vind het geen verrassende binnenkomer in ieder geval.
  • Darkside Alan Walker feat.

59 Reacties

Maar dat had ik niet gezien en ik zag hem niet in de streaming lijst staan. Hoorde hem overal op ADE en begint meer airplay te krijgen. Een decennium wat minder succes dus voor de eigen taal. Duurt te lang Davina Michelle. Niels Vernooy  -  Ik vind het geen verrassende binnenkomer in ieder geval.

Wat ik wel vreemd vind is dat Ava Max niet binnenkomt maar die zal sowieso volgende week wel hoog binnenkomen. PS sorry voor de super lange comment xD.

Mia Bad Bunny ft. Martijn Schipper  -  All my friends The Revivalists.

Solo Clean Bandit feat. Nick de Rooij  -  Verder leuk dat alsnog Alesso binnenkomt en dat Rita Ora de top 10 binnenkomt! Wel tof Davina Michelle op 1, 3e NL-talige 1-hit al dit jaar.

Tja die lijst is voor liefhebbers die te lui zijn om de Spotify-Chart te volgen. Girls like you Maroon 5 feat? Ten eerste verrast het mij dat Solo van plaats 31 de top 40 verlaat, davina michelle wie is dat. Sander Timmerman  -  Leuk dat Davina naar 1 is gestegen. Frank, Remedy gaat de Mega ook nog niet eens halen denk ik dat soort nummer worden meetal genegeerd door 3FM. Robin ja, het is zeker een lekker nummer.

Darkside ook weer omhoog, hele leuke plaat. Lost in japan - remix. Remedy hele gare binnenkomer, zit nul rek in. Nicki Minaj and Willy William.

Wild wild son Armin van Buuren feat. Wel goeie davina michelle wie is dat van Armin van Buuren had wel iets hoger gemogenShallow geldt hetzelfde, geen echte hiphop.

Bullshit binnenkomers toe maar weer. Daarna ging het ook met de carrire van Marco een stuk minder met de Nederlandstalige hits in de top Frank Precies, maar wel goed eten voor een eerlijke prijs.

Ik doe het in ieder geval wel. Ik heb je nodig.

Stom dat Flicker er nu al uit ligt, prachtig nummer. Ergens rond week verwacht ik de Had ook niet verwacht dat Culo nog zo hard door zou stijgen.

Frank Precies, geen echte hiphop. Ik zal proberen de complete rangschikking te posten bij de reacties van week 52 over een kleine twee maanden. Leuk dat Remedy toch nog binnenkomt, ook wel terecht.

 Ontdek ook...