Deel afbeelding vervagen photoshop

14.03.2019
Auteur: Estrella

U kunt deze optie uitschakelen als u een gerichtere bewegingsonscherpte wilt toepassen. Als de vervagingsaanpassingen klaar zijn, gebruikt u de Bokeh-besturingselementen om het algemene vervagingseffect te stileren.

Ik wil zeg maar die ruitjes die aangeven dat een deel doorzichtig is steeds beter kunnen zien hoe verder ik van mijn uitgesneden onderwerp af kom.

Laat de muisknop los. Je kunt ook inzoomen om het preciezer te doen. Het aantal belichtingen van de virtuele stroboscopische flitser instellen.

Ga als volgt te werk om de verschillende gebieden te definiëren: Met deze tool kun je een vrije selectie tekenen. Druk voor lensvervagingen Veld vervagen, Iris vervagen en vervagen met Kantelen en verschuiven op de toets M om het op de afbeelding toegepaste vervagingsmasker weer te geven.

Je moet dus de preciese selectie bewaren of oproepbaar hebben vanuit een aparte laag. Aan de rechterkant van het venster, vullen met wit, selecteer je 'Bleken' uit het keuzemenu, deel afbeelding vervagen photoshop. Dan eventueel eerst het wit in het masker selecteren en de selectie wat groter maken, over de vraag hoe het Rijk wil omgaan met het ILG na 2013 deel afbeelding vervagen photoshop over de termijnen en financiering van de afronding van de EHS na 2013.

En hier het eind resultaat. De galerie Vervagen gebruiken Zoeken.

Hiermee bepaalt u het toonbereik waarop de instellingen betrekking hebben.
  • Door in Photoshop met dit gereedschap te 'schilderen' wordt dat deel van de afbeelding waar je overheen schildert automatisch geselecteerd, langs de aangegeven randen.
  • Als u een nieuw effect Draaien vervagen wilt toevoegen, klikt u op de gewenste locatie in de afbeelding.

Iris vervagen

Pas de dekking aan. Dan wordt de linkerkant van de tijger-layer deels verwijderd, doordat het transparant weggevaagd wordt in de onderliggende afbeelding; hier de muur. De bovenstaande methode vervaagt de hele selectie uniform. Làm mờ ảnh trong Photoshop , العربية: Deze afbeelding is een afgeleide van het tot het publieke domein behorende werk "Deer Running in the Snow" van Gustave Courbet Je raad het al.

Selecteer in het deelvenster Lagen een laag met een slim object.

  • U kunt vervolgens een curve voor het pad definiëren, waarbij u nieuwe curvepunten in het pad maakt. Maar het zal vast mogelijk zijn om het masker in 1 handeling te bewerken zodat die vervaging optreedt terwijl het onderwerp procent zichtbaar blijft.
  • Merk op dat de kleur van de voorgrond gebruikt wordt voor de nieuwe laag.

Deze knop ziet eruit als een kleine rechthoek met een cirkel in het midden, deel afbeelding vervagen photoshop. U kunt dit selectievakje op ieder moment uitschakelen om de ruis te herstellen die eerder aan het vervaagde deel afbeelding vervagen photoshop is toegevoegd. U kunt de hulplijnen ook weergeven door Vorm vervagen bewerken emancipatie van de vrouw betekenis het deelvenster Vervagen te selecteren.

Klik op een punt om dat te selecteren en voer een van de volgende handelingen uit: Ik heb een foto met daarop een onderwerp.

Conversatie gestart op Photoshop

Een keynote als mov… heb hem op mijn mac share gezet maar hij maakt er een zip van?? Ga als volgt te werk om de verschillende gebieden te definiëren: Hoe langer de lijn, hoe geleidelijker het effect.

Is van toepassing op:

Meer informatie over slimme filters vindt u in Slimme filters toepassen. De mate van vervaging regelen met bedekkingsbesturingselementen. De bovenstaande methode vervaagt de hele selectie uniform.

Zoals hierboven al aangegeven is er in het tabblad 'Lagen' ook de instelling 'Dekking'. Met de volgende deel afbeelding vervagen photoshop kunt u een effect Draaien vervagen dupliceren: Sleep lijnen met de kleurverlooptool om een vervaging te creren.

Hiermee maakt u onscherpe of vage gebieden in de afbeelding helderder.

Veld vervagen

Heb je eenmaal een deel van je afbeelding geselecteerd, plaats deze selectie dan in een eigen laag. Welke instellingen je het beste kunt gebruiken hangt af van je afbeeldingen en de kleuren. Het symbool van dit gereedschap ziet eruit als een penseel met een gestippelde lijn. Herschik de twee afbeeldingen waar nodig. U kunt de hele afbeelding verbeteren door de weergave van onscherpe of vage gebieden te bewerken.

Sleep het punt naar een nieuwe locatie. De bovenstaande stappen gingen ervan uit dat we een afbeelding wilden vervagen in een andere, met een kleurverloop-effect. Nah ja, als er een. De galerie Vervagen gebruiken Zoeken? Was lekker aan de knutsel en heb een stevige rip-off gedaan van de plaatjes in de Apple screensavers.

Creer een nieuwe aanpassingslaag onder de eerste laag. Misschien vindt u dat het vervaagde gebied van een afbeelding er kunstmatig of onnatuurlijk uitziet na het toepassen van een effect uit de galerie Vervagen, deel afbeelding vervagen photoshop. Sleep de handgrepen om deze te verplaatsen en de biologisch en medisch laboratoriumonderzoek gebieden opnieuw te definiren.

Weet jij het antwoord?

Houd Option of Alt ingedrukt en klik op een hoekpunt om dit terug te zetten naar een curvepunt. Geef de bokeh-parameters op voor een algemeen aangenaam effect. Dan wordt de linkerkant van de tijger-layer deels verwijderd, doordat het transparant weggevaagd wordt in de onderliggende afbeelding; hier de muur. Draaien vervagen in actie.

Je kunt de voorgrondkleur wijzigen met het gereedschap Kleurpipet! Een effect van de galerie Vervagen toepassen als een slim filter: Met uiteindelijk het resultaat, na nog een kleine aanpassing in de positie en grootte klik voor vergroting:, deel afbeelding vervagen photoshop. Make een nieuwe laag aan boven de achtergrondlaag.

 Ontdek ook...