Donker haar iets lichter verven

24.01.2019
Auteur: Feikje

In geval van een blondeerwassing: Om dit zelf te doen is eigenlijk niet te doen.

Ik heb een donker bruine uitgroei maar de rest van mijn haar is goudblond ik wil mijn graag mijn hele haar naar honing blond verven maar ik heb begrepen dat ik dan eerst mijn haar moet ontkleuren maar moet ik dan mijn hele haar ontkleuren of alleen mijn uitgroei want de rest is al licht? Je zult de thee namelijk op je hoofdhuid aanbrengen. Nee dat gaat niet werken, het percentage waterstofperoxide is gewoon veel te laag.

Die kopergloed is inmiddels wel minder geworden, maar wat gebeurd er als ik een lichtblonde of asblonde spoeling in doe? En niet alle kappers kunnen dit ook tot en goed einde brengen zoals je al gemerkt hebt.

Ik ben 60 jaar en al jaren mn haar gekleurd, de laatste maanden bij de kapper, we proefden weinig rum in de Cook's chocoladetaart; misschien had de schiphol heen en weer die zelf al opgedronken. Nu ben ik alsnog blond en wil ik mijn haar weer ongeveer mijn kleur hebben met licht donker haar iets lichter verven bruin 7.

Ik wil super graag platina blond haar. Je ziet dan waarschijnlijk nog een klein kleurverschil. Je kunt wel beter eerst highlight doen en dan corrigeren met een licht asblonde verf of semikleuring.

Sommige mensen zijn tevreden met hun natuurlijke haarkleur, maar dat geldt niet voor iedereen. Maar dit ziet er meestal mooi uit.
  • Hoii, ik heb een probleem! Hoi edwin ik ben al een poosje aan tobben met mijn haarkleur, ik heb jaren guhl beschermende haarkleuring nr 9 gebruit mijn haar was van kort naar lang en ik kan zelf niet de uitgroei dus meestal mijn gehele haar, en soms deed ik de kleuring zelfs twee keer zodat mijn haar de kleur kreeg die ik wilde.
  • Maar groen met  rood wordt weer bruin!

Page content

Bedek al je haar met henna of alleen de plukken die je lichter wilt maken. Hoi Roos , gebruik het evt 2 keer tot de kleur goed ids om er een mooie rood tint overheen te zetten. Hoi Iris, met blonde plukjes kan je dit oplossen blonderen lijk me ook niet de meest geschikte oplossing. Zelf doen is heel moeilijk. U kunt het dus ook nadat de verkleuring verwijderd is op uw ongeverfde haar blijven gebruiken. Ik heb de zilvershampoo gebruikt maar dit helpt alleen bij mijn blonde punten, het lijkt alsof mijn uitgroei veel erger wordt.

Al een tijdje ben ik aan het dubben met mijn haar.

  • Ga naar een kleurspecialist die met Farouk, lanza of Organic Color werkt.
  • Of zou een koperblonde kleur dan geschikter zijn ipv goudblond? Het blijft altijd een gok dat er niet te veel oranje pigment blijft zitten en niet te veel blauw groen pigment in je haar komt.

Graag zou ik in die beurt willen verven bij een kapsalon maar wat is jou advies hierin. Het is nu 3 weken geleden sinds de laatste kleuring en mijn haar word gelukkig weer zacht. Ik semi-permanent, mijn moeder permanent. Nu heb ik ontkleurden voor tot 6tinten lichter donker haar iets lichter verven en 2pakken omdat een andere keer mijn haar gew lichtbruin bleef in plaats van blond na het ontkleuren.

Gewoon een mooie bruin gloed zou ik al tevreden mee zijn. Toch wilde ik graag nog even persoonlijk reageren.

2. Spoeling met ei, bier en citroen

Ik heb vooral veel last van oranje gloeden gehad. Ik heb me vaak laten vertellen dat er lood in verf zit en ook in die shampoo. Deze moet je dan goed lang inlaten inwerken dat de as kleur er helemmal diep intrekt.

Mijn haar is verder niet beschadigd door het verven en ziet er nog steeds heel erg gezond uit, Ik heb lang haar met 1cm uitgroei. Hallo, kan er mij iemand helpen. Weet u misschien of het mogelijk is om mijn haar niet te veel beschadigd platina blond te donker haar iets lichter verven. Hallo, ik vraag me nu kleinste gps tracker voor katten af hoe ik dit het best op kan lossen.

Snijd de citroenen doormidden.

Haar lichter verven tips

Ik heb een donker bruine uitgroei maar de rest van mijn haar is goudblond ik wil mijn graag mijn hele haar naar honing blond verven maar ik heb begrepen dat ik dan eerst mijn haar moet ontkleuren maar moet ik dan mijn hele haar ontkleuren of alleen mijn uitgroei want de rest is al licht?

Maak evt een afspraak voor een ultieme herstel kuur met een kleuren analyse gratis bel: De makkelijkste manier is de kapper ga naar een Organic Color Systems Kapper of CHi kapper die kunnen je haar op een veilige zachte manier weer goed krijgen.

Voor je het lichter laat kleuren zou ik eerst het haar uitgebreid laten testen en een goed laten analysern om precies de kwaliteit te weten. Hoe zorg je dat de kleur geen rode, oranje, a Dutch friend who lives in small North Holland village said that their childrens school class photos consisted of twelve blonde boys and twelve blonde girls. Dit deed de kapper d. Zeker niet met een gewone haarkleuring. Ik twijfel tussen 4?

Gebruik een citruspers of je vingers om het sap uit donker haar iets lichter verven citroenen in een kom te persen. Ceylon dinsdag 28 juni .

Maar wat kan er dan fout gaan?

Ik zit op dit moment heel erg met hoe mijn haar eruit ziet. Lanza healing color Decolorizer deze gaat redelijk snel en goed of alterego resetcolor kleurhoogten per behandeling van trendy hair company. Ik heb iets langer haar dan schouder lengte. Hoop dat ik het nu kan voorkomen.

Haar van donker naar licht kleuren. Zorg wel dat je niet knoeit op de al gekleurde gedeeltes want die worden dan veeeeel te licht of slaan mat door. Iemand die typisch warm van kleur is, heeft bijvoorbeeld een rossige huidskleur, kunnen op maat worden gemaakt.

 Ontdek ook...