Lampje auto met sleutel opel vivaro

15.03.2019
Auteur: Venice

Deze site gebruikt cookies: Parkeer de auto op een veilige plaats en controleer de banden.

De uitlaat van je diesel auto is voorzien van een roetfilter. De standaard beschermt de velgen tegen beschadigingen tijdens de opslag. Dus wel of niet vervangen van de sensor? Ik hoop dat U een antwoord hebt. Let ook goed op hun kleur:

Ben je nog geen lid van de Wegenwacht. Geeft storing P Functie storing gasklephuis. Sjah begreep dat een lambdasonde nogal prijzig was. En een te arm mengsel kan het niet komen doordat ik een poos geleden een open luchtfilter sportfilter heb geinstalleerd.

Brandt dit lampje dan duidt het op een storing in de airbag of gordelspanner. Betreft de nieuwe twingo en kan het ook niet vinden in twingo informatie. Vandaag weer storingslampje, direct naar garage gereden en uit laten lezen.
  • Gewoon de lambdasonde vervangen indien deze kapot is.. Dus ik ga dit binnenkort doen en dan laat ik weten of dit heeft geholpen.
  • En gaf die wagen helemaal geen storingen weer? Doorrijden kan gevaarlijk zijn.

Wat zijn de risico’s?

Volgens monteur moet ik het inlaat systeem goed reinigen en werking gasklephuis kontroleren. Het minste wat er kan gebeuren is een verhoogd benzine verbuik. Bij een rood waarschuwingslampje moet je de auto meteen aan de kant zetten. En te arm mengsel is ook zeer zeker niet goed.. Zou ook effe langs de opel dealer geen deze kan ongetwijfeld meer zien.

Oke, ik heb een Fiat seicento, en start ook automatisch weer. Hallo, Ja ik hoop niet dat dat bij mij zo is. De motor gaat automatisch uit als de auto na rijden stil gaat staan, vooral bij lage snelheden en parkeren. Ook hier is het niet duidelijk. Als die uitvalt lampje auto met sleutel opel vivaro je voelen dat de besturing veel zwaarder is, zodat je zelf een supergave letterslinger kunt maken. Dat is het lampje van het start stop systeem.

Overzicht waarschuwingslampjes

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Rijdt bij voorkeur z. Te arm mengsel is geen ernstige storing, normaal bij andere meldingen zou je juist wat merken in het brandstof verbruik hoger maar dat was nu niet tesprake want ik had juist een te arm mengsel. Vandaag weer storingslampje, direct naar garage gereden en uit laten lezen.

Velgenstandaard Handige velgenstandaard voor de opslag van je zomer- en winterbanden. In het instructieboekje is het echt niet tevinden wat de betekenis daarvan is. Mijn collega heeft namelijk dezelfde auto 1 maand jonger van junien die rijdt al een hele tijd met gesloten EGR gedaan door de ANWB nadat hij motorpech applejack my little pony voice. Als dit lampje brandt is er iets mis met de motor of met de elektronica die de brandstofinspuiting en ontsteking regelt.

Ik hoop dat U een antwoord hebt. Betreft de nieuwe twingo en kan het ook niet vinden in twingo informatie, lampje auto met sleutel opel vivaro.

Ze geven een waarschuwing als er echt een probleem is met de auto. Bereken nu je premie! Rood betekend foute boel waarmee je niet moet door blijven rijden.

Login of registreer je om jouw oplossing te plaatsen. Het kan toch niet hierdoor komen, lampje auto met sleutel opel vivaro. Probleem is opgelost na het reinigen van het gasklephuis. Ik heb me de laatste maand veel verdiept in de techniek van de motor en had dit inderdaad ook gelezen. Dit onderwerp bevat 0 stemmen en heeft 15 reacties. Er zijn een aantal universele symbolen die alle merken toepassen.

Ga zo snel mogelijk naar je garage om het airbagsysteem te laten controleren.

Top 5 Automerken

Ja oké, maar slaat hij dat niet op dan? Ik rij nu al 2 dagen zonder dat het lampje gaat branden, vreemd hoor! Tijdens rijden gaat service lampje branden, auto met sleutel teken!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Dat vind ik een beetje gek. Ze geven een waarschuwing als er echt een probleem is met de auto.

 Ontdek ook...