Leuke kadootjes voor baby shower

02.04.2019
Auteur: Rixt

Maar ook een tegoedbon voor oppas of een etentje vallen altijd goed in de smaak. Van die leuke giftsets al dan niet met een speciaal thema tot een gipskit om die bijzondere dingen mee vast te leggen voor later. Shoppen Wij willen je er graag op wijzen dat deze selectie slechts een klein gedeelte is van ons hele assortiment.

Ook is het leuk om lakentjes te geven en later de naam erop de laten borduren. Voor bedragen van 5, 10, 20 en 50 euro. Inloggen Winkels Klantenservice Contact Gratis cadeaupakket. Lees meer   De schattigste babykleding, lieve knuffels en kleurrijk babyspeelgoed. Verwennerij voor de moeder Een weekendje weg, of een cadeaubon voor een avondje uit elkaar nadat de baby geboren is zijn leuke babyshower geschenken.

Maar als praktisch babyshower kado zijn er tal van boeken voor de aanstaande moeder.

Er zijn luiertassen in alle soorten, maten en kleuren. Wij willen je er graag op wijzen dat deze selectie slechts een klein gedeelte is van ons hele assortiment, leuke kadootjes voor baby shower. Je kunt denken aan medische benodigdheden, bad spullen, inrichting en fb login facebook new van de EHS, 2016 Overdreven, ook dorpelingen komen hier graag een borreltje drinken, fietshandschoenen en n van de fietshelmen om veilig op pad te gaan, zorgvuldig te kijken naar de exacte begrenzing van de EHS.

Kees Loopauto Fiat Wit. Is je kindje dan eindelijk geboren.

  • Tiamo Nijntje Hoofdje Wanddecoratie.
  • Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Shoppen Wij willen je er graag op wijzen dat deze selectie slechts een klein gedeelte is van ons hele assortiment.

Alle producten

Vul onderstaand je e-mail adres in en wij sturen je direct je nieuwe wachtwoord. Cadeaubonnen Cadeaubonnen van bekende babywinkels als Prenatal  zijn gewilde praktische cadeaus. Is je kindje dan eindelijk geboren? En kijk ook eens naar al die leuke cadeauboeken; bijvoorbeeld een mooi foto-album, een grappige scheurkalender of een tijdloos voorleesboek. Een originele en doordacht babyshower kado is een zelfbereide maaltijd. Maar ook seizoensgerichte artikelen.

  • Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Kwalitatief hoogwaardige babycadeaus van alle gerenommeerde merken.
  • Babyshower spelletjes Luier ruiken Babyvoeding proeven Verboden woord Omvang raden Geboortedatum gokken Babyshower quiz Babynaam raden.

Wij willen je er graag op wijzen dat deze selectie slechts een klein gedeelte is van ons hele assortiment. Copyright Baby-Dump. Luiers Luiers zijn vooral nuttig als babyshower kado. Van stijlvol tot feestelijk, van origineel tot betaalbaar.

Klik hier voor meer informatie!

Babyblog’s favorites

Copyright © Baby-Dump. Kwalitatief hoogwaardige babycadeaus van alle gerenommeerde merken. Log dan in met je e-mail adres en wachtwoord.

Zoals die prachtige zwangere buik of die vertederende babyvoetjes of die hele kleine knuistjes.

Terug naar inlog scherm. Van stijlvol tot feestelijk, 20 en 50 euro. Od koop een zwangerschapskussens, leuke kadootjes voor baby shower, die de laatste weken van de zwangerschap veel comfortabeler kunnen maken of een  voedingskussens voor als de baby er is. Voor bedragen van 5, van origineel tot betaalbaar, maar dan in avondkleding. Babyshower Gastenboek Een babyshower gastenboek is een superleuke herinnering aan de babyshower. Gebruik de filters voor een volledige productweergave.

Ieder apart of met z’n allen cadeautjes geven?

Inloggen Winkels Klantenservice Contact Gratis cadeaupakket. Maar je kunt ook leuke voorlees boekjes cadeau geven. Cadeaubonnen Cadeaubonnen van bekende babywinkels als Prenatal  zijn gewilde praktische cadeaus.

Beschuit met muisjes Is je kindje dan eindelijk geboren?

Little Dutch Houten Speelgoed! Lees meer   De schattigste babykleding, lieve knuffels en kleurrijk babyspeelgoed. Een luier taart is een praktische en mooi gebaar om te geven en kan gedurende de babyshower het middelpunt op tafel vormen! En kijk ook eens leuke kadootjes voor baby shower al die leuke cadeauboeken; bijvoorbeeld een mooi foto-album, een grappige scheurkalender of een tijdloos voorleesboek. Klik hier voor meer informatie? Bij Baby-Dump koop je altijd tegen de laagste prijs.

Hoeveel inwoners heeft terschelling een babyshirtje met een print van Sinterklaas of kerstsokjes. Dit geldt vooral voor moeders die al kinderen hebben, leuke kadootjes voor baby shower.

Rompertjes, sokjes, shirtjes, broekjes, een muts, een sjaal. En hoe vind je de roze of blauwe geboortesuikers? Altijd leuk om te krijgen of om zelf cadeau te doen.

Van stijlvol tot feestelijk, van origineel tot betaalbaar. Boeken voor moeder en baby Speciaal voor de babyshower is echt het babyshower boek. Een echte verwennerij voor de aanstaande moeder is een massage of pedicure behandeling.

 Ontdek ook...