St maarten lampionnen maken

14.03.2019
Auteur: Marith

Print de mallen uit. Sint Maarten en het Beertje M.

Print de mallen uit en leg de vleugels op de doos. Print het Pinkelotje logo op het witte papier. Plotseling begint een jongen te huilen. Goed zingen en dan veel lekkers ophalen. Teken het kleine olifantje op bruin papier en bevestig die in het doosje aan een draadje. Prik er nu wat uit.

Daarna niet je de 4 eierdozen aan elkaar. Een ingezonden st maarten lampionnen maken Victor Boel idee: Plastic fles-lampion   Materiaal:. Als de kwast goed droog is kan je het op het pallet plakken. Maak dan in de fles met een perforator twee gaten om daar een ophanglus van ijzerdraad te maken die je afplakt met schilderplakband.

Van een stuk karton van ongeveer 60 cm lang en 9 cm breed ga je de plakstrook maken.

Ook interessante knutselwerkjes voor jou?

We hebben bij de volgende liedjes niet alleen de MIDI-muziek en bladmuziek erbij staan, maar nu ook de beltonen, zodat je de liedjes in de GSM als belsignaal kan gebruiken. Deze baby kan je zien door een gat te maken in het doosje en daar wit vliegerpapier achter te plakken. Van de restjes gekleurd zijdepapier scheur of knip je reepjes van  ongeveer 2 bij 3 cm.

Ook de poten bevestig je door ook een inkeping te maken in de doos. De andere uiteinden worden ook aan elkaar geplakt. Maak dan in de fles met een perforator twee gaten om daar een ophanglus van ijzerdraad te maken die je afplakt met schilderplakband.

Knip alle vier zijden aan de bovenkant ongeveer 2 cm in en rond de hoeken af.

Het ligt eraan hoe groot je schubben zijn. Vouw het groene karton in vieren en teken dan de rechthoeken erop? Sint-Maarten rijdt dan rond op zijn paard door gans de gemeente. Leg het flesje in de breedte en knip er een gat in voor je lichtje. Denk er dan wel aan dat je n gezicht in het spiegelbeeld maakt, want anders passen ze niet st maarten lampionnen maken elkaar.

Boekentips en meer informatie:

Martinus Maarten werd geboren in het jaar in het huidige Hongarije. Prik nu alles onder Nijntjes sjaal eruit mal 1. Maak hier muizentrappetjes van. Plak bijna aan het einde van de vlechtjes de bloemetjes met een oranje hart voor de haarelastiekjes.

Zo'n muizentrappetje maak je voor de nek, de armen en de benen. Prik de ogen en de bloem uit Kwebbel haar muts uit. Bianca Kroon, mandarijnen, leveranciers, wij maskeren het laatste octet van het IP-adres en we st maarten lampionnen maken Google geen toestemming gegeven om de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Knip of prik de gaten uit voor de verf. Teken op het papier de ogen, neus en mond. Plak er dan het vliegerpapier achter. De staart knip je uit, trek het over op karton en deze verf je ook geel.

Knip dan de muisjes uit en plak deze bij de gaten.

Teken op vliegerpapier st maarten lampionnen maken kleine lampionnen, st maarten lampionnen maken. Plotseling begint een jongen te huilen. Op een zeer koude dag in de winter zag Maarten een arme man zonder jas de sneeuw zitten. Als de kwast goed droog is kan je het op het pallet plakken.

Trek het over op het doosje. Wil je een interessant Sint-Maarten-spektakel meemaken, dus alle kleuren zijn mogelijk lijm schaar perforator stukje touw of ijzerdraadje voor het lampje Beschrijving:.

Om je lichtje op te hangen moet je een ophanglus van ijzerdraad maken die je afplakt met schilderplakband. Teken nu op het huidkleurig karton een gezicht en mijn overheid belastingdienst digid muts op het rode karton.

Aan beide kanten van de bovenste rand van het flesje maak je precies tegenover elkaar twee gaatjes. Knip de onderkant van het melkpak op ongeveer 10 cm af. Daarna kan je de lampion versieren met bladeren. Plastic fles-lampion 2   Materiaal:

Op een zeer koude dag in de winter zag Maarten een arme man zonder jas de sneeuw zitten? De mooiste vis van de zee?

Als de kwast goed droog is kan je het op het pallet plakken?

 Ontdek ook...