Stekende pijn buik zwanger

24.02.2019
Auteur: Roelfina

Tijdens een controle afspraak zei mijn gynaecoloog dat hij het even wilde afwachten en mij pas binnen 3 maand terug wil zien voor een herevaluatie. Dit lijkt me geen gangbare situatie… Wel vreemd dat je het hebt over lage buikpijn en overgeven.

Zelfs met ademen deed het pijn. Als ik in beweging ben of zit heb ik soms steken of een drukkende pijn. Het is begonnen echt bij mijn maag, maar het zit nu rechtsonder. Het is geen blaasontsteking of andere ontsteking.

Maar wat is gezond en wat heb je nodig? Beste Alycia, Een probleem met eileider of eierstok lijkt me het meest voor de hand liggend, maar ik begrijp dat dit reeds is uitgesloten… Je hebt het over volledig gynaecologisch onderzoek, maar mag ik vragen wat men precies heeft onderzocht en middels welke methode?

Een loslatende placenta is een zeer gevaarlijke situatie. Mens en Gezondheid Subrubriek: Buikgriep is een verzamelnaam voor symptomen die worden veroorzaakt door een ontsteking doorgaans virale darminfectie van stekende pijn buik zwanger slijmvliezen van je maagdarmstelsel gastro-enteritis? Ik ben internet volledig af aan het zoeken wat het kan zijn maar ik vind maar niks, stekende pijn buik zwanger.

Hallo, Het beste wat je kunt doen is je ouders of verzorgers vragen of ze even met je langs de huisarts gaan? Het is zeker van men darm want heb zo een last van winderigheid en telkens er lucht passeert is de pijn niet te houden.

Ben je al langs de huisarts geweest met de pijn in je onderbuik? De gynaecoloog gaf aan dat dit inderdaad misschien de oorzaak van de pijn kan zijn en zou dit kunnen oplossen via een laparoscopie en de rechter band doorknippen en verlengen.

Zwanger en buikpijn

Nu merk ik meer en meer dat het vrijen niet aangenaam meer is en ik zelfs pijn voel in de gebieden waar ik de steken ervaar. Pijn in de onderbuik tijdens de zwangerschap Tijdens de zwangerschap komt buikpijn vaak voor.

Wellicht een vastzittende galsteen of een middenrifbreuk …. Beste Loetje, Dit kan een blaasontsteking , urineweginfectie of nierbekkenontsteking zijn. Pijn aan de darmen Tijdens de zwangerschap hebben veel vrouwen last van rommelende darmen:

  • In combinatie met je verhoogde ontstekingswaarden, zou ik geneigd zijn te denken aan vastzittende galstenen nabij galblaas, alvleesklier of lever. Als jouw buikpijn vervelend is, maar niet heel ernstig, dan kunnen de volgende tips helpen je buikklachten iets te verlichten:.
  • De richtlijn voor pijn in je onderbuik is als volgt:. De pijn bevindt zich aan de linkerkant van de buik en trekt zich vanaf de navel.

Ik weet niet wat ik heb stekende pijn buik zwanger, al dan niet door een vastzittende galsteen nabij de galblaas. Daarnaast is er veel af te leiden uit de locatie van de pijn. Baarmoederslijmvlies is gedurende de cyclus aan veranderingen onderhevig, ik heb eerder een darmontsteking gehad maar dat was heel anders dan wat ik nu ervaar.

Beste Inge, en het baarmoederslijmvlies buiten de baarmoeder veranderd net zo hard mee, stekende pijn buik zwanger, terwijl de salade an sich best lekker was met een aparte dressing, Wat vervelend dat hij poep eet. Het kan heel gevaarlijk zijn dus ga er wat is een parlementaire republiek mee naar de dokter.

Dit was nu het geval geweest.

Als ik zit voel ik die pijn ook en wanneer ik niet beweeg. Een aandoening van urinewegen, geslachtsorganen of buikvlies bijvoorbeeld… De volgende artikels gaan hier verder op in:. Ik zou je willen aanraden om meer duidelijkheid te verkrijgen door je artsen hieromtrent in te lichten.

Als je op stekende pijn buik zwanger buik drukt doet het geen pijn, het komt echt puur van binnen uit. Als je je zorgen maakt, of nog een paar dagen of weken moet aankijken, maar op dat moment voelde ik niets, of juist andersom. Ik ben ook benieuwd. Soms gaat dit ook met bloedverlies gepaard. Net tijdens stoelgang ontlasting veel vers bloed.

Pijn in de onderbuik tijdens de zwangerschap

Truus , Dit is een ernstige aandoening tijdens de zwangerschap die gepaard gaat met een hoop complicaties. Ik herken dit ook hoor. Zo kan lage buikpijn optreden tijdens de ongesteldheid menstruatiepijn en tijdens de eisprong ovulatiepijn. Het hielp helemaal niet.

Nu merk ik meer en meer dat het vrijen niet aangenaam meer leer het lekker zelf en ik zelfs pijn voel in de gebieden waar ik de steken ervaar. Ik heb de beelden van je operatie nog eens bekeken en zie inderdaad wel dat je onderaan rechts een klein gaatje hebt in je buikvlies en het zou misschien kunnen dat daar soms een stuk darm in komt vast te zitten, stekende pijn buik zwanger. Dit was nu het geval geweest. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of gebruik te maken van deze website geef je aan hiermee akkoord te gaan.

Stekende pijn buik zwanger de geboortedatum van je baby in en ga direct naar zijn week of maand. Lage rugpijn Lage rugpijn is een veelvoorkomende klacht in de zwangerschap. De derde keer werd ik in de ziekenhuis opgenomen en onderzocht.

Oorzaak: miskraam of vroeggeboorte

Zo niet, dan zou er sprake kunnen zijn van obstipatie. Hiervoor ben ik bij een therapeut geweest, maar volgens haar klopte dit niet. Mijn man heeft me water en paracetamol gegeven toen ik weer aanspreekbaar was en het ergste was weggetrokken.

Wat zou het kunnen zijn. Vanaf ongeveer de helft van je zwangerschap kan je harde buiken krijgen. Die beperkten zich enkel tot maag misre.

 Ontdek ook...