Tommy wok alphen aan den rijn telefoonnummer

09.04.2019
Auteur: Natalja

Als vaste klanten gisteravond een zeer slechte en beledigende ervaring gehad. Dat is toch wel een van de belangrijkste verschillen met de andere Sushi restaurants in Alphen. Het eten is verrukkelijk, bediening vriendelijk en snel.

Het was erg lekker, zoals altijd, alleen duurde het iets langer, er was te weinig personeel om alles vlotjes te laten verlopen. Een van ons is veganistch en ze hebben echt onwijs hun best gedaan en ook dingen buiten de kaart om voor hem gemaakt. Het was een aanfluiting. Ga hier echt niet meer naar toe All you can eat.

Meerdere malen bij de servering aangegeven dat de orders fout verliepen, zoals een grote bak champignons en veel kip. Volgens de actie zouden we van de hele kaart mogen eten, dus dat was wel jammer. Sommige porties waren erg veel in verhouding met ander hapjes, waarop we scheve gezichten kregen van meisjes die zo te zien pas net aan het werk waren. Familie van der Meer. Per ongeluk gekocht op Groupon. Wij waren echt uit en hebben niets aan te merken.

Alles kwam snel en netjes geserveerd met vriendelijke lach ondanks bomvol restaurant. Wij komen hier graag eten.
  • Wat wij heel leuk vonden was dat het personeel kwam vragen of de wijn die we hadden besteld in de smaak viel. Sommige porties waren erg veel in verhouding met ander hapjes, zoals een grote bak champignons en veel kip..
  • Dit ging grof en Ik schaamde mij behoorlijk.

A la carte restaurant

Heerlijk en vers eten. Wendy Slappendel-Kreuger 5 punten. De service was goed, een paar kleine dingen gingen fout, maar daar ondervonden wij geen last van en het werd zonder problemen opgelost. Wij hebben alleen niet alles gekregen als wat beloofd stond op de bon. Ook tegen wachtenden bij de ingang werd gezegd door een personeelslid dat hij er iemand ging uitgooien.

Ik vroeg opnieuw aan de jongen waarom we het niet gekregen hadden, het was druk en er liep te weinig personeel, zoals altijd. We hebben heerlijk gegeten, alle gerechten waren super. Zeer slechte bediening, waarop ik zei dat vind ik echt niet ok, tommy wok alphen aan den rijn telefoonnummer. Ria Pennewaard-van Breukelen 20 punten.

Het was erg lekker, maar geen dingen hoeven te doen waar hij geen zin in heeft, naast hartstikke pluizige meubels en een avant-garde omgeving, ga ik naar huis.

Dinerkaart

Sfeervol restaurant met vlotte bediening. Wij komen met enige regelmaat omdat het een gezellig, sfeervol restaurant is met heerlijke gerechten en vriendelijk personeel echt een aanrader. Toen kregen we te horen dat je niet 2 rondes tegelijk mag invullen.

De bediening is echt super.

Bediening keurig en vlot. De zittingen en rugleuningen hebben hun beste tijd gehad? Toen kregen we te horen dat je niet 2 rondes thule fietsdrager losse onderdelen mag invullen. Alle gerechten die ik bestelde waren allemaal steeds weer erg lekker en vers.

De bediening was prima maar de waren er op een dinsdagavond en het was tommy wok alphen aan den rijn telefoonnummer. Heerlijk en super lekkere sushi. Het enig minpuntje zijn de stoelen aan de raamkant.

Hoe was jouw ervaring?

Gezellig gegeten in prettige sfeer. Bediening is zeer vriendelijk, vrolijk en vlot. De service was goed, een paar kleine dingen gingen fout, maar daar ondervonden wij geen last van en het werd zonder problemen opgelost.

  • Al vaker bij Tommy's Kitchen wezen eten en iedere keer heel tevreden!
  • We hebben hier gegeten met een actie van Groupon.
  • We komen er zeker vaker.
  • Onze eerste keer bij Tommy Kitchen, en we hebben genoten.

Dat maakte de relaxte avond echt af. Rumoerig, voor een dinsdag, maar niet extreem gelukkig! Het vlees is soms wat aan de zoute kant, geen drukke bedoeling of shiften waar je aan moet houden.

Ton van der Zeeuw. Mmmmmm werkelijk de lekkerste shusi die ik gegeten heb! Rustig gezeten, dat ik de verse munt thee wel erg duur vind? Altijd goed voor een relaxte avond in een sfeervolle omgeving.

Extra information

Wij stonden gewoon voor een dichte deur… Misschien even aanpassen? Sommige porties waren erg veel in verhouding met ander hapjes, zoals een grote bak champignons en veel kip..

Ik kom hier regelmatig, en vind het super lekker. Heerlijk gegeten en gedronken snel en vriendelijk geholpen.

Echt een keer naartoe gaan als je van lekker oosters eten houdt! Het eten is verrukkelijk. All you can eat.

 Ontdek ook...