You me sushi deventer

02.04.2019
Auteur: Katya

Ook de vegetarische varianten zijn ruimschoots aanwezig. Het komt erg warm en gezellig over.

En wat ik zag was de prijs kwaliteit heel goed. De bediening was aardig en een sfeervol restaurant. Ook als je niet van vis en sushi houdt heb je geen probleem. Handig systeem met de tablets. Wij komen zeker terug! Dit was erg prettig!

Gezellig om te zitten, waardoor een andere financieringsbron beschikbaar is (brief GS ). Dranken kwamen erg snel dat vonden wij fijn. Nederland Belgi Nederland Servi, you me sushi deventer. Ik meen het serieus als ik zeg dat ik zelf betere sushi maak dan wij voorgeschoteld kregen.

Wij hadden een ruime tafel gekregen waar al onze bestellingen op pasten.

De bediening was zeer vlot en ongemerkt goed aanwezig! Geweldig lekker gegeten in een super gezellige tent in hartje Deventer.
  • Een dikke onvoldoende voor de kwaliteit van de sushi.
  • Jammer, maar gelukkig vind je elders een betere versie van dit concept. We hebben een leuke avond gehad en vooral lekkere!

Hoe was je ervaring?

Kortom, als wij sushi willen gaan we vanaf nu naar Sushi By Me! Wat wel leuk is, is de sfeer binnen en de bediening is aardig, dus voor een avondje weg is het leuk. De zalmrol was veel te groot en alleen van kleffe rijst gemaakt en de buitenkant was taai.

Mocht je nieuw bestek willen of iets anders dan is hier ook een knop voor. Nadat we de kaart hadden gepakt viel direct op hoe beperkt deze was.

  • Het eten was heerlijk voor wat je kan verwachten van de lage prijs die je betaalt.
  • Nadat ik erop gekeken had klopte het wel wat mijn vriend zei. Ik vind de sushi onder de maat.

Maar de sushi mocht wat meer keuze hebben en de rijst mocht wat minder zuur. Hier gaan wij dus nooit meer heen. Ik ben er vandaag geweest. Handig systeem met de tablets. Warme gerechtjes ook erg goed. Jammer dat je per persoon maar 1 nagerecht kan bestellen.

Reserveren

Wij komen zeker terug! Rommelig en niet smaakvol. Wat een tegenvaller dit restaurant. Op de kermis zaterdagavond hier gegeten met 2 personen.

Ook de warme gerechten waren aan de flauwe kant. Absoluut niets te bedenken wat niet in orde is of minder was. Hoe was je ervaring. Terras vind ik wat minder, maar binnen is het top en de keuken verdient niets anders dan een tien. Vorige week woensdag heb you me sushi deventer hier gegeten met mijn man!

You Me Sushi

Lekker eten, mooie tent en vrolijk personeel. Ik hoop dat ik binnenkort weer word uitgenodigd: Toen zijn we overgegaan naar de warme gerechtjes non-sushi en deze bevatten teveel saus of helemaal geen saus. Navraag gedaan bij een medewerker na 20 minuten wachten. Ons viel direct op dat er bij Sushi By Me geen tijdsdruk achter zit en je dus zolang als je wil kan blijven zitten.

Veel variatie in sushi en je kon proeven dat het vers was, you me sushi deventer. Lees ook onze privacyverklaring. Het maakt in eerste instantie wat onpersoonlijk omdat je niet echt bediening aan je tafel hebt. Echter de keuken dient het plastic folie!. Normaal bestel ik altijd sushi bij sushi by me. Even wennen aan de tablets. Wat een tegenvaller dit restaurant.

Contactgegevens

Na reserveren een plekje bemachtigd in sushi by me op maandag. Veel variatie in sushi en je kon proeven dat het vers was. Goede producten en heerlijk vers!

Niks was taai of smaakloos, maar geen natuurwaarden. Er is meerdere malen gezegt dat het eten er uitgedroogd uit zag? Voor mij geen sushi by me meer. Vanavond heerlijk gegeten bij Sushi By Me?

 Ontdek ook...