Coach van het jaar dagblad van het noorden

02.04.2019
Auteur: Aleksander

De resultaten worden tijdens de speelronde al bijgewerkt, zo zie je direct hoe een doelpunt van jouw speler je voorbij je concurrentie helpt. Doe in Ploegleider dan ook mee met de slagzin. Speelronde 18 start vrijdag 18 januari om

Wie weet kroon jij je tot de ploegleider van het jaar ! Stel je favoriete renners op in je eigen ploeg en verdien elke etappe punten. In dit spel leid je een virtuele Tourploeg bestaande uit 8 basisrenners en 5 reserves. Schrijf je nu in voor Ploegleider ! Kies je coachnaam en teamnaam en vul je woonplaats in om te beginnen. Je moet een paar gedurfde keuzes maken en met die renners moet je dan ook een beetje geluk hebben.

Speel dan je eigen competitie tegen je vrienden of collega's in een subleague.

Met Ploegleider wilde katten in nederland je vanaf nu deelnemen aan de drie grote ronden: Je moet een paar gedurfde keuzes maken en met die renners moet je dan ook een beetje geluk hebben.

Maak je eigen subleague aan of word lid van een bestaande subleague en daag elkaar uit om te bepalen wie de beste Ploegleider is. Voor ieder speelweekend kun je de samenstelling van je team op n plek aanpassen, coach van het jaar dagblad van het noorden vang je schorsingen en blessures op. Tijdens iedere etappe scoor je punten aan de finish en in de klassementen.

Kies je coachnaam en teamnaam en vul je woonplaats in om te beginnen.

Jouw subleague

Maak je eigen subleague aan of word lid van een bestaande subleague en daag elkaar uit om te bepalen wie de beste Ploegleider is. Bij Ploegleider is de voorbereiding essentieel. Speelronde 18 start vrijdag 18 januari om Wil je het spel nog spannender maken? Dagelijks kun je bij ploegleider.

Maak je eigen subleague aan of word lid van een bestaande subleague en daag elkaar uit om te bepalen wie de Coach van het Jaar is. Kies je coachnaam en teamnaam en vul je woonplaats in om te beginnen.

Stel je favoriete renners op in je eigen ploeg en verdien elke etappe punten. Speel dan je eigen competitie tegen je vrienden of collega's in een subleague. Het principe is eenvoudig:. Je mag namelijk n van je reserverenners wisselen met n van je 8 starters, coach van het jaar dagblad van het noorden. Want wil je het spel nog spannender maken.

Log in met je e-mailadres

Punten scoren Tijdens alle 34 speelrondes scoor je punten met je 11 basisspelers. De resultaten worden tijdens de speelronde al bijgewerkt, zo zie je direct hoe een doelpunt van jouw speler je voorbij je concurrentie helpt. Als je deelneemt aan alle drie, dan strijd je mee in het overall klassement. Je verdient punten met dagresultaten en de eindklassementen, dus blijft het spannend van start tot finish.

Tijdens alle 34 speelrondes scoor je punten met je 11 basisspelers. Je kunt deze velden altijd nog aanpassen. Daar kun je het opnemen tegen andere fans.

Doe in Coach van het Jaar dan ook mee met de slagzin. Speel dan je eigen competitie tegen je vrienden of collega's in een subleague. Kies je favoriete renner en wij voegen je automatisch toe aan zijn fan-subleague.

Je start met een budget van 32 miljoen die je voor de start van de competitie slim moet besteden om tot een ultieme mix van puntenpakkers voor elke speelronde te komen. Het principe is eenvoudig: Je kunt dan meteen bij ons blijven om via onze liveticker de hele etappe van start tot finish te volgen. Wil je naast de eer, eeuwige roem en een fantastische beker ook kans maken op mooie prijzen?

Woonplaats Coachnaam, teamnaam en woonplaats tonen we in de ranglijsten? In dit spel leid je een virtueel voetbalteam bestaande uit 11 basisspelers en 4 reserves.

Welkom Leuk dat je meedoet. SKY is in ieder geval niet de de houtzagerij den haag. Kies je managernaam en teamnaam en vul je woonplaats in om te beginnen, coach van het jaar dagblad van het noorden. Voor ieder speelweekend kun je de samenstelling van je team op n plek aanpassen, zo vang je schorsingen en blessures op.

Als je deelneemt aan alle drie, dan strijd je mee in het overall klassement!

Punten scoren

Als je deelneemt aan alle drie, dan strijd je mee in het overall klassement. Je verdient punten met dagresultaten en de eindklassementen, dus blijft het spannend van start tot finish. Want wil je het spel nog spannender maken?

Prijzen winnen met de slagzin Wil je naast de eer, eeuwige roem en een fantastische beker ook kans maken op mooie prijzen?

Daar kun je het opnemen tegen andere fans. Iedere speelronde verdien je punten op basis van de prestaties van jouw spelers in de echte wedstrijden. Wil je het spel nog spannender maken.

 Ontdek ook...