Dag van het levenslied tilburg

09.04.2019
Auteur: Ferit

De presentatie is beide dagen in handen van Walter Vermeer. Gepost op 07 juni Maar ook werd er spontaan hierop het podium door een van de bezoekers een huwelijksaanzoek gedaan.

Het Euregio Jeugdorkest speelde enkele solostukken,. Festival van het Levenslied. Zaterdag was dag één van het festival. Om er weer een mooi feestje van te maken. Op het festivalterrein is iedereen gelijk. In een mooie ambiance, lekkere temperatuur en een goede sfeer konden zij genieten van onder meer Django Wagner, Corry Konings, Henk Bernard en Rudy de Wit en andere toppers van het Levenslied.

Dit was dan ook de jubileum editie 25 jaar het Levenslied in de Binnenstad van Tilburg wat klein begon is nu uitgegroeid tot een van beste gratis Nederlandse muziekfestivals die Nederland kent.

Maar ook werd er spontaan hierop het podium door een van de bezoekers een huwelijksaanzoek gedaan. De organisatie is dan ook erg trots dat Ziggo dit jaar de mediapartner is. Gepost routebeschrijving fiets google maps 12 juni De presentatie is beide dagen in handen van Walter Vermeer.

Gepost op 07 juni Fotograaf  Freddie de Roeck  ging ook voor In de buurt Tilburg op pad en schoot plaatjes van de feestende massa. De organisatie van het Festival van het Levenslied zette zangeres Willeke Alberti die al meer dan 60 jaar meedraait, dag van het levenslied tilburg.

Het Euregio Jeugdorkest speelde enkele solostukken, Volle bak bij het Festival van het Levenslied hierin Tilburg op zaterdagavond.
  • Tijdens de 24ste editie is dat Django Wagner geworden die dit jaar mocht afsluiten en ook even in het zonnetje werd gezet door de organisatie.
  • Rogier van Oosterhout die al vele jaren het Levenslied aankondigt. Gepost op 05 juni

Het weer was dan net als gisteren nu ook weer prachtig mooi. Q-promotions Orkest onder leiding van Jan Willem Rozenboom. Meer lezen over het festival? Veel bekende Levenslied zangers en zangeressen, willen dan ook graag als het even kan hier op een van de leukste festivals van Nederland komen optreden.

Zaterdagavond dag een van twee mooie Levenslied dagen op de Paleisring in Tilburg centrum. Dit was dan ook de jubileum editie 25 jaar het Levenslied in de Binnenstad van Tilburg wat klein begon is nu uitgegroeid tot een van beste gratis Nederlandse muziekfestivals die Nederland kent.

Benieuwd naar een mooie sfeerimpressie van Festival dag van het levenslied tilburg het Levenslied. Orkest met Wolter Kroes! Maar wel en leuk concept want een van Nederlands grootste gratis festival waar bezoekers al meer dan 20 jaar voor niets naar alle grote  namen uit de Nederlandstalige muziek en beginnend zangtalent  kunnen kijken en genieten dat moet zeker een geslaagd Festival zijn?

Het gedachtengoed hierachter is dat iedereen het festival moet kunnen bezoeken: Op zondag 1 juni rond Zie hiervan ook het fotoverslag van terug kijk op Festival van het Levenslied Tilburg dag 1!

Hoofdsponsor

Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Gepost op 07 juni Vinzzent tijdens Festival van het Levenslied Misschien wel het gezelligste Nederlandse liedjesfestival.

Na haar was het de beurt aan Frank Smeekens en Ren Schuurmans, dag van het levenslied tilburg. Dag twee van  Levenslied Tilburg dat begon zondagmiddag rond Fotograaf  Freddie de Roeck  ging ook voor In de buurt Tilburg op pad en schoot plaatjes van de feestende massa. Veel bezoekers die voor aan het podium staan tijdens Festival van het Levenslied 1 juni Orkest met Jan Smit.

Aftermovie

Bij deze eerste dag van het tweedaagse gratis Nederlandstalige muziekevenement was het plein op de Paleisring vol naar schatting ruim Op het festivalterrein is iedereen gelijk. Sfeerfilmpje van het optreden John de Bever tijdens Levenslied Tilburg. Een heel groot mega podium op de hoek van het Piusplein en de Paleisring.

Zaterdagavond dag een van twee mooie Levenslied dagen op de Paleisring in Tilburg centrum. Volle bak bij het Festival van het Levenslied hierin Tilburg op zaterdagavond. Hierop kun je zien  dat het er behoorlijk druk en zeer gezellig was. Gezien vanaf 9 hoog van uit de Kattenrug flat dat het er behoorlijk druk is tijdens de eerste dag van Festival van het Levenslied.

Dag twee van  Levenslied Tilburg dat begon zondagmiddag rond Django Wagner had de eer om de tweede dag van het levenslied tilburg van het festival van het Levenslied te openen, dag van het levenslied tilburg. Het gedachtengoed hierachter is dat iedereen het festival moet kunnen bezoeken: Op zaterdag avond was de aftrap van 2 dagen levenslied Dit jaar was er voor het eerst maar een Podium.

Verkeersmaatregelen

Frans Bauer hij mocht hier op de Paleisring samen met het orkest het Levenslied van zingend afsluiten. Benieuwd naar een mooie sfeerimpressie van Festival van het Levenslied?

Al meer dan een kwart eeuw geven vrijwilligers en sponsoren de Tilburgers dit Festival cadeau. Met de opkomst van vele bezoekers en het mooie weer zorgde dat deze optredens weer zeer geslaagd zijn.

Wat hebben we weer genoten dit weekend. Op het festivalterrein is iedereen gelijk? Volle bak bij het Festival van het Levenslied hierin Tilburg op zaterdagavond.

 Ontdek ook...