Eethuis de stoeterij soesterberg

14.03.2019
Auteur: Saartje

U kunt bij ons ook terecht voor uw feest of partij. Eethuis De Stoeterij op 16 juni We hadden een BAT menu besteld en dat was werkelijk voortreffelijk.

They really do a great job. Wij vinden het uitermate belangrijk om te werken met verse ingrediënten. Relaxing atmosphere for a nice lunch or dinner. Deel op Facebook Deel op Twitter. Log in to get trip updates and message other travelers.

Als vegetariër kun je hier heel goed eten met echt lekkere en verassende vegetarische gerechten. What is Certificate of Excellence?

Het eten was prima en de bediening geweldig; heel persoonlijk. Eethuis De Stoeterij op 16 juni Wij hebben met z'n allen ook goed gegeten voor een zeer schappelijke prijs. Interior is found items country chic, eethuis de stoeterij soesterberg. Service Afhalen Catering All-inclusive. Dit is een unieke methode die kenmerkend is voor de productie van wijnen uit de Veneto regio.

En regelmatig gevraagd of alles naar wens was. Reviewed 14 February via mobile. Log in Join Recently viewed Bookings Inbox.
  • See what travellers are saying:
  • Hoe was je ervaring?

Contactgegevens

Menu is small, well constructed meals. T is zeker een aanrader. Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Does this restaurant offer takeaway or food to go? Wij komen hier nooit meer terug en vertellen dat aan iedereen door.

Van het weekend heb ik samen met een vriendin voor het eerst bij de stoeterij gegeten en wij waren zeer tevreden. Een dagje op herhaling voor de BHV. Het eten was prima en de hoeveel geld is een geeltje geweldig; heel persoonlijk. Een kopje koffie was nog het minste eethuis de stoeterij soesterberg men zou kunnen aanbieden, maar ook dat moesten we zelf betalen.

Personeel erg vriendelijk daar valt absoluut niks over te zeggen. Ontzettend lekker gegeten, bediening was picobello.

Refine search

Carpaccio meer sla en saus dan vlees. Deel op Facebook Deel op Twitter. Reviewed 22 January via mobile.

Wij vinden eethuis de stoeterij soesterberg belangrijk om aandacht te besteden aan de mensen om ons heen en doen daarom mee aan verschillende acties. Verder zitter er altijd wel mensen te eten. Eethuis De Stoeterij 8,4. U kunt bij ons ook terecht voor uw feest of partij. Dick en Paula Wels 15 punten.

Eethuis De Stoeterij

Wel even reserveren hoor! Beautiful and interesting establishment, very friendly and helpful service, the food we tried only the soups is ok. Welnu heeft een uiterst vriendelijke gastvrouw ons meegenomen en in de serre geplaatst, dit was nog een koude plek maar eenmaal met lekkere warmte lampen aan en een heerlijke hout kachel, werd de koude serre een gezellige ruimte met een warme sfeer!

  • Een tijdje geleden tijdens een weekendje weg met mijn vrouw hier gegeten.
  • Reviewed January 22, via mobile.
  • Omdat de recensies zo goed waren zijn wij op vrijdagavond daar gaan eten.
  • Reviewed 22 January via mobile.

Eerdere ervaring was geweldig. We have a cosy restaurant with a fire-place, Daar zie je toch dat het personeel niet i heart makeup london review is dan 20 jaar en veelal lol heeft in de keuken dan serieus met eten bezig te zijn.

Ik heb een top verjaardagsbrunch gehad. Reviewed January 22, where you eethuis de stoeterij soesterberg feel at home immediately! Het personeel was erg gastvrij en nam de tijd voor je ondanks dat het er druk was. Dit is een unieke methode die kenmerkend is voor de productie van wijnen uit de Veneto regio.

Reviewed September 14, via mobile, eethuis de stoeterij soesterberg. Nederland Belgi Nederland Servi.

Hoe was je ervaring?

Hier wordt gezellig "oude" muziek gedraaid terwijl er wordt gegeten. Dick en Paula Wels. Het eten was redelijk, taai biefstuk maar de rest ging wel. Varkenshaas rauw van binnen.

TripAdvisor gives a Certificate of Excellence to accommodations, attractions and restaurants that consistently earn great reviews from travellers. Met Valentijnsdag bij De Stoeterij wezen eten. Maar helaas deze keer geen goede ervaring.

 Ontdek ook...