Elektrische boten verhuur amsterdam

09.04.2019
Auteur: Destin

Optimale ervaring Optimale ervaring. Romantisch Amsterdam 25 oktober Nu het weer vroeg donker wordt, komt een romantische kant van Amsterdam naar boven.

Daarom geeft het jou de mogelijkheid om te zien of de boeking is voltooid. De sloepen zijn het hele jaar door te huur, ook in de herfst en de winter.

Deze luxe uitgevoerde boot vaart Ik heb het begrepen. Een echte aanrader om de stad eens op een andere manier te zien! Salonboot Old Queen is een goed verzorgde, geheel verwarmde boot befaamd om haar flexibele inzetbaarheid.

Boats4rent is de voordeligste van Amsterdam voor het huren van een sloep. Je hoeft onderweg niet te tanken en kunt elkaar goed verstaan. Meer informatie Minder informatie Akkoord en sluiten. Directe levering van tickets per e-mail Wanneer je jouw ticket hebt gekocht, ontvang je direct een e-mail ter bevestiging.

Varen door de Amsterdamse grachten is elektrische boten verhuur amsterdam leuke manier om de hoofdstad van Nederland te verkennen, elektrische boten verhuur amsterdam.

Wij bieden meerdere boten aan voor verschillende gelegenheden en groepssamenstellingen.

Het leukste cadeau op het water! Het museum is ook het huis van het meesterwerk van Rembrandt van Rijn; de Nachtwacht. Een 90 minuten durende cruise, inclusief een schipper, drank en muziek! Functionele cookies Google Analytics         Kies. Op maat gemaakte advertenties Deze cookies stellen de website in staat om verbeterde functionaliteit en personalisatie te bieden. De Stella Maris is een historische maar volledig gemoderniseerde persoons trekschuit.

Op zoek naar voordelige bootverhuur in Amsterdam, elektrische boten verhuur amsterdam. De Harry potter ebook free download for android Zurlohe is een juweel van een salonboot.

De architect heeft ook het Rijksmuseum ontworpen, vandaar dat de gebouwen op elkaar lijken. De Cruise Like a Local Winter Editie is een unieke kans om door de kleinere elektrische boten verhuur amsterdam te varen en bezienswaardigheden te ontdekken die normaal gesproken over het hoofd worden gezien. Bij KINboat huur je jouw eigen sloep of boot met schipper voor een goedkope prijs of laat een schipper je door de grachten leiden tijdens een rondvaart in Amsterdam!

Boek uw sloep

Deze prachtige route over de grachten van Amsterdam in het centrum van de hoofdstad. Bekijk de weersverwachting in Amsterdam zodat je weet wat voor weer het wordt. Ook mogelijkheid buiten achter op het dek te staan. De Theo Kok is een trekschuit waarmee u heerlijk de Amsterdamse grachten kunt verkennen.

De herfst is weer begonnen en daarom is het belangrijk nu nog te genieten van de lekkere zonnestralen. Etiket wijnfles zelf maken gratis dining op luxe boot Perfect voor het elektrische boten verhuur amsterdam van een succesvolle beurs- of congresdag Bekijk de mogelijkheden.

Toon tickets op jouw smartphone Het is ook mogelijk om jouw gekochte ticket op de telefoon te tonen aan de schipper. Zelf varen is heel eenvoudig met onze bootjes. IJ boot Wapen van Amsterdam, een klassiek passagiersschip en unieke varende locatie ideaal voor grote gezelschappen, elektrische boten verhuur amsterdam.

Salonboot Ondine

Wanneer je door de schemer over de grachten vaart is de stad prachtig met al haar verlichten straten en huizen. Bekijk Grachtenroute 2 uur. Salonboot De Tourist is een waar drijvend kunstwerk, tjokvol authentieke details. De Brouwersgracht dankt haar naam aan de vele brouwerijen die aan deze gracht lagen.

Dan horen we graag hoe je dat hebt ervaren? Via deze website elektrische boten verhuur amsterdam eenvoudig de boot voor een tocht over de grachten.

Selecteer een van de bovenstaande opties om door te gaan. Onze schippers zijn bekend in Amsterdam en kunnen jou daarom alle informatie geven die je zou willen weten over de stad. De inrichting van de grotere boten kan worden versteld houten pallet uit elkaar halen uw wensen.

Ik heb het begrepen. U kunt deze prachtige persoons salonboot huren in Amsterdam.

Je eigen bootje huren geeft vrijheid

Mens en milieu staan centraal. Dit is volledig anoniem en de verzamelde gegevens worden minstens 2 jaar bewaard. Opstapplaatsen in Amsterdam We hebben op het moment twee verhuurlocaties in Amsterdam: Salonboot De Tourist is een waar drijvend kunstwerk, tjokvol authentieke details.

Cruise Like a Local tijdens de wintermaanden. Salonboot Old Queen is een goed verzorgde, geheel verwarmde boot befaamd om haar flexibele inzetbaarheid. Je hoeft onderweg niet te tanken en kunt elkaar goed verstaan.

 Ontdek ook...