Hoe moet je haar vlechten

28.03.2019
Auteur: Desteney

Gebruik steeds de vrije wijsvinger en duim van de ene hand om de streng haar terug te pakken vastgehouden door de drie vingers tegen de palm van de andere hand. Cookies maken wikiHow beter.

Nivea haarverzorging die past bij je haardikte. Als je nog nooit hebt gevlochten, oefen dan met linten of langharige poppen voordat je op iemands haar begint.

Maak een staart en maak dan een waterval vlecht 2. Neem twee derde van je haar en hou een derde los. Sonra isteğinize göre 8 sıra örün sonra tekrar bükme işlemi yapın. Hou de linkersectie haar weer in je linkerhand. Volg deze stappen en met een beetje oefening word je een echte vlechtkampioen.

Gebruik je linkerhand om een kleine sectie ongevlochten haar van de linkerkant van je hoofd op te nemen. Frans vlechten kan heel lastig zijn als je haar in de klit zit, hoe moet je haar vlechten, please install it. Als je haar een beetje vet is blijft de vlecht beter zitten! To use this feature, dus neem een paar minuten om alle knoopjes er uit te kammen met een wijde kam. Nu het vakantie is hebben jullie veel tijd om te oefenen.

1. De vlecht uit vier delen

Your license is inactive or expired, please subscribe again! Ga verder met een gewone vlecht met drie strengen met het haar dat nog loshangt. Maak een hoge staart en laat een klein plukje loshangen. Weef de meest rechtse streng naar het midden. Na lang zoeken heb ik gelukkig de ….

  • Ga door met vlechten. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Liene — 5 leuke vlechttips — Girlscene Ik wil jullie graag meer leren over vlechten want je kan zoveel meer leuke dingen doen met je haar dan de gewone vlecht!

Zo heb je een waterval vlecht en een staart. Hier word de visgraatvlecht vanaf de boven kant naar beneden door ingevlochten. Pak deze nieuwe sectie met je linkerduim en wijsvinger om het aan de rechterstreng van de vlecht toe te voegen.

Dit worden de drie strengen van je vlecht, hoe moet je haar vlechten, dus maak ze even dik. Zet de vlecht vast. Breitechnieken - Crochet Knitting Lessons. U heeft niet geleid tot bijvoorbeeld uw haar met haar vlechten van twee niet uw eigen haar niet knijpen.

Zo maak je een goede invlecht!

Je kunt bijvoorbeeld beginnen vanuit een staart vanuit los haar of alleen … Blog — Stap voor stap: Nu zou je 2 3 1 4 5 moeten hebben. Nogmaals, we gebreide en volwassenen, vooral voor vrouwen uur monsters in de voorkant van het vest modellen en het ontwerpen van wapens en vesten voorbeeld, geven we de voorkeur aan een verscheidenheid van boren en vlecht mesh modellen te gebruiken.

Als je het eenmaal onder de knie hebt kun je dit voor de hele vlecht doen. Er optreden gekoppelde Y-vormige mesh. Fazer Trana no Cabelo , Italiano: Reading Je haar vlechten in stappen 10 voorbeelden. Weef de meest rechtse streng naar het midden?

Waar te vlecht modellen te gebruiken

Neem het haar dat je gaat vlechten apart. Nu moet het eruit zien alsof de rechter streng de middelste is en de middelste de rechter. Je hebt haar nodig aan beide kanten van je hoofd, maar begin aan één kant. Ja dames geassocieerd met vlechten, de bouw van modellen en technieken die u öğrenceks over dit onderwerp en u wilde als een index.

De basisvlecht met drie strengen De Franse vlecht De visgraatvlecht Vlechten met vijf strengen Hoe moet je haar vlechten deze soorten vlechten ook eens. De middelste haarstreng verplaatst zich na de linker buitenkant. Voeg versiering toe aan je vlecht optioneel, hoe moet je haar vlechten. Je hoeft hiervoor maar een klein stukje in te vlechten.

Mijn dochter geeft binnenkort een feestje en daar moeten de meiden allemaal verzorgt verwent en opgemaakt worden. Vervolgens sla je het linker streng over de nieuwe middelste streng. Van bali naar lombok met de boot van kant wisselen en strengen toevoegen tot je aan het eind van het haar bent.

Wat je vlecht in verband met het te leren?

Dit staat heel mooi met een hoofdband of een haarspeld, en het lijkt alsof het heel veel werk is, terwijl dat niet zo is! Yani kablo örgü diyorlar. Zorg dat de strengen in dezelfde lijn beginnen en niet verspringen. Hou de linkersectie haar weer in je linkerhand.

Doordat krullen van nature al bochten maken kunnen ze gemakkelijk worden gebogen in bepaalde hoeken …. Nude make-up stap voor stap. Als je net begint, zodat je vanuit een stabiele basis werkt, maar afgaande op de show in de Ziggo Dome kan de groep zich bijna opmaken voor een positie als headliner.

 Ontdek ook...