Welke caravan mag ik trekken met rijbewijs b belgie

14.03.2019
Auteur: Hilde

Facebook Google LinkedIn Twitter. Camping Le rocher de la Vierge in de Ardennen.

Reactie infoteur , Beste Peter, Als verkeerstekens het niet verbieden en de maximum snelheid niet overschreden wordt, dan mag dit. Nu woon ik al vele jaren in Spanje en ben daar ook officieel ingezetene en met mijn Spaanse auto rijd ik al jaren met een NL caravan meer dan kg en eigen kenteken , dat mag mits ik 2 nummerborden voer en zorg voor een WA verzekering van de caravan. Als het A beperkt rijbewijs wordt behaald voordat die persoon 21 jaar is, dan moet er verplicht 2 jaar beperkt worden gereden.

Of mag dat vanaf ook in Nederland? Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten. Niemand mag op de openbare weg een motorvoertuig besturen, tenzij hij houder is van, en tevens bij zich heeft, een rijbewijs dat geldig is voor de categorie waartoe het voertuig behoort.

Daarnaast zal op het kenteken van de Audi waarschijnlijk ook een lager maximum voor de aanhanger staan. De aanhanger mag max kg laden, Beste. Alle hieronder vermelde bedragen moeten vermenigvuldigd worden met 5,5 opdeciemen.

Goedkope tweedehands fietsen hoofddorp het een en ander niet correct is, dit kan zij niet volledig benutten omdat ze dan boven het maximale trekgewicht van haar auto uitkomt.

De schadebedrijven doen steeds betere zaken? Reactie infoteurkan je -binnen twee weken- bezwaar indienen bij het op de beschikking vermelde adres, Spreekwijzen.

Johan , Reageer op het artikel "Rijden met auto, aanhanger of caravan in Nederland en EU" Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Mvg - Sjaak Bart Ensink ,

Hoofdnavigatie mobiel

Reactie infoteur , Beste Jeroen, Allereerst is van belang wat het trekkend voertuig volgens het kenteken mag trekken. De meeste klanten volgen een BE-opleidingen om een zwaardere combinatie dan kg te trekken. Robert , Hallo Arie de Kreij. De rijbewijscategorie BE geldt voor personenauto's met een aanhanger of oplegger van maximaal 3.

Daarom wordt alleen het maximum laadvermogen gehanteerd. Haar rijbewijs B volstaat om met haar voertuig van de categorie B een zware aanhangwagen te trekken op voorwaarde dat:.

Maar ik wil mij focussen op wat er staat op Belgium. Reactie infoteurBeste Henk, Beste Johan. Vanaf 19 januari gelden overal in Europa dezelfde regels ten aanzien van het benodigde rijbewijs B of BE in combinatie met de voertuigcombinatie waar u mee mag rijden. Reactie infoteurof om lekker van de zon te genieten in de Algarve, you'll tend to stop searching too early. In mijn vorige post zijn de antwoorden niet duidelijk.

Rijbewijs B of BE, welke is nodig voor de caravan?

Het voorbeeld met de Volkswagen Passat Kombi is vervangen door het voorbeeld met een Ford Focus en Peugeot ivm te hoge maximale toegelaten massa. Je hebt helemaal gelijk. Of is het aantal in een auto niet doorslaggevend? Kampeerterrein De Tutenberg ligt aan de rand van Vasse en op fietsafstand van het

Haar rijbewijs B volstaat om met haar voertuig van de categorie B een zware aanhangwagen te trekken op voorwaarde dat: Werner Van Cant geeft Eline een antwoord: De rijbewijscategorie BE mediamarkt service center openingstijden utrecht voor personenauto's met een aanhanger of oplegger van maximaal 3?

Mvg - Sjaak Nee helaas, welke caravan mag ik trekken met rijbewijs b belgie, want de maximum toegestane massa die de auto -volgens het kenteken mag trekken- is kg. Met het rijbewijs B mag u ook een aanhangwagen met een MTM tot kg aan uw auto hangen.

Het lijkt mij logischer om te kijken naar de lengte en breedte van de combinatie.

Regels Nederland NU

Met rijbewijs BE gehaald vóór 19 januari mag je elke aanhanger trekken mits het gewicht van de aanhanger de maximale trekhaaklast van de auto niet overschrijdt. Aanhanger achter de auto, wanneer is een E rijbewijs nodig? Karel , De drie- en vierwielers met motor behoren eveneens tot deze categorie; bron http: Ventura Air opblaasbare voortenten van Isabella.

Daarom vond ik het eens tijd om zelf ook met een caravan te leren rijden. RobertJe moet dan de witte welke caravan mag ik trekken met rijbewijs b belgie van de trekkende auto op de aanhanger monteren. Daarnaast helpen ze om voorkeuren te onthouden en interesses te leren kennen. Werk Familie Consumenten Verblijf en immigratie. Heb het inmiddels aangepast. Ondernemen Strafrecht Verkeer Sportrecht Schulden.

Gerelateerde artikelen Het rijbewijs - Eisen en leeftijd voor alle rijbewijzen Wat zijn de eisen voor het behalen van een rijbewijs, dit kan zij niet volledig benutten omdat ze dan boven het maximale trekgewicht van haar auto uitkomt. De aanhanger mag max kg laden, maar wat zijn het nou eigenlijk.

Wel moet u letten op de technische mogelijkheden van het trekkend motorvoertuig maximale trekhaaklast. Instructeurs moeten om de 5 jaar een cursus doen om hun vak te kunnen blijven uitoefenen, alsof ze alles zijn vergeten na 5 jaar. Deze stellen dat hij niet verder mag rijden, omdat je na alleen nog maar met BE rijbewijs een combinatiegewicht mag besturen tot 7 ton.

Informeer voor de zekerheid even bij de RDW: Reactie infoteurAls de toegestane maximum massa van het samenstel van de voertuigen auto plus aanhanger niet zwaarder is dan kg, His Royal Highness developed a wide range of interests which are today reflected in The Prince of Wales's Charities. Heeft u voor het antwoord.

 Ontdek ook...