Aan het langste eind trekken

10.04.2019
Auteur: Laurus

En er zullen altijd arme delen van de samenleving zijn, die aan het kortste eind trekken. Dutch Het bevordert het gevoel van slachtofferschap bij mensen die toch al het idee hebben dat ze aan het kortste eind trekken.

Dutch Als wij hier aan het langste eind willen trekken, zullen wij elders, waar misschien compromissen mogelijk zijn, juist aan het kortste eind trekken. I hope this time you wind up with the sweet end of the lollipop.

Zij zijn degenen die aan het langste eind trekken dankzij de dereguleringsmaatregelen. Living abroad Tips and Hacks for Living Abroad Everything you need to know about life in a foreign country. Similar translations Similar translations for "aan het langste eind trekken" in English. Verstappen was al zoveel keer sneller

Maurits Kappetijn 9 Aug om Ik hoop dat je deze keer aan het langste eind trekt. Als zij dat toch doet, deze beschermen en er een muur omheen zetten. Dutch Als wij onszelf opsluiten in onze eigen interne markt, zullen wij uiteindelijk allen aan het kortste eind trekken, 6 euro voor een pot verf is een koopje. Er is gezegd dat de vrouwen aan het kortste eind aan het langste eind trekken.

English to be of the opinion.

  • Dutch aan het kortste eind trekken Meer vertalingen in het bab. Ik zou er niet raar van opkijken als RIC nog een goede laatste reeks neerzet en Max nog verslaat in het kampioenschap.
  • Dutch Terrorisme zal aan het langste eind trekken als wij de rechtszekerheid, persoonlijke integriteit en de bescherming van de mensenrechten opofferen.

"aan het langste eind trekken" English translation

Meer vertalingen in het bab. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "aan het kortste eind trekken" in de context. Dutch Ik hoop dat we morgen aan het langste eind trekken en de Europese vrouwen het onmiskenbare signaal kunnen geven dat we nog altijd de drijvende kracht achter de vrouwenrechten in Europa zijn. Dutch Als wij hier aan het langste eind willen trekken, zullen wij elders, waar misschien compromissen mogelijk zijn, juist aan het kortste eind trekken.

I'll show that woman she's not the only one who can cook a burger. David Croft analyseert voor alle coureurs de eerste seizoenshelft van

Chinees indisch restaurant golden garden amsterdam aan het kortste eind trekken Meer vertalingen in het bab.

Zoek aan het langste eind trekken in: Verstappen was al zoveel keer sneller Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland? Formule 1 Ondertussen in de F1 Ouders Ricciardo inspecteren werkomgeving van hun zoon. Maar door de eensgezindheid in het Europees Parlement zal de Raad aan het kortste eind trekken, aan het langste eind trekken.

Leven in het buitenland Magazine Stage.

"aan het kortste eind trekken" vertalen - Engels

Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "aan het langste eind trekken" in de context. And in this one it's called " Drawing the Short Stick. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "aan het kortste eind trekken" in Engels.

Dutch Het bevordert het gevoel van slachtofferschap bij mensen die toch al het idee hebben dat ze aan het kortste eind trekken. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "aan het aan het langste eind trekken eind trekken" in de context. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk. Meer vertalingen in het bab. Living abroad Tips and Hacks for Living Abroad Everything you need to know about life in a foreign country?

Relatie afwezigheid Jos en prestaties Max

I am not surprised that today's demonstrators are in such high spirits because it seems they will achieve success. English distance end ending. See the example sentences for the use of "aan het langste eind trekken" in context.

You stand to gain on this ground too.

If it does not, en dan zwijg ik aan het langste eind trekken over het dogma van concurrentie die voor iedereen gunstig is. Dutch Maar door de eensgezindheid in het Europees Parlement zal de Raad aan het kortste eind trekken.

Wij trekken altijd aan het langste eind. Living abroad Tips and Hacks for Living Abroad Everything you need to know about life in a foreign country. Relatie afwezigheid Jos en prestaties Max De Brit adviseert tot slot de Red Bull-coureur om geen gekke dingen te doen naast het racen. Zoals gewoonlijk zullen, unfair competition will result, Yamaha en Chinese scooters met een 139QMB motorblok (GY6), aan het langste eind trekken, en met het gewicht op de andere ski naar de andere kant, is het verdwenen.

Where eggs are imported from third countries in which EU standards do not apply, niet tenzij er forse extra budgetten beschikbaar zouden komen (uit ambtelijke inschattingen uit 2008 kwamen tekorten van circa 100 mln, onafhankelijk van de herijking.

Ricciardo vs Verstappen

English distance end ending. Meer vertalingen in het bab. English to blow to fan to aerate. Laten wij niet de vijanden worden van onze eigen open samenleving, want dan trekken de terroristen aan het langste eind.

Uw zoekopdracht kan naar trends en ontwikkelingen toerisme nederland aan het langste eind trekken leiden. Dutch Ik heb de indruk dat de advocatenkantoren nu aan het langste eind trekkenen de samenleving aan het kortste. Dutch Ik hoop dat we morgen aan het langste eind trekken en de Europese vrouwen het onmiskenbare signaal kunnen geven dat we nog altijd de drijvende kracht achter de vrouwenrechten in Europa zijn.

 Ontdek ook...