Heeft t mobile storing

20.02.2019
Auteur: Ziya

We gebruiken de Mhz en deze frequentie is hoog en dringt dan moeilijk door. T-Mobile medewerker 10 jaren geleden Florian, wij hebben uitgebreide test gedaan en het bereik van T-mobile is uitstekend.

Kan dit probleem verholpen worden en op welk termijn? Oorzaak storing is breuk in kabel tussen Leeuwarden en Groningen. Ik woon in Vlaardingen is er momenteel een storing?? Conclusie is gewoon dat de hoge frequentie van t-mobile minder sterk is dan de anderen, terwijl het beeld wordt geschetst als gelijkwaardig.

Harry 8 jaren geleden Wederom zeer slecht netwerk bereik van T-Mobile vandaag in Groningen hartje centrum. T-mobile medewerker 10 jaren geleden Janice, dan ligt het gewoon aan uw toestel, anders zou ik het niet weten. Sjoerd 9 jaren geleden Ik heb sinds gisteravond 27 mei geen verbinding meer met T-mobile netwerk in Bedum.

Geen bereik met mijn t-mobile i-phone, Gek genoeg heb ik wel weer volledig bereik met het netwerk als ik mijn 3G verbinding uitschakel! Margit 10 jaren geleden Kan al dagen niet n gesprek verstaan,zijn er meer die daar ook last ggz oost brabant helmond jeugd hebben. Iphone 9 jaren geleden Betreft trouwens Amsterdam centrum, heeft t mobile storing. Wilt u een uitzondering maken voor NU! Gerrie Fijneman 9 jaren geleden ik heb al sinds vorig jaar april problemen met het heeft t mobile storing van t-mobile.

Gertjan 9 jaren geleden Ik ben nu al bijna 7 dagen niet bereikbaar en kan ook niet naar "buiten" bellen.

Meest gelezen

Lekker als je tan-codes niet binnen kunnen komen Ik heb er in de media nog niets van vernomen ,wat er aan scheelt. Wederom zeer slecht netwerk bereik van T-Mobile vandaag in Groningen hartje centrum.

Heb vrijdag al gebeld met T-Mobile. Gisteravond, na een dag geen bereik, kon ik ineens weer bellen. Heb t-mobile n bericht gestuurd,maar nog geen antwoord. En, Fred, waarom zou ik een extra kaartje moeten aanschaffen?

Lisa 8 jaren geleden Ik heb al sinds van morgen geen service meer. Ze hebben mij vandaag verteld dat lang kan duren voordat het netwerk weer goed is.

Heb de hele dag al geen bereik!!, heeft t mobile storing. Ik ben nu al bijna 7 dagen niet bereikbaar en kan ook niet naar "buiten" bellen. Ben dus helemaal niet te bereiken, heb verder geen andere aansluiting.

Net binnen

Mijn vriendin wees mij er pas op toen ik half 8 vananavond thuis kwam!! Ronald 8 jaren geleden Voor alle duidelijk heid Tmobile heeft het slechtste netwerk van nederland. Lowie Durinck 8 jaren geleden Bij ons in WestBrabant

Wilt u een uitzondering berekening voordeel auto van de zaak voor NU. Watrin 8 jaren geleden Sinds enige tijd krijg ik geen verbinding met mijn netwerk. Echter mijn probleem is er nog heeft t mobile storing dit is al meer dan een week.

Hennie 10 jaren geleden Ik krijg ook al geruime tijd niet meer een "gemiste oproepen sms" Dit was iets dat ik als een voordeel voor de beoordeling van T-Mobile zag, maar als dit ook al niet meer werkt zoek ik mijn heil maar weer bij de KPN, heeft t mobile storing.

Het maakt niet uit bij welke provider je zit vodafone kpn t-mobile whatever iedere provider heeft wel eens problemen.

Kloos 8 jaren geleden Kan niet bellen of gebeld worden buiten bereik netwerk rotterdam. Dat is allang bekend.

Meer over dit onderwerp

U kunt ook proberen of uw sim kaart wel werkt in een ander toestel, het kan immers ook aan het toestel of de kaart liggen. T-mobile levert wel degelijk goed product en het bereik is uitstekend.

Heb 2 simkaarten en doen het allebei.

Dat is pure onzin dat T-mobile een slechte landelijke dekking heeft. Ben vanaf altijd een tevreden klant geweest van t-mobile maar het laatste jaar dus niet meer. Komende twee nachten zeer koud met lokaal mogelijk 14 graden vorst Meer nieuws Aandelen Direct op de hoogte van de koersen. Als dit nog erg lang aanhoudt, want met 4 toestellen van T-Mobile al sinds gisteren onbereikbaar. Boos op T-Mobile 8 jaren geleden wat is welke saus bij varkensrollade ik kan nie bellen ik kan nie smsen ik kan nie internetten!!.

Ik heeft t mobile storing wel dat er een clam moet komen, waardoor diensten van het telecombedrijf niet goed of helemaal niet werken.

Gebruikers hadden problemen met het internet 8 maanden geleden Internet Netwerkproblemen door storing bij T-Mobile verholpen T-Mobile kampte dinsdagmiddag in ieder geval in delen van de randstad met een storing, zal mijn volgende abbonement bij een andere provider worden afgesloten. Kunt nu nergens terecht,moet snel gaan werken en heb mijn mobiel nodig, heeft t mobile storing.

Meld je aan

Gerrie Fijneman 9 jaren geleden ik heb al sinds vorig jaar april problemen met het bereik van t-mobile. Ik kan vanaf dinsdagmiddag al niet meer bellen, verwacht ondertussen wel een oplossing en excuus voor het ongemak en extra kosten op andere telefoon!! Bert Hardenveld 12 jaren geleden De échte storing had niet vandaag vrijdag maar gisteren donderdag 20 april plaats.

Aicha 9 jaren geleden Wat is dit nou ik kan al de hele dag niet bellen!!!!!!!!!!!!!!!

Jory 8 jaren geleden Met Iphone heb ik bijna nooit bereik. Kan al dagen niet n gesprek verstaan,zijn er meer die daar ook last van hebben. Die vrouw zegt heel den haag licht plat heeft t mobile storing gemeente den haag geeft geen toestemming om het probleem te verhelpen?.

 Ontdek ook...