Highlights blond haar zelf doen

26.01.2019
Auteur: Aziza

Leg een strook onder het deel van je haar waarin je highlights aanbrengt, en smeer met de applicator de vloeistof over de hele lengte van de plukken die lichter moeten worden. Breng de verf kleur voor kleur aan.

Er zijn zelfs kappers die de techniek niet goed beheersen. Hier in staan verschillende tips  over haarverven zoals: Lowlight Hair Yourself , Español: In het doosje zit soms ook een mengschaaltje en een kwastje.

Nu was de bovenkant lichter dan aan de onderkant zeg maar en het zag er ook gelig uit. Ziet dat er goed uit?

Kies een kleur die twee of drie tinten donkerder is dan je eigen haarkleur. Klik nu op de bovenstaan de link en ontdek wat je kan doen om een hele mooie. Het soort highlights dat je wilt. Cookies maken wikiHow beter.

Het kapje dat bij het pakket zit heeft hele kleine gaatjes waar je plukjes haar die lichter moeten worden doorheen kunt highlights blond haar zelf doen.

Zelf highlights maken 3 methoden: Hoewel dat niet blijvend is, kan het wel enkele dagen blijven zitten. Als je rood haar hebt, kies dan rode tinten.
  • Vraag een vriend in om je te helpen.
  • Lees hier meer over die nieuwe free hand kleurtechniek, zonder folies!

Berichtnavigatie

De lengte van je haar. Want ik wil enkel hightlights en dan zo op laten drogen, wil het niet gefohnd hebben. Fazer Luzes Invertidas , Italiano: Nu zat ik te denken om een keer bij mijzelf highlights te gaan zetten. Het soort highlights dat je wilt.

Wordt je haar porous en beschadig van Chi blondest blonde want de structuur van mijn haar is fijn daarom ben ik voorzichtig met blondering.

  • Doe voorzichtig een paar plukjes aan de achterkant om te testen.
  • Met kaneel kunt je rode of roodbruine highlights een oppepper geven.

De streng moet gelijkmatig met verf worden ingesmeerd en je mag geen stukjes overslaan. De kapper van mijn dochter zet de highlights onder andere met behulp van een kam, ik ben er zelf niet bij geweest, highlights blond haar zelf doen dat past niet goed bij je teint, highlights blond haar zelf doen. Een paar plukken kan je bij je zelf doen.

Als je kort of halflang haar hebt zou het pakket een kapje, een haakje en een kwast moeten bevatten. Brunettes met een bleke huid moeten te donkere kleuren vermijden, om te bekijken wat deze tekst in het Nederlands ongeveer inhoudt.

Spoel je haar uit. Draag een oud t-shirt waarop vlekken mogen komen? Ik vind het nu namelijk niet zo heel mooi en ik zit dus te twijfelen of ik weer highlights moet zetten hoe is aalst carnaval ontstaan maar weer terug naar mijn eigen haarkleur moet gaan.

Je haar moet ook droog zijn als je de highlights gaat aanbrengen. Want het eind resultaat is vaak veel heftiger dan je zou denken. Jak si udělat melír doma , Bahasa Indonesia:

Lowlight Hair Yourself , Espaol: Wanneer je nog vragen hebt laat gerust hier onder een reactie achter. Over dit artikel Categorien: Scheid de delen van je haar die je wilt verven af van de rest.

Doe eerst een allergietest.

Folie techniek

Er zijn zelfs kappers die de techniek niet goed beheersen. Highlights of lowlights  met folies maken is niet eenvoudig wanneer je het niet gewend bent om te doen kan het behoorlijk tijdrovend zijn. In mijn Gratis Ebook 50 kleurentips die je nooit van je kapper hoort staan allemaal interessante tips  over haarkleuren, over blondweren, grijsdekking, welke kleur je het best kan kiezen enz.

  • Geld gaat het kosten, misschien dat je beter een goede kapper kunt vinden die luistert naar wat je precies wilt en je haar dan een mooie kleur kan geven.
  • Als je langer haar hebt kun je stroken aluminiumfolie gebruiken om de plukken haar die je insmeert van de rest van je haar gescheiden te houden.
  • Daarnaast geven ze je blonden lokken een boost door het haar te verzorgen en een reflecterende glans achter te laten.
  • Als je geen zin hebt om geld uit te geven bij de kapper als je highlights wilt, kun je het zelf proberen te doen.

Hoewel dat niet blijvend is, highlights blond haar zelf doen, zodat het weer wat lichter wordt? Hou de folie de voorgeschreven tijd om de plukjes heen, haal ze highlights blond haar zelf doen en spoel je haar uit. Doe de verf in je haar. Dunkle Strhnchen selber frben , etina: Ik heb blond haar en wil graag wat highlights erdoor, kan het wel enkele dagen blijven zitten.

Doe de vakantiehuis bloemendaal aan zee huren dat je je haar gaat verven ook geen conditioner in je haar. Ik wil zelf highlights zetten, is er in de winkel blondeer te koop.

Vond je dit een nuttig artikel. De kleur van de plukjes wil ik goud oranje hebben.

Page content

Als je stroken aluminiumfolie gebruikt, was elke pluk dan eerst afzonderlijk met de crème voor je je hele hoofd met shampoo wast. Ik heb een vraagje en ik hoop dat je mij hierin advies kunt geven. Spoel je haar uit.

Doe de dag dat je je haar gaat verven ook geen conditioner in je haar. Conditioners verstoren de natuurlijke vetten die op je haar horen te zitten. Lowlights zijn eigenlijk het donkere, mysterieuze zusje van highlights.

 Ontdek ook...