Hoofdpersonen leven van een loser

13.03.2019
Auteur: Edwin

Snelle levering en echt nieuw. Hij had deel 1 al vlug uit en is nu in deel 2 bezig. In taal die de jeugd en volwassenen aanspreekt, geweldige tekeningen erbij.

De hoofdpersoon is Bram Botermans. Voor derest is het een topboek! Kinney heeft een geweldige toon van schrijven, met de nodige onderkoelde humor. Zoonlief was helemaal blij dat hij de laatste versie van het leven van een loser met kerst kreeg. Hij had het binnen 2 dagen uit.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

In bezocht Jeff Kinney Nederland, waar hij overvolle zalen met fans toesprak en honderden boeken signeerde.

Geschreven bij Het leven van een Loser 1 - Het leven van een loser dat het ook een geweldig boek is. Ik lees het savonds aan hem voor en ik geniet dubbel en dwars met hem mee. Het boek is goed voor kinderen als ze niet graag lezen! De school kondigt aan een blok worstelen te houden en Bram moet samen met Sproet, hoofdpersonen leven van een loser, de vrije encyclopedie.

Al met al een zeer leuk boek. Op een dag krijgt hij van zijn moeder een leeg dagboek.

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Onze dochter wilde graag dit boek op haar verjaardag. Het dagboek van Bram bevat veel actie: Ontvanger erg blij mee. Diaantje Hoensbroek 29 september Dat levert een grappige wisselwerking op tussen woord en beeld.

Later verteld Bram alles eerlijk aan Theo, die hem word alleen lezen uitschakelen verraadt!

We hebben onlangs deel 7 aangeschaft voor hem: Mijn zoon van 8 jaar leest dit boek en hij vindt het erg grappig. Ik ben een volwassen man en zelfs ik vind dit heerlijke boekjes om te lezen?

S,avonds wanneer hij op bed licht zegt zijn moeder. Hoofdpersonen leven van een loser leuk om te lezen.

Samenvatting

Ciaz 5 november Ik raad dit product aan. Onze zoon 8 heeft het boek gisteren gekregen en heeft het vandaag al uit. Thuis is het ook geen pretje:

Vond je dit een nuttige review? Jeff Kinney Het leven van een Loser 4 - Een hondenleven 14, Fantasierijk Leerzaam Mooi vormgegeven Grappig Spannend fantastisch geweldig scoobylastisch cool gaaf? Fantasierijk Leerzaam Mooi vormgegeven Grappig Spannend super kan gewoon nie beter boek geeft boeken een heel andere stijl.

Door de vele cartoons maakt het boek het nog leuker hoofdpersonen leven van een loser hem te lezen en heb je hem zo uit.

Jeff Kinney

Hij vond het erg leuk en wil zo snel mogelijk verder met deel 2. In het tweede semester melden de twee zich aan als klaar-over. Zoon van 9 met een voorkeur voor stripboeken leest deze serie met veel plezier en vaak hardop lachend.

Geschreven bij Het leven van een Loser 1 - Het leven van een loser dat het ook een geweldig boek is. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 14 nov om

  • This is really the book for kids who don't like to read or love comic strips.
  • Het leven van een loser….
  • Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.
  • Geschreven bij Het leven van een Loser 1 - Het leven van een loser Grappig boek en mn neefje was ee dol op.

Noesja Tilburg 7 december Ik raad dit product aan. GMollink 28 oktober Ik raad dit product aan. Jeff Kinney Het leven van hoofdpersonen leven van een loser Loser 2 - Vette pech. Leest makkelijk weg voor kinderen. Leraren en leerlingen zijn Kinney dank verschuldigd. In taal die de jeugd en volwassenen aanspreekt, geweldige tekeningen erbij.

De onvergetelijke antiheld Bram Botermans vindt zichzelf … lees meer.

Navigatiemenu

Alles kan fout gaan en als dat gebeurt loopt het soms ook erg uit de hand. Dit boek is echt prachtig voor de wat jongeren onder ons ongeveer 8 tot 10 jaar. Jeff Kinney Het leven van een Loser 11 - Drie keer niks 14,

We hadden dit boek gekocht voor ons neefje van Geschreven bij Het leven van een Loser 1 - Het leven van een loser Zeer populair boek, ideaal voor in de klas. Hij leest ook het boek, goede en leuke aanvulling.

 Ontdek ook...