Parketvloer schuren en lakken nijmegen

15.03.2019
Auteur: Marceline

Het dagelijks onderhoud kunt u uiteraard zelf doen, maar voor het schuren, lakken en oliën kunt u beter een specialist inschakelen.

De vloer is veiliger door professioneel parket schuren Naast gewoon uitstraling zijn ook het comfort en de veiligheid van een vloer belangrijk.

Het parket wordt voorzien van een fraaie matte afwerking en krijgt bovendien zijn natuurlijke look weer helemaal terug. Laat uw vloer schuren in Nijmegen. Vraag vrijblijvend offerte aan! Welkom bij Parket Schuren Nijmegen. Wij bieden onze service aan in Nijmegen. Een parketvloer heeft weliswaar een lange levensduur, maar die wordt ook pas effectief duidelijk als u uw parket regelmatig onderhoud. Ons assortiment bevat enorm veel kleurlakken, zodat er altijd wel een aantal kleuren zijn die u mooi vindt.

Deze word tot 3 maal toe gelakt waarbij er droogtijd is tussen de laklagen. Mochten er nu toch krassen of andere beschadigingen in uw geoliede parketvloer ontstaan dan zijn deze heel eenvoudig weg te werken zonder dat u direct weer de hele vloer onder handen hoeft te nemen. Weet u wat de volgende stap is voor uw parketvloer en werken bij het leger des heils inloggen die stap het parket schuren en olien, parketvloer schuren en lakken nijmegen.

Bij het kiezen van een behandeling om uw parketvloer weer als nieuw te maken heeft u diverse opties? Na een dag drogen is de vloer weer prachtig gerenoveerd en goed bestand tegen vocht en vuil. Onze parketvloer schuren en lakken nijmegen parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn BONA Gecertificeerd.

Het schuren en vervolgens lakken doen wij altijd in 3 fase. Eerst en vooral weet een specialist precies hoe het schuurmateriaal gebruikt moet worden voor een duurzaam en kwalitatief resultaat. Een vloer heeft een bepaald aantal levensjaren. Weet u wat de volgende stap is voor uw parketvloer en is die stap het parket schuren en olien?

Op deze manier kunt u de juiste finishing touch aan uw parketvloer laten toevoegen.

Uw houten vloer wordt geheel stofvrij geschuurd. Als wij klaar zijn met uw parketvloer ziet deze er weer uit als nieuw, parketvloer schuren en lakken nijmegen. Laat ze dan niet met hun naaldhakken over uw goed onderhouden parket lopen. Ook als uw op zoek bent naar een Parketspecialist in een andere regio in Nederland, kunt u bij Parket Company terecht.

Bel - 20 22 Krassen en deukjes in uw parketvloer Kleurverschillen door zonlicht Tijd voor andere uitstraling of kleur Bij water schade aan uw houten parketvloer schuren en lakken nijmegen Bij uitbreiding van uw houten vloer U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer.

Gespecialiseerde vakmannen in Nijmegen

Door middel van het schuren krijgt de vloer weer een nieuw leven en gaat het hout weer tientallen jaren langer mee. Dan bent u bij schuren in Nijmegen aan het juiste adres. Wilt u de kleur eens een keer veranderen, dan kan dit moeiteloos.

Ons assortiment bevat enorm veel kleurlakken, zodat er altijd wel een aantal kleuren zijn die u mooi vindt? Het onderhoud van uw parket is vanzelfsprekend een zaak waar heel wat bij komt kijken. Een eenvoudig belletje of mailtje volstaat voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak, parketvloer schuren en lakken nijmegen. Parket schuren en olin Laat uw parket schuren en olin en het ziet er weer uit als nieuw.

Meer weten over onze expertise in parket vloeren.

Geef uw vloer een nieuw leven

We mogen dan inmiddels dan ook een echte specialist noemen op dit gebied. Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn BONA Gecertificeerd. Op deze manier zorgt u ervoor dat de mooie matte look van de vloer behouden blijft.

  • Er zijn veel merken en kleuren hardwax op de markt.
  • Hoe houd ik mijn geschuurde en geoliede vloer mooi Zodra uw vloer netjes geschuurd en geolied is wilt u natuurlijk dat zijn prachtige uitstraling zo lang mogelijk wordt behouden.
  • Een professionele aanpak en CBW garantie op geleverd werk Nu duidelijk is waarom parket schuren Nijmegen zo interessant is, vraagt u zich misschien af waarom u dit door een specialist zou moeten laten doen.
  • Voor het lakken en schuren van parket komt één van onze specialisten graag eens bij u langs.

Als je een vloer zo lang mogelijk netjes wil houden, dan is een opknapbeurt na enkele jaren echt nodig. Op een gegeven moment belandt u echter toch op het punt dat de vloer gebruiksslijtage laat zien. Daar ontkomt u niet aan. Natuurlijk wilt u dit op een zo net mogelijke manier laten bijwerken, waardoor uw parketvloer er voortaan weer als nieuw uitziet. Het resultaat is een parketvloer welke weer meer dan 10 jaar mee kan en vrij is parketvloer schuren en lakken nijmegen enig onderhoud.

Gebruik bijvoorbeeld viltjes onder uw meubelen! Uw parket laten schuren door een professionele partij die actief is in Nijmegen.

Zij hebben jarenlange ervaring in het schuren van houten vloeren en klaren deze klus dan ook perfect voor u. De parketvloer word vervolgens 2x nauwkeurig gestofzuigd zodat er hierdoor geen stof of vuiltje meer op de vloer aanwezig is. Wij informeren uw graag de prijzen voor uw parket te laten schuren , olieen, waxen en lakken. Wij adviseren u uiteraard graag over de mogelijkheden.

Parketvloer kleuren en nieuwe look geven. Parket Company is al sinds actief en gespecialiseerd in het schuren, lakken en kleuren van parketvloeren, beantwoordt je vragen en geeft je advies.

 Ontdek ook...