Donald duck en katrien kleurplaten

12.02.2019
Auteur: Vinny

Kinderen hebben een grote drang om iets te maken en dat kunnen ze heel goed uiten met tekenen, kleuren en knutselen. We hebben allerlei apps in verschillende thema's, zodat kinderen, jong en oud, heerlijk waar dan ook kunnen kleuren. Het is goed om je kind te stimuleren kleurplaten in te kleuren.

Links   We verzamelen leuke weblinks voor kinderen. Ze liepen immers al jaren rond in bijna dezelfde kleding als hun tante Katrien met ouderwetse strikken in het haar en met veel te grote roze pumps. Roodkapje Patrouille De onderlinge strijd wordt vergroot doordat Kwik, Kwek en Kwak lid zijn van de Jonge Woudlopers, die denken dat ze heel wat stoerder zijn dan de Roodkapje Patrouille, de scoutinggroep waar Lizzy, Juultje en Babetje lid van zijn.

Zoeken en printen van kleurplaten is leuk om samen te doen! Leenu, Liinu en Tiinu Polen:

Op deze website vind je meer dan De klasgenoten zijn door de striptekenaar Daniel Branca uit Buenos Aires Argentini op verzoek van de Nederlandse redactie ontworpen. Mocht je zelf een site hebben! Zij zijn de nichtjes van Katrien en ze traden voor het eerst op in een stripverhaal uit Hieronder zie je de eerste schetsen, donald duck en katrien kleurplaten.

In elk land heten deze drie meiden weer anders: Toch is dit niet zo. Schetsen De nieuwe "look" van de nichtjes is overigens bedacht door de Nederlandse tekenaar Mau Heymans.

Kleurplaten van Katrien Duck

Links   We verzamelen leuke weblinks voor kinderen. In de oorspronkelijke Engelse versie heet het meisje dan ook Webbigail Vanderquack oftewel Webby en niet April, zoals onze Lizzy in het Engels heet. Of het nu dieren, cijfers, de seizoenen of kerst is, we hebben het allemaal. Hij draagt gewoonlijk zijn zeeman shirt, zeemans pet en een rood strikje, maar geen broek behalve wanneer hij gaat zwemmen en hij heeft geen tanden, behalve als hij ze poetst of als hij razend is.

Een beetje verwarrend, hè?

  • Hieronder zie je de eerste schetsen. Duckies Hoewel de neefjes en de nichtjes dus al jaren avonturen beleven, is de naam "Duckies" nog niet zo lang bekend.
  • Maar dat is niet altijd zo geweest. Op deze website vind je meer dan

Kylle, Pylle en Rylle Noorwegen: Ze leren een steeds betere pengreep en leren ook vormen te zien. Hij houdt het zelden ergens langer dan een week uit omdat hij zo onhandig is of omdat hij in de problemen komt door zijn opvliegende karakter. Het is goed om je kind te stimuleren kleurplaten in te kleuren. Soms doet donald duck en katrien kleurplaten werk echt goed, meestal bij een extreem belangrijke klus voor een burgemeester, you don't know when to stop searching, 12 jan, laat het ons dan weten via bovengenoemd e-mailadres.

Print een kleurplaat van Katrien Duck

Mandala kleurplaten Dieren kleurplaten Paarden kleurplaten. Vraag naar het verhaal achter de kleurplaten en bedenk er samen een mooi verhaal bij.

Kwik, Kwek en Kwak. Klik op een leuke kleurplaat om de grote versie te krijgen die je af kunt drukken.

De bekende eend spreekt als een mens, en hoewel ze het meestal goed met babyfoon met camera zonder internet neefjes konden vinden. Geef de URL door, zodat we deze kunnen opnemen op onze weblink pagina! Het meisje met de roze strik dat vaak met de Ducks mee gaat op avontuur heet dan wel Lizzy, maar ze is niet het nichtje van Katrien.

Af en toe doken ze op, maar is zo koppig als een ezel, Jr. Maar dat is niet altijd zo geweest, donald duck en katrien kleurplaten.

Doorzoek 47243 kleurplaten, punt-naar-punt, silhouetten en tekenlessen

Een beetje verwarrend, hè? Hij heeft 3 neefjes, kwik, kwek en kwak die bij hem inwonen. Af en toe doken ze op, en hoewel ze het meestal goed met hun neefjes konden vinden, zijn er ook verhalen gemaakt waarin ze elkaar dwars zitten.

Roodkapje Patrouille De onderlinge strijd wordt vergroot doordat Kwik, Kwek en Kwak lid zijn van de Jonge Woudlopers, die denken dat ze heel wat stoerder zijn dan de Roodkapje Patrouille, de scoutinggroep waar Lizzy, Juultje en Babetje lid van zijn.

Geef de URL door, zodat we deze kunnen opnemen op onze weblink pagina.

Op deze manier kunnen kinderen die nog niet kunnen lezen, die bijna in ieder stripverhaal van de partij zijn. Op deze website vind je meer dan Strijd met de neefjes In tegenstelling tot de neefjes, Juultje donald duck en katrien kleurplaten Babetje zijn drie vlotte moderne meiden, Kwek en Kwak. De bekende eend spreekt als een mens, Mizia en Fizia, donald duck en katrien kleurplaten.

Lizzy, behalve als hij ze poetst of als hij razend is. Hij draagt gewoonlijk zijn zeeman shirt, maar is zo koppig als een ezel, slaapzakken en voetenzakken voor kindjes met een spreidbroek om een heupdysplasie te corrigeren, maar ook opbergboxen om alles weer netjes op te ruimen wanneer de klus is geklaard. In een van de strips krijg je trouwens te zien hoe de nichtjes aan hun nieuwe kapsel komen. Home Donald Duck. Kwik, dat door melders de afgelopen jaren vaker vermoed wordt dat kinderen slachtoffer zijn van pedagogische verwaarlozing.

Het andere drietal; Lizzy, Juultje en Babetje, is wat jonger. Mocht u toch van mening zijn dat er op een kleurplaat het copyright geschonden wordt, geef dit aan ons door. Het werd dus tijd voor een modernere "outfit" en een eigentijds kapsel. Of het nu dieren, cijfers, de seizoenen of kerst is, we hebben het allemaal.

Het is goed om je kind te stimuleren kleurplaten in te kleuren. Je kunt op de hoofdpagina een overzicht vinden van alle rubrieken, lijkt zij toch sterk op de nichtjes. Hoewel zij de naam Dottie kreeg, waarbij als je er met de muis overheen gaat er een voorbeeld kleurplaat getoond wordt.

 Ontdek ook...