Kussen haken voor beginners

19.01.2019
Auteur: Servaas

Hoe dikker het garen en hoe kleiner de dikte van de naald, hoe steviger het haakwerk zal zijn. Van boven naar beneden gehaakte trui met kantpatroon. Lekker om op de bank te leggen voor oude avonden.

In het volgende filmpje laat ik alles zien: Een hartstikke leuke accessoire dus om in huis te hebben liggen. Rond haken met stokjes gaat bijna hetzelfde als rond haken met vasten. Leg het lapje met de hoek met het lusje naar boven. In twee sessies leer je de basis voor haaktechnieken, waarna je over voldoende kennis beschikt om zelf aan de slag te gaan.

In de volgende toer haak je in de ene steek 1 vaste en in de volgende steek 2 vasten! Het stokje is iets langer dan het halve stokje. Wil je meer weten, kussen haken voor beginners. In de volgende toer haak je in de eerste 3 steken 1 vaste en in de vierde steek 2 vasten. Een vrolijke, gehaakte strandtas Download hier gratis het patroon van deze vrolijke strandtas Download.

Hiervoor moet je nog 1 steek leren, de halve vaste.
  • Zet de opzetlus op je haaknaald en ga oefenen met lossen.
  • Kijk maar naar het volgende filmpje en probeer het eens: Labels afwerking batik breien breipatronen decoratierand druktechniek Granny square haakpatronen haaksteken haken handwerken informatief inspiratie kerstpatronen kerststerren haken kerstversiering kledingpatronen kralen mode naaipatroon patchwork sjabloon soorten garens streeppatroon textiel schilderen textielprint textielverf textielversteviger vilt vintage wol wol spinnen zeefdruk zijde schilderen.

Kussens haken

Gehaakte eierwarmer Haakpatroontje van Mums voor grappige eierwarmers. Maak ze in vrolijke kleurtjes! Haakpatroon tissue doos hoes Dat staat toch veel leuker dan die saaie tissue dozen. Wanneer je rond haakt werk je in toeren. Poncho haken met kantpatroon en vierkanten Met dit gratis haakpatroon kan je een poncho haken met kantpatroon en vierkanten.

Home Blog Openingstijden winkel Contact. Meest gelezen Home Sweet Home!

Zeep zakje haakpatroon Dit zeepzakje van Threadyarknot is makkelijk te haken en erg leuk als klein cadeautje. In dit filmpje laat ik beide manieren kussen haken voor beginners omslaan zien. Als je de volgende steken ook kunt maken zijn de mogelijkheden eindeloos. Als laatste leer je nu het dubbele stokje en driedubbele stokje. In de volgende toer haak je in de ene steek 1 stokje en in de volgende steek 2 stokjes.

Haken met oude T-shirts

Het is belangrijk dat je het haakwerk op de juiste manier vasthoudt. Verder heb je natuurlijk een naald met stompe punt en een schaar nodig. Rij 1 eindigt dus met 30 vasten. Manden haken met vlechtpatroon Ga twee mooie manden haken met vlechtpatroon.

Het belangrijkste is de grootte van de haaknaald. Deze manden passen in elk interieur, kussen haken voor beginners. Voor nog meer inspiratie staan hier diverse streeppatronen: Haak een gezellig mandje, een poef of een leuk kussen. Kantpatroon gehaakt vest in het vierkant gehaakt Met kantpatroon gehaakt vest van Drops Paris.

Haakgeluk van Claire Boeter?

In dit filmpje laat ik het hele project zien: Ideaal om garen en [ Kijk maar naar het volgende filmpje en probeer het eens: Haakpatroon tissue doos hoes Dat staat toch veel leuker dan die saaie tissue dozen. Om noppen te haken kun je de voorgaande toer haken met vasten.

Haak in de eerste toer na de opzet 2 stokjes in ieder stokje. Leg het lapje met de hoek met het lusje naar boven. Deze steek is zeer geschikt voor het haken van warme kleding zoals sjaals en mutsen.

Ben je er klaar voor om een stapje verder te gaan. De deken wordt met [ Denk maar eens aan een rond kleed op de vloer of onderzetters voor op kussen haken voor beginners. Haakboeken De leukste haakboeken vind je hier, kussen haken voor beginners.

Als je een beginner bent, is katoen het makkelijkste om mee te beginnen.

Je kunt de noppen ook haken met een andere kleur garen. Dat staat gezellig een leuk gehaakt kussen! Start nu met het halve stokje , daarna het stokje. Haak een leuk Granny Square hoesje voor je zakdoekendoos.

Start met de haaksteek vaste? Een vaatdoek met body wordt hij genoemd. In deze cursus leer je: .

 Ontdek ook...