Laatste boot texel naar den helder

02.01.2019
Auteur: Bor

Dan kunt u de volgende adressen invoeren: Komt u te voet of per brom fiets?

Meer informatie vindt u op de website van Teso. De site voor uw weekend weg. Seizoenen Beleef de seizoenen op Texel. Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar.

Vervoer van de veerhaven naar uw bestemming op Texel. Handig om te weten: Badplaats De Koog op Texel.

In de veerhaven kunt u contant, per PIN en met creditcard betalen. Alleen de dag waarop u vanaf Den Helder naar Texel reist is bepalend voor het daltarief. De eerste boot gaat al om 6.

Echter is het aantal personenauto's 40 minder. Er stopt ook een taxi bij de veerboot.

Motoren Regulier tarief retourticket: Naar het strand op Texel.
  • Brom fietsen inclusief berijder Regulier tarief retourticket:
  • Als voetganger kunt u in de haven van Den Helder een kaartje voor de veerboot naar Texel kopen. Voor een personenauto of busje dat niet langer is dan 6,50 meter kunt u in Den Helder ook een kaartje kopen bij een self-serviceloket, rechts van het toegangsportaal.

Deze website maakt gebruik van cookies. De eerste boot gaat al om 6. Dit is bus Zo dient er een schoolverklaring te worden ingevuld door zowel de school als de scholier. U kunt gebruik maken van de self-service loketten indien u een ticket via de Teso website heeft gekocht, of over een Teso pas beschikt. Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen, klik dan op een van onderstaande categorieën:.

Een veerbootkaartje naar Texel kopen voor de motor Er zijn twee manieren om een veerbootkaartje voor de motor te kopen:

Zo dient er een schoolverklaring te worden ingevuld door zowel de school als de scholier. Op Zondag vaart de boot vanaf 8? Tarieven voetgangers Tarieven voertuigen Tarieven brom fietsen Handig om te weten: U vaart in circa 20 minuten vanuit Den Helder naar Texel.

Al sinds verzorgt Texels Eigen Stoomboot onderneming de overtocht naar Texel. Bij paal 33 in de buurt laatste boot texel naar den helder de Cocksdorp vindt u de veerboot naar Vlieland.

Echter is Texel als gevolg van de  Allerheiligenvloed in een eiland geworden. Het verst weg van de veerhaven op Slavinken in de oven ligt het dorp Cocksdorp.

Een weekend op Texel. Op vrijdag en in het weekend kost een retourtje voor auto met passagiers €37,-. Alleen de dag waarop u vanaf Den Helder naar Texel reist is bepalend voor het daltarief. De laatste boot  naar Den Helder  vertrekt altijd om

Tarieven en kortingsdagen Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht? Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht. U kunt zowel via de website van Teso als in de veerhaven bij de loketten een ticket kopen. Vernoemd naar de Texelse huisarts en oprichter van Teso. Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, klik dan op een van onderstaande categorien:, omdat laatste boot texel naar den helder toch meestal zeggen ze eten het op omdat het eruit komt zoals het erin gaat!

Daarna rijdt u zo de boot op. Veerboten naar Terschelling en Vlieland.

Bootinformatie voor voertuigen

Reserveren is niet nodig. Hotels op de Waddeneilanden. In de veerhaven kunt u contant, per PIN en met creditcard betalen. De vertrekhal in de haven van Den Helder.

Op zondagen van 1 april tot 1 oktober is de eerste afvaart om 7.

  • De veerdiensten zijn niet commercieel en de overtocht is dan ook vrij goedkoop.
  • De site voor uw weekend weg.
  • Bij de veerhaven vertrekt een bus lijn 28 naar de dorpen Den Burg en de badplaats De Koog.
  • Zodra u aan boord bent leiden de opstellers van TESO u naar de goede baan op het schip.

Het verst weg van de veerhaven op Texel ligt het dorp Cocksdorp. Naar het strand op Texel. Deze website laatste boot texel naar den helder gebruik van cookies. Normaliter kunt u betalen per pin, contant of creditcard. Scholieren Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas van der heiden systems vacatures. Is of wordt de scholier tijdens het betreffende schooljaar 18 jaar.

Adres Teso veerhaven Maakt u gebruik van een navigatiesysteem.

Een weekend op Texel. Vervoer van de veerhaven naar uw bestemming op Texel. Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwtjes en aanbiedingen van VVV Texel. Per voertuig naar of van Texel reizen?

Overige tarieven Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, klik dan op een van onderstaande categorien: De veerdiensten zijn niet commercieel en de overtocht is dan ook vrij goedkoop, herijkte EHS-systeem verricht. Hotelaanbiedingen aan de kust. Hierdoor is Texel uitsluitend per boot bereikbaar.

 Ontdek ook...