Restaurant aan de lek bergambacht

08.01.2019
Auteur: Boaz

Voor het diner moet wel gereserveerd worden. Bij ons is alles mogelijk! Aankleding prima, jammer dat onze tafel wat aan de krappe kant was voor 4 personen.

Het was leuk gepresenteerd en ook nog lekker. Dimphis aan de Lek op 4 mei Een wat langere tafel voelt luxer aan en zit Als maart is aangebroken, moet deze locatie veel meer zijn dan alleen een plek om te lunchen en te dineren. Voor het diner moet wel gereserveerd worden. Voor ons geen lunch meer bij dymphi.

TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Door verder te gaan aanvaard je onze cookies. Het personeel wil restaurant aan de lek bergambacht maar is niet snel genoeg of niet erg goed ingewerkt! Naast het kopje koffie met gebak- lunch - borrel kunt u bij ons ook dineren! Samen met onze dochters heerlijk gegeten. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Wij hebben beiden het 12 uurtje 2. Hotels in de buurt ». Een echte aanrader voor een goede lunch of diner!
  • Dimphis aan de Lek 6,4. Community Hoe was jouw ervaring?
  • Maar daar hebben wij meer last van. Leuk restaurant met heerlijke gerechten.

Hulp bij boeken?

Krimpen aan den IJssel, Nederland. Maak dan gebruik van één van onze vele speciale arrangementen! In samenwerking met indebuurt Gouda. Smullen dus voor jong en oud er! Carpaccio veel te dik gesneden, te weinig dressing, te veel zonnebloempitten.

Dimphis aan de Lek 6,4. Het hoofdgerecht kipspies zat geen smaak aan.

Wij koken met streekproducten. Erg lekker eten, goede wijn en een heel fijne omgeving om rustig te eten. Of log in met je e-mailadres. Ja Nee Weet ik niet zeker. We verbaasden ons over de lage prijzen.

Vind jouw hotel

Ziekenhuis Groene Hart Ziekenhuis locatie Bleuland 10,7 km. Het kost niet veel, dus verwacht ook niet veel. Deur blijft op slot wilde ik zeggen. Het eten was heerlijk, wel wat veel.

Lunchpakket 9,50 per stuk per dag. Na het jarenlang opdoen van ervaring in verschillende horecagelegenheden in haar woonplaats vindt ze het nu tijd voor deze stap. De kamers op de begane grond zijn voorzien van een buitenterras. Topattracties Molens bij Kinderdijk 11,3 km. Prima plek aan de Lek.

Restaurants

Op de hoogte blijven? Van Erk wil vooral dat het weer gezellig wordt aan de dijk. Geef een aankomstdatum op om aanbiedingen in dit hotel te zien. In plaats van het klapbord ingeklapt voor een deur.

  • Heerlijk geluncht hier tijdens onze motorrit.
  • Naast sfeervolle zalen, comfortabele hotelkamers en een gezellig restaurant heeft Belvedere ook een prachtig terras.
  • Ik vind dit erg jammer, openingstijden zouden bij de deur moeten staan.
  • Deur blijft op slot wilde ik zeggen.

Absolute aanrader mocht je in de buurt van Bergambacht zijn. Als voorgerecht namen wij We verbaasden ons over de lage prijzen. De inrichting is erg leuk. Heerlijk gegeten op het terras met een vlotte en gezellige bediening.

Meesterkok Pieter de Ronde zorgt voor een culinaire ervaring met veel streekproducten. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Het eten was heerlijk, restaurant aan de lek bergambacht, wel wat veel?

Contactgegevens

Het was erg basic en niets bijzonders. Onze representatieve zalen bieden vele mogelijkheden en zijn afzonderlijk, maar ook in combinatie te gebruiken. De perfecte uitvalsbasis voor uw afspraak, een vergadering, personeelsuitje of een gezellig hapje eten. Lekker uit eten in onze mooie Krimpenerwaard?

Gewoon niet gekruid of gemarineerd. De Marokkaanse Saliha Bochhah hoopt hier Gouwenaars van alle nationaliteiten in de stad te ontmoeten. Overnachten Hotels in de buurt .

 Ontdek ook...