Restaurant de ruiten aa

13.03.2019
Auteur: Robert

Sla met overdreven dressing. In ieder geval niet echt lekker. Boerenshitzel was ronduit slecht.

Wij aten sliptong, sla, gebakken aardappels, boontjes. De vriendelijke bediening maakte de avond perfect. Ja Nee Weet ik niet zeker. Flinke porties en gevarieerde koude en warme groenten met patat en gebakken aardappels bij een heerlijk vleesgerecht. Beoordeeld op 8 juli via mobiele applicatie Mountainbiken.

Restaurant serveert Hollandse kost. Beoordeeld op 2 oktober Heerlijk gegeten, restaurant de ruiten aa. Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Iemand van de groep was nabij de golfbaan op de rand van een houten muur gaan zitten, heel gezellig.

Heel bijzonder, met als gevolg dikke teervlekken in de broek, bovenop de Toscaanse heuvels vind je echt niet op Sicilia!

Sla met overdreven dressing. De soep was goed op de kluiten met spek na.
  • Prima verzorgd zeker aan te raden.
  • Bij terugkomst koffie met appelgebak. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Ruiten Aa.

Meer informatie

Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Ruiten Aa. Goede en vriendelijke bediening. Restaurants in de buurt Bekijk alle 6 restaurants in de buurt. Leuke ligging en vriendelijk personeel. Is dit restaurant geschikt voor ontbijt? De sfeer is goed, de bediening erg aardig en het eten super voor een hele goede prijs.

De kok van de ruiten Aa is in staat om alle gasten heel tevreden te stellen. Mirjam Hovius 12 punten, restaurant de ruiten aa. Nederland Belgi Nederland Servi. Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten. De Ruiten Aa Niet-geclaimd.

Contactgegevens

De worteltjes die er bij werden geserveerd waren veel te zoet en te gaar. Er zijn nog onvoldoende waarderingen van het eten, de service, de prijs-kwaliteitsverhouding of de sfeer voor De Ruiten Aa, Nederland. Beoordeeld op 13 oktober via mobiele applicatie Goed eten. Helaas is de ligging van het restaurant iets afgelegen.

Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Ruiten Aa. Onderkant leek totaal niet gepaneerd te zijn? Nederland Belgi Nederland Servi. Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen. De worteltjes die er bij werden geserveerd waren veel te zoet en te gaar.

Verdubbelaar

Als eerst 2 x mosterdsoep, was lauw en teruggestuurd, wij kregen een drankje van het huis als vergoeding. Schrijf als een van de eersten een beoordeling! Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed.

  • Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden?
  • De kok van de ruiten Aa is in staat om alle gasten heel tevreden te stellen..
  • Een aanrader wanneer je daar in de buurt ben.
  • Een aanrader voor een leuke avond uit met een groep.

Sla met overdreven dressing. De kok van de ruiten Aa is in staat om alle gasten heel tevreden te stellen. Onderkant leek totaal niet gepaneerd te zijn. Restaurant de ruiten aa 1, VT Sellingen Nederland. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

De bediening was ook zeer vriendelijk, we komen zeker nog terug. Alle restaurants in Sellingen weergeven.

Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Hoe was jouw ervaring?

Alle restaurants in Sellingen weergeven. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

 Ontdek ook...