Restaurant meijer aan zee zandvoort

05.01.2019
Auteur: Inga

Sadly,second time round a disappointment. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www.

Reviewed July 16, Graag tot een volgende keer. De avondkaart was hetzelfde als de dagkaart, alleen 1 euro duurder. After taking our seats the friendly waitress took our orders and recommended drinks. Sorry mensen, slechte zaak. Lekker gegeten ook, vis is echt vers en bijgerechten prima in orde! Een heerlijke zomerse middag op het strand gehad.

Previous Next 1 2 3 4. Allebei gekozen voor het zomermenu. Niemand die ook maar de tafels in de gaten hield. Fresh food and relaxing atmosphere. We waren daar afgelopen zaterdag en alles was erg goed verzorgd.

Met 12 personen kregen we na 1 uur wachten 1 theepot met lauw water zonder deksel, later volgde de volgende theepot. Met het mooie weer van de afgelopen dagen kan je naar mijn inzicht verwachten dat elke strandtent bomvol zal komen te zitten. Ik had een salade besteld die volgens de menukaart geschikt was voor vegetariërs.
  • Every body was really happy with the food.
  • We went there with the family to celebrate.

Zeer goed eten voor een goede prijs. Na een heerlijke strandwandeling op de bank bij de kachel gezeten. Reviewed July 16, Peter Steenvoorden 25 punten. Our cocktail bar also offers a wide range of non-alcoholic cocktails.

Absoluut geen aanrader tenzij je bedrogen uit wilt komen. Alles zat mee het weer en de gezellige drukte? Choose another time, restaurant meijer aan zee zandvoort, Thank you for your nice message and the compliments.

Het restaurant is sfeervol ingericht en het personeel is heel erg vriendelijk. Dear Julia, or search restaurants with availability.

Contactgegevens

Parkeren Langs de boulevard, op parkeerterrein Dirk van den Broek of in het dorp. Mooie houten meubelen, binnen mooie leren lounge hoek. Met z'n vieren gegeten. De locatie is top maar daar was het dan ook ver mee gezegt!

Bezit of beheert u deze gelegenheid. En tot onze ergernis was een medewerker de ramen aan het lappen terwijl we rustig probeerden te eten. Vanuit het midden van het land afgereisd naar Meijer in Zandvoort voor een high tea!

De bediening is enthousiast en flexibel en vooral meedenkend. Lange, mooi gedekte tafels, restaurant meijer aan zee zandvoort, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices, so dasz die Glocke zu luten anfngt und nun das Verfahren ber die Sache erffnet wird. Sate was in orde.

Hoe was je ervaring?

Steiger planken werden gebruikt voor leuke banken op het terras. Ik kwam met een groep voor de high tea, maar wat een teleurstelling! Vooraf de kaart online bekeken, foto's etc.

  • Dat is werkelijk het enige wat goed is gegaan vandaag
  • Uitgebreide kaart, leuke planken met borrelgerechten, rose van AIX echt een aanrader!
  • Zitruimte zitplaatsen Maximaal personen in één groep.
  • Ja Nee Weet ik niet zeker.

Ze zijn zelf ook zo relaxed, en het intereseert ze niet zo veel. The time you selected has already passed. They were quick and heplful. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief. Wij hebben heerlijk met z'n achten geluncht eerst buiten en de koffie binnen? Log in Join Recently viewed Restaurant meijer aan zee zandvoort Inbox.

Bekijk beoordelingen waarin Vriendelijk voorkomt:. Maar omdat het zo vreselijk lang duurde ga ik niet snel terug om er te eten .

Overnachting boeken

De borrelkaart is zeker goed gekeurd. Community Hoe was je ervaring? Dirk stoel 17 punten.

We zijn vroeg begonnen en zijn pas om half 12 weg gegaan, we hebben heerlijk gegeten en heerlijk gedronken. Tussentijds schonk men attent en tijdig restaurant meijer aan zee zandvoort en nam bestellingen op. Na wat negatieve recensies te hebben gelezen over met name de high tea gingen we ietwat huiverig naar paviljoen Meijer aan Zee!

 Ontdek ook...