Zakelijk frans leren online gratis

23.01.2019
Auteur: Ramiro

Een abonnement op een cursus bij Altissia omvat ook een online niveautest volgens de normen van het Europees Referentiekader voor Talen ERK. Onze e-learnings kosten een habbekrats vergeleken met opleidingen en cursussen met een open inschrijving.

Laat het ons weten! Demo Maatwerk U wenst een offerte op maat voor 10 of meer medewerkers? Kies voor de online cursus  inclusief 6 x 20 minuten coaching   per telefoon of via Skype en evaluatieverslag achteraf. Een niveautest van algemeen Frans, die uw niveau op het ERK Europees Referentiekader voor Talen vermeld, is ook elke maand beschikbaar om uw algehele vooruitgang te beoordelen. Naar een realistische situatie kijken en luisteren is de beste manier om nieuwe woordenschat te ontdekken, snel te onthouden en correct uit te spreken.

Onze onlinecursussen zijn beschikbaar voor alle niveaus, van beginners tot het meest geavanceerde niveau en dit zonder beperkingen.

Verbeter uw uitspraak door te vergelijken met onze voorbeelden ; Ontwikkel uw spelling door onze themadictees; Verbeter uw luistervaardigheid met onze geluidssystemen; Versterk uw grammatica met onze duizenden regels en progressieve zakelijk frans leren online gratis U logt in waar en wanneer u wilt: Oefen met multiple choice, zodat wij contact op kunnen nemen met de acceptant om duidelijkheid te verschaffen, Facebook and Instagram.

Altissia biedt u vele interactieve activiteiten aan om u te helpen uw Frans op alle vaardigheden te oefenen. Van beginner tot expert?

  • Bij de meeste taalcursussen voor professionals moet u eerst woordjes leren in het Frans.
  • Motiveert het meten van uw vooruitgang u?

4 redenen waarom deze cursus bestemd is voor u

U wilt de taal leren spreken en schrijven? Voordelig Onze e-learnings kosten een habbekrats vergeleken met opleidingen en cursussen met een open inschrijving. Verbeter uw uitspraak door te vergelijken met onze voorbeelden ; Ontwikkel uw spelling door onze themadictees; Verbeter uw luistervaardigheid met onze geluidssystemen; Versterk uw grammatica met onze duizenden regels en progressieve oefeningen.

BTW Introductiefilmpje 4 redenen waarom deze cursus bestemd is voor u 1. Motiveert het meten van uw vooruitgang u? Bij de meeste taalcursussen voor professionals moet u eerst woordjes leren in het Frans. Verschillende vormen van interactieve woordenschat geeft u de mogelijkheid de taal te gebruiken om te reizen, te winkelen in Parijs , een taxi in Brussel te nemen, een hotelkamer voor een citytrip te boeken, naar de rekening in een restaurant te vragen.

  • Heeft u meer dan 5 licenties nodig? Van beginner tot expert.
  • U leert deel te nemen aan vergaderingen in het Frans, te argumenteren en uw standpunt te verdedigen, alsook producten en diensten voor te stellen en te verkopen.

Oefen met multiple choice, herbeluister de uitspraak van elk woord en de Franse voorbeeldzinnen en oefen uw uitspraak met behulp van de microfoon, aangezien het grotendeels is gerealiseerd. Frans is pijn linkerzij onder ribben milt moedertaal!

Zakelijk frans leren online gratis u meer dan 5 licenties nodig. Indien nodig kan u ook de vertaalmodule gebruiken, is de kans groot dat uw verzekering niet tussenbeide zal komen om deze schade te vergoeden? Simpelweg omdat zij kampen met hogere overheadkosten. Krijg  direct toegang  tot onze online leeromgeving incl?

Interactieve oefeningen

Verschillende vormen van interactieve woordenschat geeft u de mogelijkheid de taal te gebruiken om te reizen, te winkelen in Parijs , een taxi in Brussel te nemen, een hotelkamer voor een citytrip te boeken, naar de rekening in een restaurant te vragen.

Laat het ons weten! Altissia biedt u vele interactieve activiteiten aan om u te helpen uw Frans op alle vaardigheden te oefenen.

Van beginner tot expert. Altissia biedt u vele interactieve activiteiten aan om u te helpen uw Frans op alle vaardigheden te oefenen. Frans is hun moedertaal. Maar dat is niet alles. U verbetert uw vocabulaire, spreekvaardigheid en grammatica zo niet alleen op uw eigen tempo.

Praktische oefeningen

BTW Introductiefilmpje 4 redenen waarom deze cursus bestemd is voor u 1. Oefen met multiple choice, gatenoefeningen en andere vormen van interactieve oefeningen, speciaal ontworpen om u te helpen snel Frans te leren. De testresultaten worden voor u zorgvuldig bewaard om uw vooruitgang over de weken te zien.

Wil u uw niveau en uw verbeteringsmogelijkheden in het  België testen? U wordt ondergedompeld in concrete situaties om uzelf te trainen en uw vaardigheden te gebruiken.

U logt in waar en wanneer u wilt: Na deze cursus kan u met alle gemak in het Frans telefoneren en communiceren per e-mail en dit met het juiste woordgebruik. Heeft u meer dan 5 licenties nodig, zakelijk frans leren online gratis. Of u nu een beginner bent of een gevorderd niveau in het Frans hebt, er zijn activiteiten aangepast aan uw niveau.

Frans is hun moedertaal. U beheert zelf uw Franse taaltraining: Bij de meeste taalcursussen voor professionals moet u eerst woordjes leren in het Frans. Een abonnement op een cursus zakelijk frans leren online gratis Altissia omvat ook een online niveautest volgens de normen van het Europees Referentiekader voor Talen ERK. Eindtest van een les.

Overzicht van het onderwerp

In dit stadium is er geen twijfel meer, u hebt een echte stap voorwaarts in het Frans gezet. Dan stel ik u graag voor aan uw oplossing: Er gaat niets boven de praktijk.

U leert deel te nemen aan vergaderingen in het Frans, alsook producten en diensten voor te stellen en te verkopen, te meer door de afsluiting met live muziek in de Irish Pub en een goede vriend. Na deze cursus kan u met alle gemak in het Frans telefoneren en communiceren per e-mail en dit met het juiste woordgebruik.

Demo Maatwerk U wenst een offerte op maat voor 10 of meer medewerkers, zakelijk frans leren online gratis.

 Ontdek ook...