Boek de wereld van de gorgels

11.04.2019
Auteur: Gaëlle

Kleuren met de Gorgels! Het eerste en echte boek van de Gorgels is door onze oudste 2 kinderen verslonden, geweldig verhaal, fantastisch leuk geschreven. Mijn neefjes waren er zo blij mee dat ze het boek zelf ook aan anderen kado hebben gedaan.

Erg leuk boek om een nader kijkje in de wereld van de Gorgels te krijgen! Jochem treedt heel graag op in grote theaters waarbij hij iedereen aan het lachen maakt. Dit tweede boek, lees je in één avond, hooguit twee avonden voor, zo weinig verhaal staat er maar in.

MissVirusje Lvoorde 29 oktober Ik raad dit product aan. BiancaEnKids Lede 21 maart Ik raad dit product aan.

Ik ben positief over dit artikel: Afgeprijsde boeken Alles 7,50 Alles 10,00 Alles 12,50 Alles 15. Wanneer Bobba groot en sterk en snel genoeg is, krijgt hij een foto van het Mensenkind over wie hij zal gaan waken.

Zelfs de boekbespreking op school ging over de Gorgels, boek de wereld van de gorgels. Joyro Goirle 13 december Ik raad dit product aan. Fijn ook dat het boek een harde kaft heeft, zo gaat het langer mee.

Chan25 5 december Ik raad dit product aan.

Erg mooie tekeningen en een leuk verhaal over de kleine Bobba. Kinderen zijn heel bijzondere mensen.
  • ElineSnauwaert Stockholm 16 november Ik raad dit product aan. Volgens de lezers wel!
  • Boek is nu meer een prentenboek in vergelijking met deel 1. Voordat hij definitief voor het theater koos, studeerde hij biologie.

Boekenlijstjes met boek "De wereld van de Gorgels"

Humor, spanning komen aan bod. Prijs We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Het is een fantasierijk en avontuurlijk boek met prachtige tekeningen van Rick de Haas. Werd door de kinderen goed ontvangen. Leuk kleurboek, niet zo standaard om tussen de lijntjes te blijven. Wat een heerlijk boek, leuk voor kinderen van alle leeftijden maar zelfs voor ouders heerlijk om voor te lezen. Zeker gezien de prijs.

Mijn 2 zoons van 3 en 6 vinden het boek erg leuk! De illustraties zijn paginagroot, maar laten voldoende ruimte voor de eigen verbeelding. Mijn kinderen zijn helemaal meegesleept in de wereld van de gorgels? Hobby en Overige Subrubriek: WouterLM Eindhoven 31 januari Ik raad openingstijden de toerist spaarndam product aan.

Het fijne is dat ook voor de volwassenen er zeker humor inzit?

Alles over prentenboeken

Er zitten wel stukjes in die ze een beetje te spannend vond, dus die hebben we samen gelezen. Favoriet bij de kinderen, maar mama vindt het zelf net zo leuk om te lezen. Leerzaam Fantasierijk Mooi vormgegeven.

Dochter van 4 vind m geweldig en dochter van 7 leest m ook graag. De tekeningen zijn erg leuk, mooie tekeningen in een lekker groot boek. Ideaal voor boek de wereld van de gorgels die ook het gorgelsboek hebben gelezen, er valt heel veel op te ontdekken. Monikie Den Haag 24 januari Ik raad dit product aan. Erg leuk verhaal, daar sluit dit kleurboek goed bij aan. Tohnmeister Kaldenkirchen 13 december Ik raad dit product aan.

Gegevens over het prentenboek de wereld van de Gorgels

Is dit boek erbij een aanrader Goede kwaliteit, Voordelige koop, Duurzaam. Goede kwaliteit, voordelige koop, duurzaam, ik ben enthousiast! OlivierSon Bemmel 7 maart Ik raad dit product aan.

Vond je dit een nuttige review?

Claudia 10 januari Ik raad dit product aan. Had een exemplaar ala deel 1 verwacht. En veel andere lezers blij gemaakt. Je boekenlijstje is vol, boek de wereld van de gorgels. Er zitten wel stukjes in die ze een beetje te spannend vond, dus die hebben we samen gelezen. Elke nacht gaat de kleine Gorgel Bobba naar school? Home   Boeken   De wereld van de Gorgels. Hij heet Melle… Bestaan Gorgels echt. Jutelfuut Oss 2 mei Ik raad dit product aan.

Cheese82 12 september Ik raad dit product aan.

Schrijver en illustrator

Hou onze vlog-pagina in de gaten, want er volgen nog meer leuke en grappige filmpjes van Youtubers Ties, Gio en Sjaak! Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Damma Bocholtz 15 januari Ik raad dit product aan.

Mmariska Ede 27 december Ze wonen op het Eiland, in hun goed verstopte holletjes onder de grond. Maar de tekeningen maken veel goed? Heel weinig tekst, groot formaat kortom een heel leuk voorleesboek voor hun kleine zusje maar zeker geen jeugdboek geschikt voor kinderen die al zelf lezen.

 Ontdek ook...