Vacature gemeente eindhoven jurist

09.04.2019
Auteur: Hilletje

Blijf op de hoogte van de nieuwste Gemeente vacatures in Eindhoven! Hierbij ben je je constant bewust van de toegevoegde waarde van andere deskundigen zoals medisch adviseurs, VGW-specialisten, juristen , psychologen en bedrijfsmaatschappelijke Hebt u geen passende vacature gevonden?

Toon alle - Vacatures in België Lees meer over werken bij Accenture. Voor een gemeente in de regio Haaglanden zijn wij op zoek naar een ervaren jurist vergunningverlening. Onze opdrachtgever staat voor openheid, transparantie en een no-nonsense attitude Binnen het team Bijstand werken meer dan 40 juristen in grote collegialiteit samen om het beste resultaat te behalen voor de gemeente.

Gesponsord door Finque - 7 uur geleden - vacature opslaan. De afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling is op zoek naar een gemotiveerde en betrokken:

Als jurist familierecht heb je bij onze vacature gemeente eindhoven jurist volop doorgroei- en Je hebt brede kennis en ervaring van gemeentelijke processen. Jurist Handhaving ZZP mogelijk. Plaats je cv - In enkele seconden. Jurist ondernemingsrecht ROEK Jurist ondernemingsrecht - Functie omschrijving Ben jij die jurist met affiniteit voor het ondernemingsrecht en ben jij toe aan een volgende stap in jouw loopbaan renovatie paleis huis den bosch jij je verder kan ontwikkelen.

Dan is de functie van Allround Jurist vast iets voor jou!

Daarnaast werk je in een multidisciplinair team van accountants, fiscalisten, juristen en consultants waarbij we van jou een hands-on mentaliteit verwachten

Jurist - Functie omschrijving

Advocaten die een overstap overwegen naar de accountancybranche worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren; Minimaal drie jaar relevante juridische werkervaring; Woonachtig in regio Eindhoven; Teamspirit, klantgerichtheid, flexibiliteit, daadkrachtigheid en een gezonde dosis humor. Onze opdrachtgever is een kleine gemeente in West-Brabant, welke een platte organisatie kent en de lijnen er kort zijn.

Als jurist omgevingsrecht heb je een prachtige, brede functie. Lees dan vooral verder. Als Jurist Handhaving beschik je over: De gemeente stimuleert haar inwoners om zoveel mogelijk mee te kunnen doen in de samenleving. Sorry, er is een fout opgetreden.

  • U kunt deze alert op elk moment annuleren.
  • Als allround jurist handhaving controleer en adviseer je op de naleving van wet- en regelgeving op onder andere de Jurist Arbeidsrecht ROMJ Jurist Arbeidsrecht - Functie omschrijving Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ambitieuze jurist die het leuk vindt om hun team te komen versterken voor 32 tot 40 uur.

De afstand tussen steden exacte locatie 8 miles 16 miles tot hoelaat mag je geluid maken weekend miles 40 miles.

Wij zijn op vacature gemeente eindhoven jurist naar jou. Dagelijks zoeken duizenden werkgevers op Indeed, vacature gemeente eindhoven jurist. Commercile jurist ROMJ Commercile jurist - Functie omschrijving In deze functie ga jij zorg dragen voor het opzetten van de juridische afdeling binnen dit regionale accountantskantoor.

Door de ontwikkelingen in politiek en samenleving kom je in een dynamische werkomgeving terecht. We rekenen op jou om daar verandering in te brengen? De medewerkers geloven sterk in de slogan ''ik ben, omdat wij zijn''.

Jurist Arbeidsrecht ROMJ Jurist Arbeidsrecht - Functie omschrijving Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ambitieuze jurist die het leuk vindt om hun team te komen versterken voor 32 tot 40 uur.

Jurist - Bedrijfsprofiel

Jurist in sociaal recht Robert Half 6. Reviews, drafts and negotiates a large number of client transactions of various levels of complexity within a corporate environment. Gemeente Oss  -  Oss.

Wil jij je gaan richten op advisering. Laat ons voor jou zoeken. Interesse in deze functie van Jurist. Je hebt zowel een juridische als een Kijk voor meer interessante vacatures op https: Jij bent een enthousiaste en leergierige jurist.

Plaatsingsdatum Alles Nieuw 1 week 1 maand.

P&O / juridische vacatures op WO niveau in Budel en Eindhoven

Vacature werd bewaard Bewaarde vacatures tonen. Professionals werken per definitie samen, ze verstaan hun vak en ze kennen hun beperkingen. Solliciteren via Jooble 21 dagen geleden. Eenvoudig solliciteren 2 dagen geleden - vacature opslaan - meer

Commercile jurist ROMJ Commercile jurist - Functie omschrijving In deze dodi al fayed child ga jij zorg dragen voor vacature gemeente eindhoven jurist opzetten van de juridische afdeling binnen dit regionale accountantskantoor. Le Forem - 1 dag geleden - vacature opslaan - meer Dagelijks zoeken duizenden werkgevers op Indeed.

Voor meerdere gemeentes ben ik op zoek naar een Jurist Handhaving, vacature gemeente eindhoven jurist. Bij dit advieskantoor zal je je onder andere bezighouden met juridische vraagstukken op het gebied Jurist allround ROEK Jurist allround - Functie omschrijving Heb jij een master Nederlands recht op zak en heb je al enige stage ervaring in het juridisch werkveld. Jurist e Robert Half 6.

Het betreft een full service juridisch dienstverlener. Wil jij je gaan richten op advisering? We rekenen op jou om daar verandering in te brengen. De ontwikkelingen in en ambities van de gemeente Zoetermeer spreken je aan en je wilt daar graag een bijdrage aan leveren.

Meer informatie    Akkoord. Voor een grote gemeente ben ik op zoek naar een jurist bezwaar en beroep bestuursrecht Heb jij ervaring als Jobhunter binnen een gemeente.

 Ontdek ook...