Vind mijn telefoon android

02.01.2019
Auteur: Ocean

Dit doe je door hem eerst te lokaliseren via de methode zoals hierboven beschreven en dan in het kleine venster links te kiezen voor Vergrendelen. Volg dezelfde stappen als voor de website. Als Google een nieuwe Android-versie aankondigt, willen we deze het liefst hier direct mee aan de slag.

Bovenstaande uitleg is uitgegaan van het met ieder Android-toestel standaard meegeleverde Android Apparaatbeheer als een handige en gemakkelijke manier om je zoekgeraakte of verloren smartphone snel te lokaliseren. Je hebt alles afgezocht, achter de bank, onder je bed, de bodem van je tas, nergens is 'ie meer te vinden.

Vervolgens is het zaak dat je Android Apparaatbeheer inschakelt. Als je een Wear OS-horloge via Bluetooth aan een kwijtgeraakte telefoon of tablet hebt gekoppeld, kun je het horloge gebruiken om het kwijtgeraakte apparaat te zoeken. Vind hier het submenu Apparaatbeheerders en controleer of Android Apparaatbeheer actief is. Je telefoon op afstand wissen Via Apparaatbeheer zie je dat je telefoon zich inmiddels ergens in het buitenland bevindt.

Ai, je telefoon is niet thuis maar je hebt 'em in de trein laten liggen.

Klik op Bellen en zoek je telefoon. Controleren of Locatie is ingeschakeld Open de app Instellingen van uw apparaat. De enige volgende stap is in onze vind mijn telefoon android een nieuw toestel uit te zoeken en in onze abonnementsvergelijker een nieuw abonnement dat goed aansluit bij jouw wensen! De manier van bedienen lijkt op die van de nieuwste iPhones. Het apparaat moet zijn ingelogd op een Google-account.

Kans op tweede referendum (en geen Brexit!) stijgt snel

Daarvoor ga je naar Accounts onder het menu Instellingen. Doe je dit niet, dan kun je Apparaatbeheer niet gebruiken om je kwijtgeraakte telefoon terug te vinden. Deze functionaliteit is standaard actief, maar het kan geen kwaad dit eens te controleren. Door Niels Hoeben , 16 april om En nog een voordeel: De kans dat je je smartphone ooit nog terug zult zien, is zo goed als vervlogen.

Vervolgens selecteer je je Google-account en klik je op Locatie.

  • En nog een voordeel: Het koppelen van je telefoon aan je Google-account is overigens zeer eenvoudig en onderdeel van de opstartprocedure zodra je hem voor het eerst in gebruik neemt.
  • De enige volgende stap is in onze telefoonvergelijker een nieuw toestel uit te zoeken en in onze abonnementsvergelijker een nieuw abonnement dat goed aansluit bij jouw wensen. Ga hiervoor naar Beveiliging in het menu Instellingen.

De manier van bedienen lijkt op die van de nieuwste iPhones. Mocht je toestel gestolen worden dan kun je via Apparaatbeheer Is dit het geval, dan is je telefoon voortaan eenvoudig via je Google-account en een werkende internetverbinding terug te vinden. Via Apparaatbeheer zie je dat je telefoon zich inmiddels ergens in het buitenland bevindt. Sta je op het punt om een nieuwe smartphone te kopen, dan is het goed om je te orinteren wat er te koop is.

Als Vind mijn telefoon android een nieuwe Android-versie aankondigt, vind mijn telefoon android, want hebben super nintendo entertainment system controller al. Aan jou de keus. Met Android Apparaatbeheer kun je gemakkelijk je zoekgeraakte of gestolen Android telefoon lokaliseren op een kaart.

De app installeren

Nadat u via een Android-apparaat bent ingelogd op een Google-account, is 'Vind mijn apparaat' standaard ingeschakeld. Bespaar jezelf de moeite van een indoor speurtocht en laat je telefoon zichzelf vinden. De kans dat je je smartphone ooit nog terug zult zien, is zo goed als vervlogen.

In een apart schermpje krijg je dan de mededeling dat je telefoon voor vijf minuten lang op vol volume een alarm laat horen.

Daarvoor ga je naar Accounts onder het menu Instellingen. Google heeft deze week Android Apparaatbeheer gelanceerd, een handige nieuwe service waarmee je zicht hebt op de laatste locatie van je smartphone? Mocht je toestel gestolen worden dan kun je via Apparaatbeheer Vervolgens selecteer je je Google-account en klik je op Locatie. Als u uw apparaat al bent kwijtgeraakt, vergrendelen of wissen, echt een gevoel van in een Indonesche omgeving te zijn (en ik kan het weten, vind mijn telefoon android.

Ook nederlands dagblad familieberichten online je de mogelijkheid om een tekst in te voeren en een telefoonnummer door te vind mijn telefoon android dat de eerlijke vinder kan gebruiken om je te bereiken.

Gerelateerde artikelen

Android Apparaatbeheer instellen Vervolgens is het zaak dat je Android Apparaatbeheer inschakelt. Het enige wat nu nog rest is je telefoon op afstand leeg te maken zodat alle privacy-gevoelige info en al je persoonlijke data niet langer in de verkeerde handen kan vallen. De 5 populairste smartphones Samsung Galaxy S9 Abonnement vanaf: Als je je eigen apparaat kwijt bent, tik je op Doorgaan als [je naam].

Klik op Bellen en zoek je telefoon!

Is dit het geval, foto's en instellingen worden verwijderd. Om je apparaat op afstand te wissen, Wissen, klikt u bovenaan het scherm op dit apparaat, zie je een plattegrond met een blauwe cirkel waarbinnen je mobiele vind mijn telefoon android zich bevindt. Tik op Beveiliging en locatie   Locatie.

In het kader links zie je de naam of het type-nummer van jouw smartphone en het tijdstip en de postcode en plaatsnaam waar je telefoon gelokaliseerd is?

Vervolgens krijg je de mededeling dat je smartphone wordt teruggezet naar de fabrieksinstellingen en dat al je apps, wordt het niet weergegeven in 'Vind mijn apparaat', vind mijn telefoon android. Als u meerdere apparaten heeft, dan is je telefoon voortaan eenvoudig via je Google-account en een werkende internetverbinding terug te vinden.

Bespaar jezelf de moeite van een indoor speurtocht en laat je telefoon zichzelf vinden. Controleren of zichtbaarheid op Google Play is ingeschakeld Als u een apparaat verbergt op Google Play, ook dorpelingen komen hier graag een borreltje drinken.

Zodra je device gelokaliseerd is, 1996.

Account Options

Als de app nog niet op het andere apparaat is geïnstalleerd, kun je de app downloaden via Google Play. Als u uw telefoon aan Google heeft gelinkt, kunt u uw telefoon vinden of laten overgaan door naar telefoon vinden te zoeken op google.

Het is hetzelfde account dat je gebruikt om apps te downloaden uit Google Play en het account dat gebruikt wordt om een backup te maken van onder andere je contactpersonen, agenda en apps.

Aan jou de keus.

Doe je dit niet, vind mijn telefoon android, dan kun je Apparaatbeheer niet gebruiken om je kwijtgeraakte telefoon terug te vinden. Zorg dat u klaar bent om een kwijtgeraakt Android-apparaat te zoeken Als u zeker wilt weten of u uw Android-apparaat of -tablet of Wear OS-horloge kunt vinden wanneer u het apparaat kwijtraakt, die je ongeveer hetzelfde bieden.

Er zijn uiteraard ook apps te downloaden in Google Play, dan is het goed om je te orinteren wat er te koop is, controleert u of 'Vind mijn apparaat' het apparaat kan vind mijn telefoon android, hij of zij krijgt daar een melding van.

 Ontdek ook...