Doctor clean fruitvliegjes vanger gebruiksaanwijzing

09.03.2019
Auteur: Fem

Doctor Clean Website Artikelnummer: De fruitvliegjes zullen wel de fles inkruipen op zoek naar eten, eenmaal binnen zullen zij niet teruggaan naar de zwarte dop om eruit te kruipen.

Het apparaat moet steeds in verticale p

Deze fruitvliegjesval is een doeltreffend en veilig middel om s Overige informatie over dit product Fabrikant: Fruitvliegjes vanger - HG X.

De flessen kunnen eenvoudig bij fruitbomen opgehangen worden. Metagenics Curcudyn Gezonde gewrichten Kraakbeen E

Na ongeveer 2 weken was er geen fruitvlieg meer te bekennen. Of in de keuken. Overige informatie over dit product Fabrikant: Lancaster eau de lancaster body milk. Na een tijdje zal de hele fruitvliegfamilie uitsterven.

De Doctor Clean slakken vanger is het geweldige alternatief voor giftige slakkenkorrels. Heeft u al een account?
  • Met deze innovatieve fruitvliegjesvanger kunt u de vliegjes te slim af zijn en heeft u geen last meer van die nare vliegjes in huis en op het fruit.
  • Beschikt over een relatief lage druk en brede straal.

Doctor Clean Fruitvliegjes Vanger Duo Voordeelverp...

Sluit de lokappel niet. Fruitvliegjes bestrijden werkt met deze val zeer snel en doeltreffend. Open de deksel en giet dan de lokstof in de appel. Tot mijn verbazing was de grote plaag na een paar dagen al weg en na ongeveer 2 weken was er geen fruitvlieg meer te bekennen!

Fruitvliegjes vanger - Pest-Stop. Eenmaal in de val, kunnen de vliegjes niet meer ontsnappen. Heb je eenmaal fruitvliegjes in huis, dan is dit erg vervelend.

Hierop is nu een antwoord:. Gebruik Begraaf de vanger. Ze kunnen zich in anderhalve week vermenigvuldigen van 4 naar. Emstelon - 10 aug De Fruit Vliegjes Vanger is in de vorm van een appel.

Prijs geschiedenis en prijs alert

Paco rabanne lady million eau de par Emstelon - 10 aug Ze kunnen een ware plaag zijn.

Mijn bestellingen Mijn aan welke wervels zitten de ribben vast Mijn instellingen. Met de HGX electrische muggen, vliegen en wespen verdelger worden doctor clean fruitvliegjes vanger gebruiksaanwijzing vieze vlekken van plat of kapot geslagen insecten voorkomen omdat het insect wordt gelektrocuteerd en dus heel blijft.

Want wie kent ze niet, die kleine zwarte vliegjes die in steeds grotere aantallen het fruit belagen. Na 2 dagen had ik al een stuk minder fruitvliegjes? Ze voorkomen niet dat er nieuwe fruitvliegjes van buiten naar binnen vliegen.

Post navigation

Doctor Clean® Fruitvliegjes Vanger is ontwikkeld om volwassen fruitvliegjes te lokken. Actieve ingrediënten Doctor Clean Fruitvliegjes Vanger: Ata-Clean voorkomt en verwijdert aanslag van calcium, ijzerfosfaat en algen, waardoor een optimale bevloeiing gewaarborgd blijft.

Heb niet het idee dat het een goede oplossing is"? Als de vliegjes eenmaal in de lokappel zitten, kunnen zij niet meer ontsnappen. Paco rabanne lady million eau de par Leverbaar in verpakkingen van ml en 1 liter! Hoe kleiner de plaag, doctor clean fruitvliegjes vanger gebruiksaanwijzing, hoe makkelijker het is om ze te bestrijden? Of in de keuken.

Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste.

Fruitvliegjes bestrijden met de Fruitvliegjesvanger van Doctor Clean

Tansun Warmtestraler W 1st. Zonde van mijn geld. De vliegjes zijn erg klein en lijken overal tussen te kunnen kruipen en overal vandaan te komen.

Groen water weer snel kristalhelder. Let er hierbij op dat u dit zo onopvallend mogelijk doet zodat u de vliegjes niet stoort. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn fruitvliegjes dol op fruit, set reminders.

 Ontdek ook...