Een handtekening toevoegen in outlook

11.04.2019
Auteur: Shairon

Als u wilt maken en e-mailhandtekeningen gebruiken in de webversie van Outlook, raadpleegt u maken en toevoegen van een e-mailhandtekening in Outlook. Kies OK om uw nieuwe handtekening opslaan en terug te keren naar uw bericht.

Kies uw handtekening in het menu Flyout dat verschijnt. Klik op 'Nieuw' op het tabblad 'E-mailhandtekening'. Als je een handtekening wilt verwijderen kun je het selecteren in je bericht en drukken op de Delete-toets. Hebt u feedback over het maken of Outlook handtekeningen gebruiken?

Outlook — Ga in een nieuw bericht naar het tabblad 'Bericht' en klik in de groep 'Toevoegen' op 'Handtekening'. Selecteer onder 'Handtekeningen' een e-mailaccount en kies vervolgens de handtekeningen die je wilt gebruiken voor nieuwe berichten en voor het beantwoorden en doorsturen van berichten. Aggiungere una Firma in Microsoft Outlook , Français:

Laat ons weten welke versie van Outlook u momenteel gebruikt en waarom u voor hulp bij het maken van een handtekening gezocht. Als je dit niet wilt, selecteer je 'Geen'. Klik op het tabblad E-mailhandtekening een handtekening toevoegen in outlook Nieuw. Kies de versie die u gebruikt om de instructies te zien die voor u van toepassing zijn. Meld u aan bij Outlook.

Als je dit niet wilt, selecteer je 'Geen'. Kies OK om uw nieuwe handtekening opslaan en terug te keren naar uw bericht. U kunt een e-mailhandtekening maken die u automatisch aan alle uitgaande berichten of handmatig aan specifieke berichten kunt toevoegen.
  • Selecteer onder 'Handtekeningen' een e-mailaccount en kies vervolgens de handtekeningen die je wilt gebruiken voor nieuwe berichten en voor het beantwoorden en doorsturen van berichten. Als u een handtekening uit een geopend bericht wilt verwijderen, selecteert u de handtekening in de berichttekst en drukt u op de Delete-toets.
  • Hier is het Engelstalige artikel ter referentie.

Laat ons weten welke versie van Outlook u momenteel gebruikt en waarom u voor hulp bij het maken van een handtekening gezocht. Als u een krachtiger handtekening maken met opsommingstekens, tabellen of randen wilt, gebruikt u Word uw tekst, opmaken en vervolgens kopiëren en plakken van de handtekening in het vak Handtekening bewerken. Als u wilt maken en e-mailhandtekeningen gebruiken in de webversie van Outlook, raadpleegt u maken en toevoegen van een e-mailhandtekening in Outlook.

Selecteer het tabblad grootte en de opties om het formaat van de afbeelding te gebruiken. Dit toevoegen niet een handtekening aan alle berichten die u beantwoordt of doorstuurt. U kunt voor elke categorie een ander bericht gebruiken.

Thêm Chữ ký trong Microsoft Outlook , ไทย:

Klik vervolgens op Handtekeningen. Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was. Als je een handtekening wilt toevoegen wanneer je berichten beantwoordt of doorstuurt, een handtekening toevoegen in outlook, selecteer je de handtekening in de lijst 'Antwoorden en doorgestuurde berichten'.

Hebt u feedback over het maken of Outlook handtekeningen gebruiken. Klik op Wat kost een hydrofoorpomp of Nee onderaan in het scherm naast Was deze informatie nuttig?

Hoe een afbeelding met een link in een Outlook-handtekening toevoegen?

Als eerste nieuwe functies krijgen. Wil je een persoonlijke boodschap of een reclame toevoegen aan elk bericht dat je verstuurt? Dan is het tijd om een handtekening aan te maken in Outlook. Als je een handtekening wilt toevoegen wanneer je berichten beantwoordt of doorstuurt, selecteer je de handtekening in de lijst 'Antwoorden en doorgestuurde berichten'.

Automatisch een handtekening aanmaken Handmatig een handtekening toevoegen Een handtekening verwijderen. De handtekening die u net hebt gemaakt of gewijzigd, wordt niet weergegeven in het momenteel geopende bericht. Als u wilt dat uw een handtekening toevoegen in outlook wordt weergegeven in berichten die u doorstuurt of beantwoordt, een handtekening toevoegen in outlook, schakelt u het selectievakje Automatisch mijn handtekening toevoegen aan berichten die ik doorstuur of beantwoord in.

Klik onder Selecteer de handtekening die u wilt bewerkenkies de optie Nieuw en typ een naam voor de handtekening in het dialoogvenster Nieuwe handtekening. Wil je een persoonlijke boodschap of een reclame toevoegen aan elk bericht dat je verstuurt.

Was deze informatie nuttig?

In 'Handtekening bewerken' kun je je tekst formatteren met verschillende kleuren, lettergroottes. Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was? Typ een naam voor de handtekening en klik op OK.

Kies in de vervolgkeuzelijst e-mailaccount een e-mailaccount aan de standaardhandtekening wilt koppelen. Elk bericht kan slechts n handtekening bevatten. Als u geen handtekening wilt een handtekening toevoegen in outlook voor alle nieuwe berichten of antwoorden en doorgestuurde berichten, kunt u een handtekening altijd nog handmatig toevoegen.

Selecteer de handtekening die u wilt toevoegen in de lijst Nieuwe berichten. Alle toekomstige berichten heeft de handtekening die automatisch toegevoegd.

Ben je het zat om steeds maar weer je naam en contactgegevens in te typen. Als u een handtekening hebt gemaakt, kunt u deze later toevoegen wanneer u een e-mailbericht schrijft, hulpmiddelen en ervaringen acteur sound of music overleden anderen over hulpmiddelen voor mensen met een blessure of een handicap.

Kies uw handtekening in het menu Flyout dat verschijnt.

Welke versie van Outlook.com gebruikt u?

Als u wilt maken en e-mailhandtekeningen gebruiken in de webversie van Outlook, raadpleegt u maken en toevoegen van een e-mailhandtekening in Outlook. U moet de handtekening handmatig toevoegen aan deze één bericht.

Klik op Visitekaartje en klik vervolgens op een contactpersoon in de lijst Opgeslagen als.

Deze pagina is Ga naar het tabblad Bericht en klik in de groep Opnemen op Handtekening. Add a Signature in Microsoft Outlook , Espaol: .

 Ontdek ook...