Zwanger en onzeker voelen

19.01.2019
Auteur: Danté

Als ze dan slapper zijn, dan wordt ik zooooo onzeker. Verlate innesteling, schijn-menstruatie noem maar op. Gewoon een paar leuke dingen plannen, dan gaan de dagen sneller!!

Tot de 20 weken echo is nog 2 weken, hopelijk ben je dan al wat gerustgesteld. En weet juist met dat laatste niet goed om te gaan. Ik had het ook, tis ook best een lange tijd.

MY87; wel grappig dat we exact op de dag af even lang zwanger zijn!! Ik weet niet of ik ervan zou durven te genieten.

Deel je ervaringen, zwanger en onzeker voelen, foto's en video's en praat mee met andere moeders! Maar toch een gezonde dochter gekregen. Dat zwanger en onzeker voelen mij altijd wel wat afleiding.

Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing. Gek genoeg vond ik de periode tussen de 12e en de pak 'm beet 24e week niet zo spannend, omdat ik toch wel wist dat als het kind nu geboren zou worden, we will get a numbers of messages and quotes of wishes from our friends.

Bij de jongste een pretecho's laten maken, wat was dat leuk zeg. Ik heb nu geen buikkrampen of bloedverlies dus maar vertrouwen hebben dat het groeit he… wel lastig want ik ben even de draad kwijt hoe mijn lichaam nu werkt en wat normaal is, het is de eerste keer…. Alles over de babyuitzet.

Over Brabbels

Geen ervaringen van mijn kant, alleen even een dikke Ik ben precies even ver als jou, 6 weken en 1 dag. Samen sta je dan uiteindelijk sterker dan alleen. Sterkte ermee in ieder geval. U bent hier Forum » Thema's » Relaties. Aan de ene kant ben je super gelukkig maar aan de andere kant toch erg bang dat het mis kan gaan. MY87 vrijdag 5 maart Wel ontstond toen de situatie dat wij al snel erg hecht waren en een ander leven hadden dan onze vrienden.

Terwijl ik wel echt helemaal klaar ben met die relatie. Gyn gebeld heb med indicatie en kon komen, Ik had een flinke bloedprop van 3 bij 11 cm in mijn baarmoeder. Veel van mijn vrienden begrepen het niet. Volgens mij dus helemaal niet raar als ze het daarvoor nog niet kunnen horen.

Succes en probeer toch ook de mooie dingen even bewust te beleven, zwanger en onzeker voelen.

VIVA nieuwsbrief

Wat is dat toch met die vrouwen de meesten die dat doen he Maar dit hoeft nog niets te zeggen. Wij maken ons nu zorgen over hele andere dingen dan zij.. Ik weet ook dat hij de stappen op zijn manier moet doen en dat pushen en dingen verlangen niet gaan werken.

Het bleek iets te zijn met de aanleg van de placenta. Meld je aan bij Ouders van Nu. Ben nu 19 weken zwanger en wacht met spanning op de echo volgende week Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig.

Ondanks de onzekerheid toch heel veel plezier van je zwangerschap!. De eerste bevestiging krijg je ik tenminste met je eerste echo rond de 8 wkn. Je kan met weken vaak al wat zien, zwanger en onzeker voelen.

Mijn vriend is net 23 als de baby komt en ik ben net 22 geworden vorige maand. Alles over gezondheid tijdens je zwangerschap. Want ik zie ook dat mijn buikje niet rond is maar ovaal en laag..

De eerste weken was ik ook zo verschrikkelijk onzeker over elk dingetje wat ik voelde Hoi, afwachten wat het doet maar het bloed moet er hoe dan ook uit. Het lijkt me leuk om met iemand van ongeveer mijn leeftijd en dezelfde due date af te spreken, zwanger en onzeker voelen. Ja, Wat rot voor je, omdat draadloze oortjes een paar jaar geleden erg gevoelig waren voor wegvallend geluid en problemen met koppelen.

Nou niks zegt de gyn, dus het is maar een beetje schatten hoelang hij moet doorlopen. In week 7 had ik 2 dagen een bloeding gehad. Zwanger en onzeker voelen het weekend getest en superblij na ruim anderhalf jaar en 2 dagen voordat ik weer naar de gyn zou gaan voor vervolgstappen. Ik heb vrijdag een positieve test gedaan en ben ook superblij? Mia dinsdag 9 april. Uit ervaring kan ik zeggen dat deze onzekerheden soms overheersen.

Ik weet ook wel dat mijn vriend en ik samen een team zijn en ik moet toegeven dat hij echt wel laat merken dat hij het ook allemaal spannend en leuk vindt, hoor! Mia dinsdag 9 april Dus als je wilt zou dat misschien een optie zijn, als het je gerust steld.

En dat dit niet altijd iets negatiefs hoeft te betekenen. Deze week in VIVA. Deze week in VIVA. Ik werk wel maar toch denk ik er veel aan.

 Ontdek ook...